INUAKI-részlet

2016.06.18 11:18

A: Hogy érted, hogy nem azok voltak, akiknek látszottak? Nem voltak papok?
D: De igen, de figyelmen kívül hagyták a saját meggyőződésüket.
A: De ismered azt a szóbeszédet, hogy csináld azt, amit a pap mond és nem azt, amit ő csinál.
D: Nem. Azt kell csinálnod és azt kell mondanod, amit helyesnek és jónak tartasz. Hogy példát adjál a saját rezgéseddel és megéléseddel, neked, földi halandónak tanúbizonyság a feladatod. Miért kéne másokat rávenned, hogy olyan dolgokat tegyenek meg, amiben nem hiszel?
A: Mert létezik egy magatartásforma, léteznek bizonyos erkölcsi elvek.
D: Helyes, azonban azokat csak azok hirdethetik, akik hisznek bennük.
A: Rendben, térjünk vissza a csakrákra. Az szerettem volna megkérdezni, inuakiknak szintén hét csakrájuk van?
D: Nem. Tíz van. Van hét olyan, mint a földieknek, meg három, párhuzamos korongokhoz hasonló, amelyek a fejtető fölött helyezkednek el.
A: Úgy értsem, hogy a többiek energetikai szinten azonosak?
D: Nem. Dehogy.
A: De miben különböznek?
D: Nekünk itt a Földön hét csakránk van, de a testünk körül hét, különböző színű energiamező található. Lényegében a csakrák színével azonosak. Egymásba helyezett koncentrikus gömbökhöz hasonlítanak.
A: Ezeket bioenergia-mezőknek nevezzük.


D: Jó, de ezek a bio-mezők a földieknél jellemzők. Az inuakiknál ezek már nincsenek meg. Megvoltak valamikor régen, de amikor a bolygójuk meglépte az ugrást, ezek tökéletes energiagömbökké alakultak át. Ezek aranyszínűek.
A: Milyen célja van ennek a gömbnek?
D: Ez segít a szervezet egyensúlyának beállításában és megőrzésében. Ennek segítségével kommunikálni lehet, mivel amikor ezt szeretnéd csinálni, ez megnövekszik és eljut addig a személyig, amellyel beszélni szeretnél. Valójában e gömb segítségével történik minden.
A: És nekünk is ilyen lesz, miután megtörtént az "ugrás"?
D: Igen, de itt most megpróbálnak egy új kísérletet végrehajtani.
A: Vagyis?
D: Megpróbálják végrehajtani az "ugrást" és a jelenlegi testet megtartani.
A: De az inuakik nem tartották meg a testüket?
D: Csak a formáját. A testük könnyebb lett, energikusabb, lényegében az egész bolygó megváltozott, úgy szerkezetileg, mint energetikailag. Most megpróbálják megtartani a testet és megváltoztatni az energiáját. Az embereknek megvan az esélyük, hogy megtartsák a jelenlegi testüket. Vagyis, hogy az megőrizze a molekuláris felépítését. Csak a DNS módosul meg. Az embernél pillanatnyilag a DNS kódok egynegyede aktív. A többi nem működik.
A: És mit jelent ezeknek az aktiválása?
D: Aktiválva az összes ilyen DNS kódot az ember képes lesz testében megőrizni a mátrixbeli fényt, rezgést, hangot és információt. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan a teljes Univerzum pulzusára és lélegzetére lesz csatlakozva.
Harmóniában fog élni vele. Látnod kéne a DNS-t, amint az a fény, hang és rezgés továbbítójaként működik.
C: Hogy érted, hogy az Univerzum pulzusára?
D: Az Univerzumnak van egy pulzusa, egy rezgése. Ez a galaxisnak küldődik, majd átveszi a föld, ahonnan felfogja a fej, amely átküldi a szívnek, majd ez szétszórja a testben. Jelenleg így történik, de a DNS kódoknak, amelyek részben blokkolva vannak, az ember csak egynegyedét veszi át a küldött rezgésnek.
A: Neked is csak a DNS-ed egynegyed része aktív?
D: Nem, majdnem 70%-a aktív. Valóban nem vagyok az egyedüli. Sokan vannak.
A: De miért nem aktiválódik mindenkinél?
D: Mert nem mindenki csinálja meg az "ugrást". Akik nem jönnek velünk tovább, azoknál nincs értelme aktiválódnia. Ha aktiválódva mennének a mátrixba, az nagy zavarokat okozna, úgy a mátrixszegmensben, amihez tartoznak, mint az entitásoknak. Nekik addig kell a Mátrixban maradniuk, amíg egy másik bolygón nem történik egy hasonló esemény, de ez hátrányosan érintené őket, mert egyetlen élet alatt kéne megoldaniuk minden zavaró gondolat-energia-formát, amit a saját mátrixszegmensükbe küldtek.
