MESE....a Világról...

2016.03.03 18:18

EZ ÉRDEKES TÖRTÉNET


Töröm a fejem dolgokon, ill nem is annyira töröm, mint inkább csak jönnek.
Először a tájépítés, aztán a Föld tengerfenéki felszíne...meg más is, de ez most nem is annyira lényeges.
Tehát....valamikor, nagyon régen, talán a kezdetek kezdetén, valakik egész egyszerűen e Föld felé irányították mondjuk az aszteroidát vagy valami nagyobb "kődarabot", de minden esetre olyat, ami felkarcolta a Földet. Körben, mert látszódnak a súrlódások. Eltéríteni már nem tudták, így aztán, hogy ne semmisítse meg, mellette felrobbantották...vagy ilyesmi. Ettől a robbanástól ill annak energiájától a Föld csak megsérült, s tulajdonképpen össze-vissza repedezett. Elképzelhető, hogy ez mozdította ki a tengelyt is, ezért van a 23, 5 fokos dőlésszöge. Lehet, volt már előtte rajta víz, de valószínűleg az elpárolgott és a légkör is, vagy nagyobb része. Így aztán a fortyogó-repedező, bomló Földet sebbel-lobbal össze kellett foltozni, ezek láthatók ma is, amit nagyon ügyesen igyekeznek eltüntetni a google térképen!

Kapcsolódó kép

 Szerintem, itt még nem létezett az ember, mindez az "Istenségek" erőpróbái voltak. Valószínűleg sok millió éven keresztül alakult ki újra a .....Föld élővilága, iil. lehetett újrateremteni a földi életet. Növényekkel, majd állatokkal...és miután paradicsomi lett, így az "Istenségek"-azaz az első szellemiségek a Földön újból megtelepedtek. 

Hogy ki és miért pusztította el így? 

Hát....van egy sejtésem(valójában, nem is sejtés) bizonyos történetben is ismerjük a későbbi korokból. 

A két első teremtő Isten....párharca ez már. És ez bizony a piros bika-kék bika harca lesz majd. 

Itt még akkora erők feszültek egymásnak, hogy képesek voltak ekkora pusztításra. Megismétlődött ez a történet minden egyes jégkorszaknál...kb 18 ezer évenként. De! Közben ők is tanultak, azaz lecsökkent a harci kedv is, és az energiákat is lehetett már kontrollálni valamelyest, tehát szelídültek. 

És akkor jött egy hatalmas ötlet: teremtsük EMBERT a magunk hasonlatosságára, mert már ez az erő belefér. És teremtettek! 

Azaz: átadták a szelídülés folyamatát-az embernek! 

Ez még szellemi ember volt-később lett sűrített fizikai is. Ez a folyamat teljesen periodikusan zajlik ma is. És hogy mindezt miért? Mert a Teremtő elhatározta, hogy az ember lesz az, akiben mindezt megéli, és teljes egészében uralni tudja az energiákat! Ezért. De, nem korlátozta akkor még le! 

Adott szabad akaratot, hogy erre a folyamatra mindenki rájöjjön! És ha rájött, akkor ÖNMAGÁBAN ugyanezt megtegye. 


És még valami: miután szabad akaratból nem nagyon akarjuk a kontrollunkat megtenni, így aztán egyre kevesebb ember maradt, aki ezt választaná. Ekkor kiválasztott egy csoportot, ill tulajdonképpen pályázhatott rá mindenki, de a magyarok vállalták, hogy ezt a tudást megőrzik és minden helyzetben tovább is viszik. A magyarok alatt a hasonló gondolkodásúakat, szellemiségűeket értem, nem a mai magunkat.

 
Hogy mi ez a tudás? 

Hát kérem szépen, az egész Földre kiterjedő tájépítés és vízmérnökség, ami egyetlen feltétele annak, hogy a 18 ezer évente bekövetkező jégkorszakokban átmentse a tudást a következő "generációnak". Sok-sok millió éve létezik ez a magyarság....nem pár 10 ezer éve. Mérhetetlen nagy földi idő távlatok ezek. 


Hogy hogyan jöttem rá?
Volt tegnap egy mondat: akkor, abban az időben annyira megijedtek az égiek, hogy most végleg elpusztul a Föld, és ezzel az egész teremtett világ...de nem csak a mondat volt, hanem éreztem is ezt a mérhetetlen ijedtséget és fájdalmat, amit az "Isten" okozott az "Istenanyának" (energiákról beszélek, mégpedig őserőkről). 
Hát...így.

Folytatás: https://termeszetgyogyaszat2.webnode.hu/n…/mese-a-vilagrol-2/

—————

Vissza