MESE...

2016.01.31 11:18
Modok egy mesét....hol volt, hol nem volt...de, most a voltban vagyunk, azaz, a látható világban, viszont, haladunk a "nem volt" felé...
Ami elém jött: MAG-DOLNA-DOLINA-BARLANG....
Aztán az aranymetszés, ami ugye elmeséli a teremtés isteni arányait....majd a KUKORICA itt többeknél is valamilyen módon. (Főnix mondta, hogy a genetikával kell legyen valamilyen kapcsolata)
Aztán jött a Kolontár, azaz a vörösiszap katasztrófa-és megint a föld alá kellett menni...aztán pedig az, hogy hogyan keletkezett új élet a kráterkürtőben.
KÁL- Árpád egyik vezére volt....
Az ő "birodalma" volt a Balaton Felvidék.
"A Köveskálra vezető út lassan emelkedik, és a Hegyestű már messziről feltűnő, fura formájú, hasított kúpja mellett vezet el. Nem természeti forma, egyszerűen lebányászták a hegy felét. Érdemes megnézni, mert a mellette kialakított geológiai bemutatóhely élvezetesen meséli el, úti célunk miért Magyarország tán legváltozatosabb felszínű régiója. A fölénk magasodó visszamaradt bányafal felfedi az 5-6 millió éve működött bazaltvulkán belsejét. A vulkán kürtőjében megdermedt láva a kihűlés folyamán szabályos sokszögletű függőleges oszlopokká fagyott. Hasonlóan képződtek a Badacsony és a Szent György-hegy bazaltorgonái is.
 
Ha a hegy tetejéről körbetekintünk, a medencéből kiemelkedő vulkáni tanúhegyek sorát látjuk, Badacsony, Gulács, Csobánc, Tátika hegye mind egy-egy hajdani vulkánkitörés nyomai.
A táj mediterrán hangulatú, és nem véletlenül. A vulkáni kúpok déli lejtői hamar átmelegszenek, a közeli Bakony pedig megvéd az északról érkező szelektől, viharoktól. A hegyek bazaltja jó hőtartó képességével, míg a közeli Balaton nagy vízfelületével csökkenti a hőingadozást. Mindezen tényezők együtt speciális mediterrán mikroklímát alakítanak ki a medencében. Az országban itt kezdődik leghamarabb a tavasz és tart legtovább az ősz. Ideális hely szőlőtermesztésre, a vulkáni vörös talaj és a kő pedig az itt termő bor zamatát adja ..A közeli Kővágóörsön annak idején malomköveket vágtak – erről kapta a nevét. Az út mentén mandulafák állnak, a szőlő mellett ez a növény bírja a köves talajt és a speciális mediterrán mikroklímát.... a Felvidéken őshonos magyar állatokat tenyésztenek. Láthatunk itt rackajuhot, mangalicát, és az összes magyar kutyafajtát is bemutatják. A falu határában áll a Kőtenger. A szép borókák között ma már csak itt-ott látni egy fehér követ, mivel kibányászták és elhordták az elmúlt évszázadban....A Káli-medence szélén Tapolca a gyógyvizek városa, legérdekesebb látnivalója a tavas barlang. Mélyen a föld alatt a vulkáni eredetű meleg víz kioldotta a mészkövet, így keletkezett a négy kilométeres járatrendszer, amely hol termekké bővül, hol „fejbehúzósan” összeszűkül, csónakon járhatjuk be.
A Szigligetre vezető út a Szent György-hegy mellett halad el, amelyen érdekes képződmények, bazaltorgonák állnak. A szigligeti vár szintén egy vulkáni kúp tetejéről tekint körbe."
A Balaton feletti hegyvidéket ma Bakonynak nevezzük, ez korábban Bak volt.
A mai helynevek arról árulkodnak, hogy egykoron mi történt a Bakon... Ábel (BAKon Ybel -Bakonybél) és Inanna (BAKon Ynanna -Bakonynána) nászából megszületik GAIA -Gaja patak.
Gaja szurdok, Római fürdő
 Zöld tükör a patak vízében
 
 
Tehát KÁL ....KOLONTÁR nem Kolontár, hanem KÁLONTÁR...
 
De, mit tárolnak itt? Hogy jön össze KÁL vezérrel?
 