A: És akik itt maradnak, azok kódjainak teljes aktiválódása mikor fog megtörténni?
D: Miután megtörtént az "ugrás". Azok elkezdenek aktiválódni, de csak az után lesznek a maximumon.
A: Miért?
D: Mert a Föld csak a rezgésszintű "ugrás" után lesz rendben. Jelenleg a Föld szenved. Tele van ellentétes energiákkal.
A: Vagyis?
D: Te tudod, hogy az egyedüli rezgések, amelyek számítanak, az a gyűlölet és a szeretet? A többi csak leszármazottja ezeknek.
A: De az ember egy élet során keresztül megy az összesen.
D: Igen, de eljött az idő, hogy eldöntsük, melyik oldalon szeretnénk lenni. Eljött az ideje annak, amikor azt éljük meg, amit kibocsájtunk, mivel a Föld már nem vesz át semmit tőlünk, sőt visszaadja azt is, amit a teljes életünk során leadtunk. Ugyanez történik a Mátrixszal is. Egy általános megtisztulás megy végbe.
A: Talán ez az oka a sok betegségnek.
D: Igen, ez is lehet egy magyarázat arra.
A: És hogy szabadulsz meg a sok negatív emóciótól?
D: Hogy megszabadulj a negatív érzésektől, meg kell tanulnod alárendelni magad, szembenézz velük és ÁTALAKITSD szeretetté.
A: Jó, de ha félsz a kutyáktól. Nincs mit csinálnod.
D: De igen. Szeretned kell. Minden este beszélj az irányító gömbjükkel és szeretet, megbocsájtás, segítség gondolatokat küldj a Mátrixhoz, az ők fajukhoz. Meg teheted ezt a teljes félelmeddel és gyűlöleteddel. Mindent meg kell keresni és fel kell hozni a tudatosság szintjére, majd ÁT KELL ALAKÍTANI szeretetté és fénnyé. Előtte kell ezt megtenni, hogy az új energiát be tudd fogadni.
A: Ez valami új, speciális energia?
D: Nem, ez női energia.
A: De az létezik már!
D: Igen, de nem volt kifejező energia. A teljes idő alatt a Földet férfi energia vezette. Most ez a dolog meg fog változni. Az új rezgéssel, a női energia egyenlő lesz a férfiével.
A: Úgy sejtem, ez egy jó dolog! Láttam, mi történt a férfi energiával.
D: Természetesen ez egy jó dolog, mert mindkét energia ki fogja egyenlíteni rezgésileg és energetikailag a Földet. Egyfajta erő egyensúly lesz.
A: Tudott tény, hogy ha az erők egyenlők, azok semlegesítik egymást,
D: Ami jó, mert ez egyensúlyt és tökéletességet jelent.
A: De a nők is vezettek egy adott pillanatban.
D: Igen, aztán jöttek a férfiak, majd megint a nők és újból a férfiak. Négy hasonló ciklus volt, és most az ötödikbe fogunk belépni. Valójában ez megfelel bizonyos eseményeknek.
A: Milyen eseményeknek?
D: Volt a tűz ciklusa, majd a föld, ezt követte a levegő és a víz ciklusa.
A: És mi maradt még?
D: Maradt az éter ciklusa. Most fogunk belépni ebbe. Úgy gondolok az éterre, mint a Mátrix állapotára, és ahogy a Mátrixban minden egyensúlyban van, itt is egyensúlyban kell lennie.
A: Mondd csak, ezek a ciklusok meg voltak előre tervezve?
D: Minden meg van tervezve. Az Univerzumban minden egy bizonyos logika szerint működik. Semmi sem történik véletlenszerűen.
A: Milyen logika szerint?
D: Ezek egyetemes törvények. Az Univerzum ezek szerint működik, de az összes a szeretetből származik.
A: Amikor szeretetről beszélsz, akkor a földi szeretetre gondolsz?
D: Az a szeretet, amit itt tapasztalhatunk, egy apró része a szeretet Mátrixban lévő gondolat-energia-formájának. Itt nem tud teljesen tudatosulni benned.
A: Adnál egy példát?
D: Az Univerzum szeretete a földi harmónia, béke, megelégedettség, tisztelet, megértés, önmagunkkal való megbékélés, csend állapotának az egyvelege. Valami ilyesmi.
A: Addig még sok van!
D: Nem, ellenkezőleg, már nincsen sok.
A: Te azt hiszed, hogy az emberek olyan hamar lemondanak a régi szokásaikról?
