MESE...2

2016.02.06 08:08

A SUS-ANNA-SÓS-ANNA ,ANNA=a helyben maradó lány, azaz őt onnan nem lehet elvinni, mert a tudásnak -vele-ott kell maradnia, SÓS VÍZ, BÁR VÍZ(bár gázt fejlesztő) szódavíz, azaz a széndioxiddal dúsított "sós"-ságra utal. 

(Erdélyben ma is helynevek jelölik ezeket. )

Káliyuga-nem a szellemi sötétség... mivel fényjeleket adunk, az a "sötétség kora", ahol a fény a legnagyobb kiterjedéssel a legnagyobb távolságra tud kiterjedni. A sötétség kora a KÁLVÁRIA: napi 24 óra alatt a világot megkerülő informatikai rendszer birtokosai vagyunk!
KÁL(ősi vezérünk egyike, ugyanis ez volt a neve) -VÁR(i)JA-azaz Kál vezér(és minden krszts, azaz körösztös, keresztes) várja a hegytetőn át érkező fényjeleket, hogy aztán továbbíthassa azt. Igy futott körbe a földön nem több, mint 12 óra alatt minden információ!
Mikor? Mi tehát a sötétség "kora", azaz ideje?
Nyilván nem nappal, hanem este, éjjel, amikor sötét van és a fény nagyon jól látszódik. A kálvária mindig a dombtetőn van, tehát fel kell menni, hogy az adást fogni tudjuk. A szó szoros értelmében is, meg szimbolikusan is. 
A kálvária mai értelme igen csak kiforgatott-nyilván, nem véletlen. Fény adás, hír, információ -helyett ma valami rettenetes tartalommal bír, szenvedés, bonyodalom...
A KRSZTS (rovásban nincs magánhangzó, legelőször E-vel mondod ma már, ma már igen, de régen azért mégsem, nagyon keményen ejtették) KÖRÖSZTÖS-KERESZTES. KÖR-OSZTÓ-sok voltak, mert a célkeresztben kellett pontosan bemérni és továbbítani a jeleket. 
Semmiféle keresztrefeszítés nincs ebben, azt később tették bele azok, akiknek ez volt az érdeke...

 

 

KÖR-ön - Á...kör alakú árasztott padok---K(ör)-ÁR-PAD- K-ÁR-PÁD, amiből egy betűmódosítással lett a KÁRPÁT. 
(k)ÁR-PÁD - ÁRPÁD NÉPE VAGYUNK- azaz a víz árasztással, bíró és tudók népe. 

A KÁRPÁT medence az a hely, ami át tudja menekíteni az életet, a biológiai létet, és a kultúrát, a jégkorszakok közötti időszakban.

Nem  a magma melegíti a földet, 1,2 m alatt a földben ugyanaz a hőmérséklet van, mint a Himalája tetején, vagy itt lent, ahol valóban közel vagyunk a magmához. A DOLINA  víznyelőt jelent.

Az "IA" területet jelent-hungár-IA, skóc-IA, holland-IA....stb. 

MAG-IA-nem egy varázslat, hanem az a terület, ahol ezt a vízzel való összefüggést mutatja, tehát TEREMTŐ, egy olyan létet hoz felszínre, mely a széndioxidból a a növényeket produkálja, hiszen minden növény, ha kiszárad-elveszíti a vizet-, akkor tömény szén! A víz alkotókat a hidrogént és az oxigént ha kivesszük, ott marad a szén. 
A híd alatti DOLINÁK, melyek MAG-ra, a MAGDOL(I)NÁRA viszik azt a csapadékvizet, amiből MAG-MA lent kettéválasztva a H2O-T, egy-egy szenet ( C) vesz föl a H4 és az O2 is, így lesz belőlük széndioxid (CO2) és metánGÁZ.(CH4). 