Nos, úgy, hogy KÁL vezér volt Árpád tarsolygója-TÁRSALGÓja.
Mert a tarsolyt társalgásra használták, a hegytetőkről üzentek jelekkel...ez volt az internet. 12 óra alatt körbeért a földön minden üzenet.
KÁL mester pedig az üzenteket vette s adta tovább, állandó készültségben, információ várásban volt.
KÁLVÁRIA- KÁL-VÁR-JA , igen a kálvária összes keresztje, a vízszintese arra a hegyre mutat, ahonnan az üzeneteket adták-vették. Semmi köze a krisztusi dolgokhoz . Irányjelző volt! Csak ugye, ezt is kiforgatták.
Minden kálvária út a hegyre megy, azaz fel! A hegytetőre, ami jelezte, hogy ott a vonal, amint csatlakozni lehet az "internetre".
 
Mire szolgált a tarsoly?
 
"Sírleletek sokaságában lelhető fel tarsolylemez. Megtanultuk, hogy előkelő urak viseletének része, övükön hordott táskájuk,tarsolyuk. A leletek jó része viszont mindösszesen két ponton rögzültek, ott is oldható módon a feltételezett bőrszütyőhöz. ...minden esetben a fém anyaga ezüst, gazdagabb sírokból kívülről arannyal futtatva, de mindenképpen ezüst. A tarsolylemez belső fele homorú, mint egy homorú tükör.
A legutóbbi időkig tükörnek fényesre polírozott ezüstlapot használtunk, később egy üveglap egyik oldalát vontuk be ezüst alapú anyaggal.... a bőrtasakról egyszerűen eltávolítható, azon lazán fityegő fémlemez valójában tükör volt. Lovaglás közben a belső, színezüstből lévő felület a folyamatos mozgástól tükörfényesre volt polírozva állandóan, így használatra készen. Nem fejedelmi jelvény volt, hanem használati eszköz.Az egymagában fényvisszaverésre használt tükröt több tíz kilométerről észre lehetett venni, sajnos a csillogást akár az is megláthatta, akinek nem kellett volna. 
Ezt a célt szolgálta a jól irányozható puzdracső, mely a fényt az adott pontra vetítette, annak irányától eltérő szemszögből nézve viszont észrevehetetlenné tette a jelet. Amikor ma üzenetet küldök egy barátomnak, akkor azt mondom, levelezek vele...aki levelezni akart, az összeszedte a leveleket, meggyújtotta és a keletkezett lángot kivetítette. Valahogy úgy jöhetett létre fény szavunk, hogy a pislákoló lángba FÉM reszeléket szórt, hogy megnövelje a láng fényét...az üzengetéshez azért nem kellett fa, elég volt a levél, mert a fából rakott tűz túl nagy lánggal ég, túl messziről látszik. A száraz(!) avar szinte füst nélkül ég, így alig észrevehető. 
A piramisokkal kiegészített táj egy hálózatot alkot. 
ÖNTÖTT KÖVEK:
https://www.youtube.com/watch?v=hmdX2rxGs6o
"Én az egyiptomi kőöntésre jöttem rá . A kémiában az egyiptomiak zsenik voltak.Sőt le is írták a hieroglif írásban.
Csak magyarul lehet elolvasni !  Sajnos a piramist nem túróval csinálták.Ezt bizonyítani is tudom. Bár a túrós mészkő is megköt de a gránitra ,homokra ,alabástromra és dioritra nem jó. Az én receptem alapján a gránitot és a dioritot is visszakristályosítom sőt a mészkövet is úgy mint az egyiptomiak és a görögök. Egy egyszerű kísérlettel megállapítható .hogy természetes vagy mesterséges az öntött mészkő.  A mészkövet bele tesszük egy tál hideg vízbe (itt még kő a kő) Majd vízzel együtt felmelegítjük a víz forrásáig . Ha öntött a kő a forróvízben oldódik dörzsölés hatására,ha természetes akkor nem oldódik. Ugyan ez a kísérlet a gránitnál és dioritnál nem használható mert anyagában kristályosodik vissza mint a természetben. De az anyag majdnem olyan mint a Legó szétszedem,összerakom mint az egyiptomi mitológiában.
Az oltott mész + túró megoldást egy régi Természettudományi közlönyben olvasható.De a mészkövet ki kell égetni 15q mészkőhöz 6m3 fa kell, majd oltani vízzel. És mennyi tej kell a túróhoz . Ez sok idő. