MESE....a Világról...2.

2016.03.03 18:38

Tehát...a földtörténeti korszakok ezért ismétlik magukat, persze, az előzőeket mindig okulásul megőrizve. Ez a szellemi fejlődés. A jégkorszakok is sűrűsödtek, egyre közelebb kerültek egymáshoz, mert a teremtések gyorsabban eljutottak a felismerésig. Viszont, mindig nehezebb lett elérni ehhez, mert közben a "negatív" energiák is halmozódtak és a hatásaik is. Minden megőrződik a tudatban. A re-inkarnáció ezért vált szükségessé. A sűrűsödő negatív erő  miatt ugyanis, ha nagyon sokáig lennénk egy fizikai testben, úgy járnánk, mint a Föld. Ezen periódus befejeztével a mostani átlagéletkor is rövidülni fog nagyobb részben, hogy minél előbb befejeződhessen a "sötét vaskor", amiben vagyunk, és a lelkek mielőbb visszatérhessenek "javítani". De! Itt most új dolog is belépett, ugyanis nem elég gyors a folyamat, és gyorsítottak rajta, azaz a Teremtő és a Termtő Anya elhatározta, hogy nem lesz jégkorszak, nem lesz olyan mértékű újrakezdés, mint eddig, tehát nem kell elpusztulni megint az emberiségnek, hanem: a jelen testet kell továbbvinni-már aki tudja!- a következő ciklusba is. Ezért van az, hogy bár vaskor van, de mégis megkaptunk olyan képességeket, mint a tisztánlátás, tisztánhallás, tisztán érzés, érzékelés. A földi lakosság e testben tisztul. Jó nagy feladat, nem mondom! 

Ezért fontos az ébredés a valóságra! Mert ez a feltétel! Ugyanis, most viccesen, de "fogadott"

 a Teremtő páros, hogy erre képtelen lesz az ember, ill hogy képes rá! Ha nem képes, akkor kezdődik minden elölről! 

Azért van ilyen meleg egyébként, mert a TŰZ éget, feléget minden  élőt, elpárologtat minden vizet...ugye, özönvíz nem lesz, viszont tűzözön lehet, ha...

A hatás megvan, csak szelídebben, idén kb 50C -ig mehet el nyáron.  

Ha viszont végre felébrednének a magok, akkor ez nem lenne. 

Szorosan hozzá tartoznak ehhez az "ébresztők", úgy mint Krisztus is. Olyan lehetőséget adott pluszba, ami felfoghatatlan: magát a szeretetet. 

Ami azt jelentei, hogy nem lógsz bele senki, egyetlen Lélek programjába se, hanem éppenhogy segíted! Mivel? Ahogy ő is mutatta, a példáddal! A példamutatással!

Ha ismered a SZER-ELEM (RÉSZ-ELEM, vagy akár  RÉSZ-ELME, ELME-RÉSZ, vagyis ME-RÉSZ-EL) mind a 4 pillérét, akkor megérted, miért olyan fontos ez! 

És hogy hol vannak ezek a tudások?

Pillanatnyilag nem jó kezekben.

De, ott van a Szent Koronán, vagy az épített tájban! 

Mert a Föld nagy részét a MAG-ÁR népe építette, bizony. Hegyeket , tavakat piramisokat...körbe-körbe az egész Földön. 

 

 

De! Van egy ősnyelv, ami mindvégig fennmaradt, és ezzel dekódolható minden! Pedig igyekeztek ezt is eltüntetni.

Csak érteni kell nemcsak a szavak mostani jelentését, hanem az ősi tartalmakat is!

S még egyet ne feledjünk: nem maradtunk magunkra, mert van egy Pátrónánk- aki nem más, mint a Világ Királynője, Nagyboldogasszony-, mindig is volt!

 

Vajon, ki "fogadott" arra, hogy az ember most képes meghaladni önmagát, és végre nem elpusztítani?

"Kérj, és megadatik"! 

Kérjük a segítségét?

—————

Vissza