Hát nem érdekes ez a "körosztós" alakzat?
https://hu.wikipedia.org/wiki/Met%C3%A1n
 

Ezt a BÁRT, a nyomást hívjuk LÁNGnak. (az ősiségben nem voltak ékezetek a betűkön! )
A BARLANG fűtésére alkalmas metángáz a BAR-LÁNG, a széndioxid kicsi nyomással jön föl, és KA,-KE, képzőt kapva (ami a kicsit jelenti- pl lángocska) lesz a BAR-KA, körrováson olvasd k-tól!, vagy mond gyorsan egymás után, akkor kijön az, hogy KABAR! A kabar nemzet építi a BAR-KÁ-T, azaz a BÁRKÁT. 

 A bárkaépítés 1850-ben kerül be a bibliába, szó sincs BAKON-ÁBEL-LEY VONAL-
  BA-(Á)B-LEI(Y), BI-B-LIA ! -abban az értelemben vett alakalmazásáról, amiről eredeti értelemben szól!

BAR-BÁR-no, akkor ki is a barbár? A BAR ÉS A BÁR nyomást jelent.

A BAR-BÁR ismerte a nyomás fogalmát. Viszont, a barbárokat meg mindenki ismerte, ezért kellett őket kiirtani azoknak, akik ezt a tudást szerették volna maguknak. Elég jó munkát végeztek, de az Idők Végezetén minden napvilágra kerül. 
A kezdőhelynél (Keszthely) van Hévíz (Hőforrás - Tűz és Víz), mely biztonságot nyújt mindenre.
 
- A hármashalom hármassága:
 
H - O - N = HON
G- É - N = GÉN
HG = Hidrogén
OÉ = Oxigén
NN = Nitrogén
 
A HON GENezis mutatja a hármashalom tetején a "Gy" betűket = hegytetőket = egységes rendszer
 
- PANONIA = PAN - ON - IA
 
- URUPAN = NAP URA
 
H2o = víz
 
A víz útja:
 
a PÁR(A) - felmegy (fel, a hő viszi = felhő) az Égbe(ott ég) - ott kapja meg az oxygént - megtörténik az égés - lesz ESŐ (leesik) - nem áll meg a föld színén - lefolyik a MAGmáig - találkozik a 'C' szénnel - ott kettéválik - CH4 metángáz, és CO2 széndioxid képződik - a CH4 elég = BÁRLÁNG (barlang) - a CO2 (BÁR(ka) - kicsi nyomással) elfojtja a tüzet
 
BAR - BÁR = BARBÁR
 

 

 

A hármashegy, rajta a GY-ŐR szimbóluma. Azt mesélik , hogy a tüzet őrizték....de, miért?

Nagy mennyiségű BAR vagy BÁR tevékenység  során a völgyben mekkora gáz van fönn, mert tudvalévő, hogy ha a széndioxid  feljön, akkor a tűz kialszik, mert ugye eloltja. Hát ezért figyelték, őrizték a tüzet. Honnan jön ez a GÁZ? Azon az árasztó területen vagyunk, ahol a KÖR alakú "K"- a kör rövidítése mindenhol (KÖRÖN-Á, KORON-A)-árasztott padok száma- a DOLINA-, igen sok. Felettük HID-(HIT) van.(A  T és a D betűk  felcserélhetőek-fel is cserélték sok esetben, így teljesen más jelentést adva az eredeti szónak!) Ezek viszik be a vizet a MAG-ra, ami már a fentebb említett módon szétbontja a vizet, széndioxidra és metánra. 

 

 

URU-tudás

PÁN- NAP megfordított képe.

JaPÁN, EsPÁN, PANonIA.

A kör-rovás az EURÓPA szó értelmét is megmutatja: URU-ÚR a tudás birtokosát jelenti, pl. KURUZSLÓ – orvos. URU-huz kapcsolódik a PÁN, mint PANnónia, PANgea. A PÁN "N"-je rovásul a főníciai „e” betűre cserélődik. A körben így URU elé érve EURU-vá alakul. Mögé kerül a csonka PÁN, azaz PA. A világ legtöbb vallásában a NAP a méltó első helyet foglalja el. Így a fordított NAP-PÁN értelmét a földrajzi nevekben keresve NAP-PÁN, NIP-PÁN, JAPÁN-tól EsPÁN – Spanyolországig követve kirajzolódik URUPÁN vonala, amit mára csonkítva, torzítva Európának mondunk. A Föld mai forgásirányából következik a NAP fordított képe. Ezen a vonalon helyezkednek el a szénmedencék, és a földrengés-gyakoriság legsűrűbb pontjai is. Ez a vonal a BAR és BÁR ismerőinek Ősi Hona.