D: Igen, mert akik maradnak, új tudatossággal fognak rendelkezni. Más rálátásuk lesz a egészre. Ők automatikusan az új energiára és információra fognak kapcsolódni, és ebből kifolyólag az énjük elkezd átalakulni, formálódni. Mindenkinek belülről fog jönni.
A: És energiailag hogy fog ez megmutatkozni?
D: A csakrák kinyílásával, amelyek maximális kapacitáson és optimális paramétereken fognak működni. Abban a pillanatban, amikor a legfelső központja eléri a maximumot, megkezdődik a másik három aktiválódása. Ezek nem egymást követően fognak beindulni, hanem amikor az első
korong eléri a maximális aktiválódás felét, akkor kezd aktiválódni a második. Amikor az első teljesen kész, és a második a felénél tart, akkor indul be a harmadik. A második befejeződésével a harmadik még csak félig van aktiválódva.
A: És a harmadik befejeződése?
D: Ez egyéntől függ. Nem törvényszerű. Egyesek hamarabb megcsinálják, mások lassabban.
Csak azután fog az aranygömb aktiválódni, amilyennel az anuakik is rendelkeznek.
A: De nem lesz eltérés az emberek közt?
D: Nem, mert a gömbök aktiválódása egyidejűleg fog történni. Akárhogy is ez függ a Föld rezgésszintjétől. A mátrixbeli aktiválási jel csak akkor fog megjelenni, amikor a Föld és az emberek egyazon frekvencián lesznek.
A: De ha lesznek még olyan személyek, akik soha nem tudnak teljesen aktiválódni?
D: Ez lehetetlen. Meg kell értened, hogy csak energiáról van szó. A befogadási viszont emberről emberre változik.
A: De megtörténhet, hogy száz évig fog eltartani?
D: Nem. Semmiképpen sem.
A: Hogy gondolod, mennyi ideig fog tartani ez az asszimilálódás? Maximumra gondolok.
D: Vagy három évet, ha a jelenlegi időben mérjük.
A: Mindig jelenlegi időt mondasz. Miképpen lesz akkor az idő számolva?
D: Nem lesz többet idő.
A: Vagyis nem lesz többé időmértékegységünk, óránk, percünk?
D: Nem, mert nem lesz többé idő.
A: Jó, de akkor nem lesznek évek, honnan tudhatod hány éves vagy?
D: Többet nem lesz életkorod. Meg kell értened, hogy az idő a jelenlegi gondolkodásunktól függ. Az Univerzumnak nincs kora. Az csak létezik. Az idő csak egy vonal. Elindulsz egy pontból és elérkezel egy másikhoz. Az Univerzumban egyszerűen mindenhol ott vagy, nem kell elindulnod valahonnan és elérkezned valahová.

A: Igen, de valamihez viszonyítanod kell magad.
D: Igen, az Univerzum szívveréséhez fogjuk magunkat viszonyítani.
A: Azt mondtad nekem, hogy ti a bolygó forgását számoljátok. Tehát kell lennie egy időegységnek!
D: Így van, de a rotációkat az Univerzum pulzusa szabályozza. Inua olyan, mintha a Mátrix egy szíve lenne. Ugyanúgy, ahogy a mi szívünk ver, úgy forog Inua a Mátrix pulzusával teljes összhangban.
A: Inua a Mátrix szíve?
D: Egyike a Mátrix szíveinek. Így mondanám, hogy megértsd. Az összes bolygó, amely megcsinálja az ugrást, egyfajta szív lesz. Pontosabban, rákapcsolódik az Univerzum pulzusára és tökéletes harmóniában lesz vele.
A: Azt mondtad, hogy megpróbáljuk testben véghezvinni az ugrást. Miért?
D: Mert ezt a kísérletet soha nem hajtotta végre senki, és ahogy az Univerzumban mindent kikísérleteznek, ennek is eljött az ideje.
A: És úgy adódott, hogy most mi vagyunk a soron?
D: Így mondhatnánk.
A: De a többi bolygón, amely megcsinálta az ugrást, ugyanúgy történt?
D: Nem. Mindeniken volt valami új.
A: És te idejöttél, hogy megtapasztald ezt az ugrást?
D: Nem. Engem küldtek, ahogy a többi inuakit is, hogy megmagyarázzunk nektek bizonyos dolgokat, hogy a bolygón minél többnek sikerüljön. Megpróbáljuk tömegesen felkelteni a tudatosságot és ez a dolog csak üzenetközvetítőkön keresztül valósulhat meg.
A: Azokra a tényezőkre gondolsz, amelyek azután jönnek?
D: Nem, arra gondolok, hogy a földieknek meg kell tudniuk, hogy kik is igazából, honnan jöttek, kik vezetik őket és hol van a helyük az Univerzumban.
A: Kik vagyunk mi?