Esztergomi bazilika bejárata előtt balról található István király szobra, a  bal kezében egy hatalmas golyót tart, amin rajta van a Szent Korona, a fején pedig egy angol típusú korona van. A Képes Krónika szerint sincs István megkoronázva a Szent Koronával. 

Ha ezt a PÁN-ságot végig követjük a földön, akkor kiderül, hogy Sai-pán szigete -Japán után- mellett tökéletes geometriai  alakzatok vannak a tengerben. Az óceánok aljának az átépítettsége egyértelműen besorolható a hegyet megkerülő átépített hegyek vonalába, a piramisoknak a kör alakot felvevő vonalába, földet megkerülő körében. A KORONA idejében, amikor a KÖRÖN ez az intelligencia, ez a tudomány, azaz az átépítési technológia végig ment, ezt a KORONÁNAK A PÁN-"T"-ja határozza meg. Eléggé egyenlő szárú KERESZTet formál. KRISZTUS-KERESZT-KÖRÖSZT-KÖROSZT-és megint itt vagyunk a CÉLKERESZTBEN. Ahhoz, hogy CÉLBA érjünk, bizony célozni is kell, tehát fel kell vennünk az eszközt, amivel bemérjük a célt és bizony lövünk! 

Miért vagyunk (NYÍLÓ VESSZŐ)NYILAS NEMZET? 

gondolkozz el nyugodtan ezen...

Puzdra vagy villantó cső

A JELEKET adták a hegy tetejéről. JELEN voltak! A mai értelmezésben teljesen tévesen használjuk ezt a fogalmat, mert csak mondogatjuk, hogy "légy a JELENBEN"! 

Ez alatt ugye azt értik, hogy a MOST -ban, pedig, dehogy! 

JELEN lenni azt jelenti, hogy adni-és kapni a jeleket, az információt, a tudást. A GYELES-JELES-"LENGYELES"- A JELEN-(GYELEN) élő emberek, azaz a hegyen élők üzentek, a  hegyek KÖZött élőknek. 

TÁRSALOGTAK, LEVELEZTEK, NET-eztek! Információt cseréltek. Mint mi ma az inter-NET-en. A JELEN LENNI  tehát inkább úgy értendő, hogy  a JELEDBEN LENNI. 

Fogni az adást, a tudást!

GEA-FÖLD, URU-TUDÁS

Csak érdekességként: mi az IDŐ jele a fizikában? 

Mi a rovás "I"(idő) betűjele?

rovás I betű

Ahogy a KÖR rövidítése és jelölése a "K" betű, a MAG jele az "M" betű. 

A MAG-ot árasztani tudó terület az, ahol ezek a dolinák olyan szinten vannak jelen, mint a Kárpát medencében. 

A magot árasztani tudók az (k)ÁR-PÁD(t) medencében, ezen a terülten-a TERÜLET "IA", a MAG-"M", az ÁRASZTÁS  "ÁR", azaz 

M-ÁR-IA!

 