D: (megváltozott hangon) Én Agthon vagyok és azért jöttem, hogy megmondjam nektek, hogy a fénylények vagytok. A Mátrix gyermekei vagytok, talán a legtökéletesebbikjei ennek. Magatokba foglaljátok a Mátrix összes elemét, úgy rezgésszinten, mint energetikailag. A felsőbbrendűséget, a tökéletességet, a végtelent képviselitek, és ezért kell így megnyilvánuljatok. Az Univerzum pulzusából, a Teremtő lélegzetéből, és Isten akaratából vagytok létrehozva.
Az Ő gyermekei vagytok és rendelkeztek a képességeivel, a potenciáljával és a hatáskörével. Megvan most az esélye, hogy aktívvá váljatok, hogy tudatosan részt vegyetek, hogy társ-Teremtőkké váljatok. Ébredjetek fel!
Ezeket a dolgokat hallva látom, hogy Dávid a kanapéra esik. Hozzásietek, de nem emelem fel, mert kinyitva a szemét ezt mondja:
Bocsáss meg, de egy erős áramlatot éreztem, amint az végighalad a testemen és rosszul lettem.
Egy pohár vizet nyújtok oda neki, elkerülve, hogy megemlítsem, hogy az utolsó mondatokat más hangon mondta.
A kék szemébe nézek, egy hét éves gyermek szemébe, és arra gondolok, vajon az Univerzum hány titka rejtőzhet mögötte.
– Azt tanácsolom, hogy ma álljunk meg itt! – mondom én, véget vetve a beszélgetésnek.

A: Az előző beszélgetésünk során ott maradtunk el, hogy egy üzenettel jöttél most ide hozzánk. Elmondanád, miről van szó?
D: Igen, de mielőtt ezt részletezném, el kell mesélnem egy pár dolgot az Inuáról.
A: Parancsolj.
D: Elég régen történt, talán úgy nyolcszázezer évvel ezelőtt – ha mai években számolnánk – Inua egy Földhöz hasonló bolygó volt. Kezdetleges teremtmények népesítették be, akik egy kissé hasonlítottak a mai inuakikhoz. Nem voltak intelligensek és nem rendelkeztek a mai inuakik képességeivel. Ami figyelemre méltó volt náluk, az a talaj összetétele volt, mivel az gazdag volt ásványokban, kristályokban és szilíciumban, a víz meg a levegő tiszta volt, ami miatt, sajnos, a galaktikus hódítók célpontjává váltak. Egy adott ponton a bolygóra egy hajó szállt le. Egy kisméretű hajó volt, hasonló az általuk jelenleg használtakra, amit két agresszív, de nagyon fejlett lény vezetett. Ezek a lények megvizsgálták a talajt, mintát vettek és elmentek, két inuaki gyermeket véve magukhoz. E bolygó lakóinak egy része, tulajdonképpen azok, akikkel ezek felvették a kapcsolatot, azt hitte, hogy természetfölötti lények látogatták meg. Ezt az érkezett hajónak és a talajban hátrahagyott speciális tárgyaknak köszönhetően vélték. Ha a mai tudásunk szerint néznénk, akkor az egy parabola antennához hasonlítana, de mivel a lakosság elmaradt tudással rendelkezett, ezért elkezdték tisztelni. Sok idő telt el e találkozás után, úgy két generáció... Valami nem tiszta?
A: De abban az időben az inuakik ugyanannyi ideig éltek?
D: Nem, a legidősebb a bolygón kb. 40-50 földi éves lehetett.
A: Inua ugyanúgy nézett ki, mint manapság? A domborzatra, klímára gondolok...
D: Inua abban az időben az időjárás viszontagságainak volt kitéve. A viharok nagyon erősek voltak, de rövid ideig tartottak. Ahogy én értettem, létezett tél, de az nagyon hideg volt. Voltak hegyek, dombok és mezők is, de azok nem ott voltak, ahol jelenleg vannak.
A: Leselkedtek veszélyek? Húsevő állatok, növények?
D: A legnagyobb veszélyforrás a vízben volt. Ott krokodilokhoz hasonló gigantikus teremtmények voltak, amelyek néha kijöttek a vízből és megtizedelték a lakosságot. Ezért az emberek megszokták, hogy magasan a sziklákon vagy fákon aludjanak. Liánokhoz hasonló vastag növényi indákból valamiféle házakat építettek. Ott töltötték az éjszakáikat.
A: De voltak állataik?
D: Igen.
A: Megették őket?
D: Igen.
A: Az ételt elkészítették? Ismerték a tüzet?
D: Igen, de nem úgy, mint mostan Nem tudtak gyújtóval vagy gyufával tüzet csiholni. Volt egy pár hely a talajban, ahonnan ezt megkapták. Természetes volt.