A hegytetőkön az üzenőrendszert felépítő emberek a TARSOLYOSOK, akik a TARSOLYGÁST-TÁRSALGÁST hajtják végre. A fényt küldik át egyik hegyről a másikra. A  KÖZ-ben, a hegyek KÖZött élő emberek voltak tehát a KÖZ-TÁRSASÁG, akik így TÁRSALOGTAK, azaz rövid időn belül értesültek minden információról. Az alkotMÁNY és a köztársaság össze tartozik. ALKOTNI  valamit, azaz ALKOTMÁNY, TUDNI valamit-TUDOMÁNY, beTAKARNI valamit- TAKARMÁNY. A MÁNYOLÁS a tudással, értelemmel összefüggő dolog, amely a pecséten az URU feliratot mutatja. Azok a NAP feliratok, amelyek jelenleg a térképen PÁN-ként szerepelnek, a KÖZ-TÁRSASÁGoknak a területén(IA)azaz  a KÖZ-ben, a hegyek között élő embereknek a TARSOLYGÁSA révén fönnmaradt fogalma. Szó sincs itt ellentétről, ellenségeskedésról, hiszen, ha ezzel lettek volna elfoglalva, akkor nem lett volna idejük a hegyeket átépíteni. (ott építették át, ahol vagy nem volt, vagy nem a megfelelő magasságot érte el) Tették mindezt azért, hogy a jég közi korokban olyan gázzal dagasztott, azaz gazdag-GÁZ-DAG-hegyek maradjanak, amik tárolják a széndioxidot! Az az ember, aki ilyen széndioxiddal felpumpált hegy közelében él, sokkal hamarabb fog mindenhez jutni(vadhús, növényzet), mert a CO2 hatására a  tizenegy-két C fokos hőjéhez a széndioxid nyomása plusz  14 C fokot tesz hozzá! Itt az ember is a gázzal dagsztás miatt, GÁZ-DAG-GAZDAG lesz, hiszen meg lesz mindene, állat, növény, meleg , jólét. Minden szavunk eredete cselekvést vagy minőséget jelent, nem mennyiséget! 

Milyen MINŐSÉGE ven ennek az embernek?

Ezt a hatalmas tudást valahogy át kellett örökíteni azokra az utódokra, akik a jégkorszakok között éltek.

KÜSZÖB-azaz-BŐ-SZŰK, tehát a bőségbenélő gondolt a majdani szűkösségben élőkre, ezáltal kőbe véste a tudást. 

Mit választ el a küszöb?

A kinti BŐ és a benti SZŰK világot. 

PUZDRA- QUIVER-angolul REZONANCIA ÁTALAKÍTÓT jelent. Amikor a száraz levelet meggyújtjuk, akkor a fényt közvetíti a célpontra, ami a másik hegyre közvetíti a JELET. Nappal beállította. Az az ember, aki a puzdra cső beállítást meg tudja csinálni, a KÖR-OSZTÓ-S.  A KÁL-hegyeket MÁNYOLÓ-csináló, készítő (Kálmán név),a L(e)ÁY-ra vigyázó a LÁJOS(Lajos). Az "S" betű a szó végén jeleti a dolgot, foglalkozást jelöl.

A körosztós, körösztös feladata igen felelősségteljes volt, mert pillanatok alatt kellett eldöntenie a közösség javára a beérkezett információ alapján a teendőket, illetve, hogy mit osztott még meg a továbbiakban.

Ez az emberi minőség nem a háborúkat szította, épp a felelősségteljes döntéseivel!

A KÖZ-TÁRSASÁG, az  ALKOT-MÁNYOZÓ köz-társaság ugyanilyen fajsúllyal kell hogy jelen legyen, ugyan ilyen emberi igényességgel kell, hogy működjön, mert különben nem lenne meg az erdmény. (látjuk a mostani világunkban, hogy mekkora káosz van. )

Ezek az emberek működtették a LÁJ -LEY vonalakat. 

6e151a1a-81ad-44bf-9001-8c775040f9b2

ÁTLÁTÓS-Atlantisz

KÁIN és ÁBEL

KÁIN-INKA

BAK(KAB)-ON-ÁBEL-BAKON(Y)BÉL ÍROTTKŐ-nél lép ki az ország területéről...

 

Útszéli kereszt, INRI felirattal, aminek a jelentése :IRNI..., rá van ÍRva a RE talulj meg olvasni visszafelé is. 

PO-GÁNY

GÁNYOLÁS-ami a vízzel kapcsolatos.

PO- víz.

MI vagyunk a VÍZ GÁNYOLÓI, hogy  a DOLINÁRA lejuttassuk a vizet, ezért vagyunk BAR-BÁRok, akik az életet átmentik a jégkorszakok között. A kabarokat "eltüntetik" 1017-ben, a kabarok ugye a BÁR-KA TUDÓI, helyettük a kereszténység kötelező felvételével megjelenik a NOÉ bárkája, aki az összes élőlényt "átmenti". Hát, jó nagy BÁRKA lehetett, maga a KÁRPÁT BÁRKA is kicsi lenne...

A Föld, azaz GEA organikus élete napjainkban is így zajlik. Ezen URU (tudás), az ISTER(N) (a rovás R-je könnyen a főníciai N-nek nézhető), azaz a DUNA folyó mentén sűrűsödik. Alsó, földalatti ága BÁR-ANYÁba BARANYÁba ömlik, és termeli a világ számára a BARBÁRt. Csakhogy a tudás (URU) már nem a népét szolgálja
 
A módszeresen elbutított nép már nem a pászta UR-át szolgálja, hanem a pásztort.
Ezek szerint:
MÁR-IA nem ország, hanem a KÖROSZTÓS szülőanyja. 
KRISZTUS nem tudja mi a KÖROSZTÓS dolga.
ISTER nem folyó, hogy MAG-DOLINÁkon kapjon vizet, hanem csatlakozik MÁRIÁhoz.
A KÁLON-TÁR-olt ÁR-VÍZ-URA, nem kolontári arvisura, hanem iszapkatasztrófa.
Kétezer éves a legenda egy emberről, aki elmondta ezeket.
JÉZUS KÖROSZTÓS VOLT!
Nevének és mondatainak csak mi URU-nknak ISTER-ünknek MAG-ÁR-asztásával van értelme. 
Megölték, mint ahogy a tarsolyosokat is leölték.
 
A 6000 évvel ezelőtti bibliai események hamissága kiváltságokat próbál megalapozni. 
A zsidóság ISTER országából érkezett emberektől kapta a pásztabotot! Azaz: tőlünk! 
Vajon, mi van a kezében?
 
A KŐTÁBLÁK túrúból és kálciumból 5 perc alatt önthetők. 
A rengeteg túrút mondtuk TURULnak. 
A SÍNAI HEGY a BAK-ON hegye Szár község fölött van, igen sokezer éve. 
A levelezés a száraz levél meggyújtásával működik, de "égő csipkebokor" is megteszi.
 

EURU-PA, EURÓPA

A magyar KORONA PÁN-"T"-ját ha rátesszük a földre....a PÁN tengelyt mutatja. (A "T" jelentése: benne, a "TA" pedig alatta.)

Bonyolódik a társadalom, bonyolódik a szóalkotás.
Az a TÁJ, amelyiken nincsen fa: az TAR. A TAR TÁJ pedig a víz szóbokorban kap értelmet. A szénmedencék fölött sehol sincsen erdő, tehát minden medence TAR TÁJ, azaz TARTÁJ.
PANnónia, Tapolca, Tatabánya, Dudar, Moszkva, Kína a PÁN tengelyen van. 
A víz peremeken épített hegyek vannak. 
VIZPEREM ma Veszprém, PEREM-ÁR-TON ma Peremarton.
A Peremes hegyek 51,2 foka a Pápa pásztázó botján jelölve van.
A merőleges 90 fokkal együtt 141,2 fok. A maradék 38,8 fok a napfény téli beesési szöge. 
A PÁN-tengelyen található rengeteg piramis, a Kárpátok és Erdély hegyei ehhez képest vannak tájolva.
 
A másik BÁR kicsi nyomással dolgozik, ezért kicsinyítő képzőt kapott: BÁRKA a kör-rováson KABAR-nak is olvasható, mely a nyolcadik magyar törzs neve. Bárka a széndioxid (CO2). A nap felé beállított hegyekbe pumpálva 10-14 Celsius fok emelkedést mutat a környező hegyekhez képest, ez az infra-tükör hatás. Ennek bizonyítéka a boszniai NAP-PEREMES.
 