A: És mi mást ettek még?
D: Növényeket, de nem készítették el. Leszedték és egyszerűen megették. Akárhogy is nem rendelkeztek főzőedényekkel. A fegyvereik többnyire kőből, fából és növényi indákból készültek.
A: És mit ittak?
D: Vizet.
A: A tengerből?
D: Nem, forrásokból, mert a tengerekhez féltek lemenni és a vizük sem volt iható.
A: Miért éltek olyan keveset?
D: Mert legtöbbször megölték őket vagy balesetet szenvedtek. Ehhez hozzájárultak még a betegségek és az egymásközti harcok.
A: Miért harcoltak?
D: Mert zárt csoportokban éltek, amolyan klánokban, és amikor azok egymással találkoztak, verekedésekre került sor.
A: Voltak főnökeik?
D: A főnök mindig a legidősebb személy volt. Amikor az meghalt, az utána következő vette át a helyét.
A: Stabil párkapcsolatban éltek?
D: Nem, mindenki azzal volt, akivel akart, de csak a csoporton belül.
A: Megértettem!
D: Ahogy említettem, két generáció telt el azoknak a lényeknek a látogatása után...
A: Még van egy kérdésem. Hogy néztek ki azok a lények, akik az űrből jöttek?
D: Hasonlítottak a mai inuakikhoz, de a bőrük sötétszürke volt, a szemük pedig hamuszínű. Amikor azt mondom, hogy hasonlítottak, arra gondolok, hogy hasonló alakjuk volt, de a hátukon a gerincük mentén nagy, zöldes-barna tüskék voltak, de a bőrük durva volt, és különleges szaguk volt...
A: Milyen szaguk?
D: Érdekes, mint az egér és a kén keveréke.
A: De jók voltak?
D: Az elején nagyon jóknak látszottak. Az emberek bizalmába férkőztek, mivel az akkori inuakikhoz hasonló lények társaságában érkeztek. Az inuakik nem vették észre, hogy valójában azok leszármazottai, akiket magukkal vittek el. Ennek köszönhetően a két faj találkozása zökkenőmentesen zajlott le. Ezek az új lakósok fejlődést adtak a bolygónak és a lakosainak. Egyszerű eszközöket és ugyanakkor összetett gépeket is hoztak magukkal. Megtanították őket, hogyan használják ezeket és miként bánjanak a tűzzel. Kiválasztottak egy párat, akikből vezéreket neveltek és megtanították nekik, hogyan kell a népet irányítani. Keskeny korongokat helyeztek a fejükre, azt mondván, hogy ezek valamilyen antennák. Lemészárolták a vízi szörnyeket, hogy lehetővé tegyék a felszíni munkát azok mellett is. Amit az inuakik nem vettek észre, hogy az utódaik, akik a kolonizáció után születtek, másfélék voltak. Nagyon hasonlítottak az őslakosokhoz, de jóval ügyesebbek voltak és több képességgel rendelkeztek.
A: Miért?
D: Mert összekeverték a saját genetikai anyagukat az inuakikéval és ezt ültették be, egy új generációnak adva teret.
A: De miért csinálták ezt?
D: Tehetséges munkásokra volt szükségük, jó ítélőképességűekre, akik kezelni tudják az általuk hozott felszereléseket.
A: És mit kerestek azok valójában?
D: Aranyra, kristályokra és más típusú ásványokra volt szükségük.
A: Mit csináltak azokkal?
D: Az anyagok nagy részét haza szállították. Általában hajók építésénél használták fel, de a fajfenntartás érdekében is szükség volt azokra.
A: Ki voltak ezek?
D: Anunnakiknak hívták magukat és a Drákói csillagrendszerből jöttek.
A: És hasznos volt ez a kereszteződés?
D: Egyféleképpen igen, mert az inuakik sokat fejlődtek. Elkezdtek megérteni a dolgokat, ítélkezni és fejlődni. Házakat építettek a felszínre és egyfajta városokba szerveződtek.
A: És mindenki megváltozott?
D: Maradt még egy pár elszigetelt klán, de ezeket felszámolták a anunnakik, mert nagyon agresszívaknak látszódtak.
A: A genetikai manipulációval megnőtt az életkoruk is?
D: Az inuakik életciklusa hosszabb lett, főleg azért, mert eltűntek a veszélyek. Nem léteztek többé harcok, erőszakos gyilkosságok, az étkezés változatosabb lett, mert az újonnan jöttek megtanították földet művelni őket. Még akadt egy-két munkabaleset, de azok ritkák voltak. Az egyedüli probléma az volt, hogy időközönként egy-egy inuaki eltűnt, viszont az anunnakik azt mondták nekik, hogy azt egy fejlettebb szintre vitték el, mivel különleges volt. Beléjük verték a magasabb istenek, felsőbb vezetők gondolatát.
A: Mint egyfajta vallás?
D: Igen. De ez egy hamis vallás volt. Az inuakik azt a hitet örökölték az őseiktől, hogy az anunnakik a múltban is jártak ide és valami védelmi eszközt hagytak hátra.
A: És mennyi ideig tartott a gyarmatosítás?
D: Kb. harmincezer évig. Ennyi ideig éltek csendben a bolygón.
A: És mi történt azután?
D: Egy adott pillanatban egy inuaki leszedte a fejéről a születéskor kapott kört. Az elején csak akkor távolította el, amikor az anunnakik nem látták. Sokszor megcsinálván ezt felismerte az uraik valódi énjét, sőt elkezdte érezni a rezgésüket és szagukat. Egyszer észrevette, amint azok megesznek egy inuakit.
A: Hogy ették meg?
D: Egyszerűen. Csakhogy az egy rituálé volt.
A: Miféle rituálé?
D: Két szálat kötöttek a fémkörre, amelyek a maguk módján egy nagy kristályhoz csatlakoztak. Fejjel lefelé fordították és elvágták a nyakát. A kifolyt vért egy edénybe gyűjtötték össze és mindenki ivott belőle a jelenlévők közül. Az áldozatot később feldarabolták és a húsát egymás közt szétosztották. A maradékot a tengerbe dobták.
A: Tehát valójában gonoszak voltak?
D: Nagyon gonoszak voltak. Ma többet tudunk róluk. Negatív lények. Azokhoz a sáskákhoz hasonlóak, akik jönnek, kolonizálnak, ölnek, ellopják a talajkincseket, beszennyezik a bolygót és aztán elhagyják a helyet más után kutatva.
A: De miért teszik ezt?
D: Mert a bolygójuk szegény a nyersanyagokban és jelenleg lakhatatlan. Ők biztosítják a fajuk fennmaradását, de ehhez kristályokra van szükségük. A hajóik és a felszereléseik aranyötvözetekből és szilíciumból vannak. Ők nem ölhetik meg egymást és ezért máshol kell élelmet keresniük.
A: De ők csak hússal táplálkoznak?
D: Enni csak húst esznek, de azt megélésekkel... töltik fel magukat.
A: Hogy érted, hogy megélésekkel?
D: Összegyűjtik az áldozatoknál használt kristályokba, amiről beszéltem... a halál pillanatában keletkező izgalmat... és közbe-közbe megérintik, hogy felvegyék a rezgését.
A: Hogy érted, hogy a halál pillanatában keletkező izgalom?
D: A halál pillanatában a kibocsájtott energia nagyon erős. Ugyanolyan, mint a erős, mint a születéskor. Ezt az energiát befogják, és szükség esetén használják.
A: Jó, de mit csinál ez az energia?
D: Ennek segítségével élnek. Értsd meg, hogy ők semmilyen pozitív megéléssel nem rendelkeznek. Nem ismerik a szeretet. Nem tudnak megnyilvánulni, sőt, távol tartják maguktól. Az Univerzum legsötétebb teremtményei. Nincsen lelkiismeretük, és nem éreznek bűntudatot, sajnálatot, vagy nincs véleményük a rosszról. Az egyedüli céljuk a fajuk túlélése.
A: És élnek manapság is az Inuán?
D: Nem, már rég elhagyták a bolygót. Összességében kétszázezer évig éltek a bolygón.
A: Mintha harminc ezret mondtál volna!
D: Harmincezer évig tartották rabságban az inuakikat, így is mondhatjuk. Pontosabban az inuakik harmincezer év után fellázadtak ellenük. Durva összecsapások voltak, mindkét oldalon rengeteg veszteséggel. A helyzet megoldottnak látszott, mert egy idő után az anunnakik úgy döntöttek, hogy elmennek. Ez valójában egy átverés volt, mert ők csak megjátszották, hogy elmennek. Néhány hűséges inuaki segítségével földalatti bázisokat építettek, ahova visszahúzódtak és ahol tovább laktak majdnem kétszázezer évig. Onnan irányították a bolygót ugyanazokat a tevékenységeket folytatva.
A: És az inuakik nem vették észre?
D: Nem. Sőt, azokat az inuakikat tették meg a bolygó vezetőinek, akik segítették az elnyomókat. Ezek kettős játszmát játszottak, az anunnakikat szolgálva.
A: Jó, de egy bizonyos ponton meghaltak...
D: Igen, de az utódaikra hagyták az örökséget, akik erre a célra voltak speciálisan kiképezve.
A: Ez azt jelenti, hogy az Inuán a földi királyi paloták hasonmásai voltak.