A MAG a Föld magja, magmája. Dolinákon, azaz a MAG-DOLINÁKON keresztül kapja a vizet, amiből 270 Celsius fokon BAR és BÁR lesz. A szénnel egyesülve építik fel azt a fotoszintézist, amivel képesek megfogni a Nap -(Pán)energiát.
 
Bővül a lehetőség, létrejön az állatvilág.
A víz és a kalcium arányok azonosak. A Föld 75 %-a víz, a hegyek anyaga kálcium
Az embervilág hamar megérti a működést, és beszáll a gázfejlesztésbe a rendszer tiszteletben tartásával.
A hegyek tetején futó fénylánc ma is üzemképes, ha az eszközöket rendeltetésüknek megfelelően használjuk. 
Feladata a BAR-BÁR szabályozása.
 
Az ÁR lyukat jelent a földben (pl. árok, artézi). IA képzővel pl. a dánok országa: DÁNIA lesz. PÁN-on IA értelmű IA képzőt kap ÁR is. Így lesz ÁRIA. "M" hangzó az ÁRIA előtt, mely a mozgást jelöli, a MÁRIA országát adja. 
A MAG-DOLINÁVAL működő rendszer a PÁN-tengely. 
MÁRIA, MAGDOLNA szüli a KÖROSZTÓS rendszert.
 
A MAG-ÁRasztásának bizonyítékai az ÁR-VÍZ-URA, ARVISURA leiratban a hegyek, városok, patakok neveiben vannak. Azaz: a LYUKON-(ÁR) lefolyó VÍZ-et szabályozni tudó emberek az UR-ak, ahol ISTER-(ISTEN) adja hozzá a vizet, mely a MAG-RA vezetve gázokat képez, melyek az élet alapvető elemei! Igy válhatott (és válhatna ma is ) teremtő társává ISTER-ISTEN-nekISTER a DUNA alatt van és 20X a hozama a Dunához képest! 
 
Hihetetlen gazdagok vagyunk és nem tudunk róla! 
Mi látjuk el gázzal a fél világot, nem befelé jön a gáz, hanem kifelé megy tőlünk! 
Akkor miért kell fizetnünk vajon???? És kikenek? 
Se a vízért, se a gázért, se az áramért nem kellene! 
A miénk, minden magyaré! Itt van a lábunk alatt, és mi vagyunk a használatának a tudói! Mindenki javára!
De, ebből állítanak elő még rengeteg mindent, aztán eladják nekünk, mi meg dolgozunk a büdös gyáraikban, üzemeikben éhbérért! 
Hány százezer gyerek éhezik ma Magyarországon? 
Hányan halnak meg a hidegtól megfagyva? 
Hányan hagyják el a hazát az ellehetetlenítés miatt?
Aki a MAG-UR, A MAG-ÁR, vagyis MAGyAR. Felfogod végre????
 
Aki ISTER(N)T játszik, az EON azaz NOÉ. Most is van EON!
 

E.ON Hungária

https://www.eon-hungaria.com/
Áram- és gázszolgáltatással, valamint áramtermeléssel foglalkozó cégcsoport.
 