D: Persze, mert ez egy vezető forma a Mátrixban.
A: És mi mindannyian hogyan tudtuk pont ezt választani?


D: Mert egy adott pillanatban egységesen elfogadtuk! Ha elfogadsz egy dolgot, és más személyek is csatlakoznak hozzád, akkor rákapcsolódsz arra a mátrixszegmensre, amelyben létrejött, és amely lehetővé teszi a gondolat megtestesülését.


A: És hogy csináltátok, hogy elmenjenek?

D: Ez a dolog csak azután történt, miután rengeteg generációt szolgasorba állítottak. Egy adott pillanatban az Inua bolygó történetében rezgésszint változás történt. Az új energia szint nem engedte meg az anunnakiknak, hogy a területeiken lakjanak. Egyszerűen nem maradhattak többé, így maguktól hagyták el a helyet.
A: Hova mentek?
D: Más égitestek felé vették az irányt. Olyan bolygókat keresnek, amelyek mind légkörileg, mind lakosságra és ásványi kincsekben megfelelnek.
A: De az inuakik az ő génjeikkel maradtak?
D: Igen. Az felépítésükben jelenleg szerepel az ő DNS-ük. Az "ugrás" után még ezer évre volt szükség, hogy megszabaduljanak a negatív befolyásoktól. Az összesre gondolok.
A: De ahogy értettem, ők már régóta pozitívan nyilvánulnak meg.
D: Igen. Ami azt jelenti, hogy bárki megváltozhat. Akarni kell csupán.
A: De az inuakik rájöttek az "ugrás" előtt, hogy kik voltak valójában?
D: Csak egyesek. Minden a maga rendjén volt megszervezve. Inuát az ő szolgái vezették, minden úgy volt elrendezve, hogy láthatatlan maradjon a valóság. Akik megmerték kérdőjelezni, azok meghaltak, vagy speciális kezelések alá kerültek, amikben megtört az akaratuk és ellenállásuk. A társadalom struktúrája úgy volt kigondolva, hogy senki ne tudjon semmit tenni.
A: De a mai inuakik lényegében a régi inuakik és az anunnakik kereszteződései. Nem?
D: Igen.
A: Ez azt jelenti, hogy az inuakik az anunnakiknak is köszönhetik azt, ahol most vannak.
D: Igen. A mai inuakik az anunnakik genetikai befolyásának köszönhetően fejlődtek ki, mint faj.
A: Ez azt jelenti, hogy az anunnaki valahogy egy fejlettebb faj.
D: Sok szempontból fejlettebbek voltak. Elsősorban az intelligencia szint fejlettségének köszönhetően. Aztán telepatikusan kommunikáltak. Értettek a távolsági kommunikációhoz, a gondolatok megváltoztatásához és nem utolsósorban nagyon fejlett technológiával rendelkeztek.
A: Vagyis olyanok voltak, mint amit ma “paranormálisnak” neveznénk.
D: Igen.
A: De a kereszteződés nem vitt át néhány ilyen tulajdonságot az inuakiknak?


D: De igen, de megpróbálták ezeket eltüntetni. Ez az oka, hogy az inuakikat különböző anyagokkal mérgezték, amiket a vízbe, talajba és levegőbe tettek.


A: Milyen anyagokkal?
D: Olyan anyagokkal, amelyek megakadályozták ehhez az információhoz való hozzáférést. Ezek a képességek csak az ugrás után tudtak megnyilvánulni.
A: Értettem, de az igazság az, hogy az inuakik az anunnakiknak miatt lettek ennyire fejlettek.
D: Igen.
A: Tehát ha nem lettek volna ők, akkor az Inua nem lenne az, ami most.
D: Természetesen.
A: Ez azt jelenti, hogy a kolonizáció valahogyan előre ki volt tervelve ahhoz, hogy a bolygó kifejlődhessen.
D: Igen. Nekik is hasznosaknak kell lenniük valamire. Az Univerzumban semmi sem felesleges.
A: Ezek az anunnakik valami régi fajt képviselnek?
D: Ők az Univerzum első entitásaihoz tartoznak.
A: Ők is a Mátrixból jönnek?
D: Minden a Mátrixból származik és minden oda tér vissza.
A: De nekik megvan a saját helyük, egy megfelelő mátrixszegmens. Ha ők genetikailag módosították az Inua lakosságát, akkor azok is az anunnakik szegmensébe jutottak?
D: Nem, ők az Inua mátrixszegmensében maradtak. A bolygók és entitások megőrzik a sajátosságukat.
A: És azok az inuakik, akiket megöltek a teljes genetikai manipuláció előtt?
D: Ők az Inua bolygó mátrixszegmensébe kerültek, ahonnan reinkarnálódtak, átvéve az anunnakik DNS-ét.
A: Ez azt jelenti, hogy nem léphetsz ki abból a szegmensből, amihez tartozol, akármennyire fejlett is légy.
D: Így van. Mindenki egyszerre, vagy senki.
A: De a mi szentjeink, akikről azt mondják, hogy Istenhez mentek?
D: A Mátrixba mentek, a Földbolygó szegmensébe, ahonnan reinkarnálódnak, ha úgy adódik, vagy ott maradnak, mint vezetők. Ezek speciálisan azokkal történnek, akik megtanulták az összes leckéjüket és tettekkel igazolták azt.
A: Úgy értsem, hogy bármennyire is fejlett légy, csak másokkal egyszerre léphetsz át egy másik szegmensbe?
D: Igen. Mi mindannyian egy vagyunk. Mi és a bolygónk. Csak együtt fejlődhetünk
A: És ha a többség fejlődik és néhányan nem. Mi történik velük?
D: Ha konkrétan a Földet vennénk, amely nagy változásokra készül, akkor a helyzet egy kicsit különbözhet. Nem történik gyakran meg, hogy egy égitest megcsinálja az "ugrást", sok ezer év felkészülésre van szükség. Eközben a hosszú időszak alatt, az emberek jönnek és reinkarnálódnak, magukba véve különböző rezgéseket, végigjárva a bolygót és az érzelmi állapotait minden féle képen. Most tegyük fel, hogy mi a mátrix szintjén fel vagyunk rá készülve. Akik nem felelnek meg, azokat a mátrixba hozzák vissza, ahol addig maradnak, amíg az ugrás megvalósul és stabil lesz. Akkor fog eldőlni, hogy kinek adódik meg az a lehetőség, hogy visszajöjjön a Földre. A többi el lesz távolítva a megfelelő szegmensből és a speciálisan erre létrehozott szegmensbe fog bekerülni. Itt mindenféle mátrixszegmensből lesznek lelkek, akik viszont kompatibilisek. Ezek egyesülni fognak és egy új mátrixegységet hoznak létre.
A: Vagyis újból kezdik?
D: Igen
A: És újból inkarnációra lesznek téve?
D: Igen. Egy másik bolygóra. Egy újra.
A: Vagyis mint ezen? Elfelejtve, hogy még éltek?
D: Persze. Ez a Mátrix törvénye.
A: De az inuakik ugyanúgy kivették a részüket ebben a felejtésben?
D: Természetesen. Ahogy mondtam, ez egy törvény.
A: Tehát akik nem rendelik alá magukat a többségnek, el fognak hagyni minket!
D: Lehetnek olyanok is, akik nem rendelik alá magukat a kisebbségnek.
A: Vagyis?
D: A bolygó "ugrást" csinál. Az embereknek szintén meg kell tenniük. Ez a dolog meg fog történni. Biztos, hogy így fog lesz. Akik nincsenek felkészülve, automatikusan ki lesznek szedve a szegmensből.
A: De hát azt mondtad, hogy a többség adja meg a hangot!
D: Igen, de most egy speciális eset van, amely ritkán történik meg. Ezért az egész bolygó figyelemmel van kísérve, főleg mert először az Univerzum történetében megpróbálják a fizikai test megtartását.
A: De az inuakik nem tartották meg a testüket?
D: De igen, mint formát, de nincs meg az a struktúrája, sűrűsége, a fej módosult. Most másfélék, mint amilyenek az elején voltak, annak ellenére, hogy megőrizték a kinézetüket.
A: És mi ugyanolyanok maradunk?
D: Igen. Ezt akarják.
A: De ha nem sikerül?
D: Ezt senki nem tudja Istenen kívül. Ha nem sikerül, akkor azt jelenti, hogy ennek így kellett lennie.
A: Ha nem sikerül, mi történik a Földdel?
D: Nem fog többé létezni. Akárcsak a naprendszer, de nem hiszem, hogy ne sikerülne. A bolygók a naprendszerünkben elkezdtek módosulni, ők és a Nap is készülődik. Felesleges energiapazarlás lenne, amit a Mátrix nem engedhet meg. Gondolkodj csak, a bolygónak millió évekre volt szüksége, hogy ide jusson. Miért kéne energiát pocsékolni, hogy oda kerülj, ahol minden tönkremegy. Az Univerzumban mindennek van logikája, semmi sem vesztődik el.
A: Igen, de van egy kis esély arra, hogy balul süljön el.
D: Mindig van lehetőség erre, de én azt hiszem, hogy jól alakul.


a többi itt:

https://www.spiritiszta.hu/cikkek/egy-foldonkivuli-leny-vallomasa/

—————

Vissza