A TAROT XX. lapja: EON- VÉGÍTÉLET
 
 
GEA-FÖLDANYA dolgozik ma is. 
Kik élvezik a hasznát?
Gázdíjat egy olasznak fizettek. Az áramot gázerőművek termelik. Az áramot a németnek fizetitek. A Zsámbékig kihordott szemétért osztráknak fizettek. 
Az igazságszolgáltatást zsidók lepték el és büntetnek keményen.
Földünk idegen kezekben, honvédelmünk nincs. 
Törvényeinket senki sem tartja be. Az 1982. évi VI. törvényerejű rendelet a nemzeti vagyon elleni bűncselekmény. 
Gazdaságunk külföldi érdekeknek alárendelve hol dolgozik, hol nem. 
Becsületes rendőreink menekülnek a rabló, fosztogató társaiktól.
A világ leggazdagabb országa jutott ilyen mélyre.
Istvánnal idegen írás, idegen hit érkezett. A kereszténység magyarra kényszerítése a világtörténelem legundorítóbb bűncselekménye. Ma is folyamatos, de mára a földgázkészletünk, hőforrásaink, a bennük lévő aranytelléreink, ivóvizünk elleni fosztogatássá bővült. Kormányunk, vezetőségünk tagjai külföldre menekítik a tőlünk szerzett vagyont.
Izrael nyíltan készül a Kárpát-medence megszállására.
Ellehetetlenített magyar családok öngyilkosságba menekülnek.
Ez a népirtás. 56-ban sem történt semmi a Nyugat lelkiismeretében. Most is ez a helyzet. A múlt tisztázása senkinek sem érdeke, főképpen nem azoknak, akik az összehordott történelemre hivatkozva fosztogatnak bennünket.
A tudás, AZ ÚR tehet csak rendet.
Az összetákolt történelem ugyanilyen összetákolt törvényeket szült.
A becsület nem lételeme a törvény szerint működő társadalmaknak. Brókeriskolák tanítják a pénz megszerzésének technikáit.
A termelésben, létrehozásban működő egyének számára természetes az alárendeltségi viszony. A hatalom a pénzzel együtt kivonult a valóságból és öncélúan tevékenykedik a termelővel szemben.
A társadalmi rétegek között mesterségesen szított viszályok természetes lételemként jelentkeznek a köztudatban. A termelők számára elfogadott, hogy a társadalmak legalsó szintjén foglaljanak helyet a javadalmazás és a döntéshozatal tekintetében is.
Műholdak irányításával reagálnak a bekamerázott városok megsorszámozott egyénei. A hatáskör és hatóság elvételével olyan kiszolgáltatott emberállomány keletkezett, amelyik a tv-n keresztül tudja meg, hogy mit gondoljon. Erőszakszervezettel védett igazságosztók hoznak halált okozó döntéseket, melyek mögött saját érdekük húzódik meg...
A jelenlegi társadalmi formák mindegyike a tekintélyelvű, mennyiségi súlyozásban gondolkodó rendszerek. A vatikáni központú szellemi terror, távirányítással működtetett fosztogatást célzó zsidó bűncselekmény. 
Gyermekeink a világ legősibb kultúrlenyomata, a rovás tudása nélkül jönnek ki az iskolákból. Az ország alaptörvényét istváni elvekre építve diktálta le az állam. A nemzet fogalma ismeretlen a tv-t néző ember előtt, miközben adójából működik a közszolgálati csatorna.
A NATO csapatok a magyar haderővel karöltve gyakorolják az ország elfoglalását.
 
Mindezt nyomorogva fizetjük mi, a kiraboltak.
https://puzdra.com/
MINDEN EMBERNEK 1960 ÓTA HAVI LEGALÁBB 900.000 ft-al tarozik a magyar állam! 
Minden
 

A MAG-URA -vagy inkább MAG-URU, ami a MAG-(uru)TUDÁS-t jelenti- lélekvonal különleges tudású lélekcsaládfa!

(MAG-UR ÉS HUN-UR ....MAGOR ÉS HUNOR lett belőlük) 
Közvetlen, isteni kegyelemmel bíró aranykori lélekcsoport.
Ők azok, akik az aranykort aktiválni, később működtetni képesek, és készek is rá. Lelkük beavatásait egyenesen a Anyánktól és Atyánktól birtokolják, így rendelkeznek azokkal a képességekkel, hogy újra fényt hozzanak a legsötétebb korokba és helyszínekre is.
Időnként, amikor a Anyánk és Atyánk úgy dönt, akkor közös misszióra küldetnek, amelyet örömmel vállalnak föl és nagyjából egy időben leszületve, az adott helyszínre érkeznek, egy közös, a szemük előtt lebegő céllal. 


"A magyar nyelv eredetisége csodálatos.
Aki ezt megfejti, az az isteni titkot fogja boncolgatni."

Sir John Bowring
https://hunza.mindenkilapja.hu/…/184…/render/a-hunza-hitvilag
https://www.youtube.com/watch?v=2yN18Ep8dcs
https://emf-kryon.blogspot.hu/…/a-magyar-nep-mag-nepe-magyar…

 

—————

Vissza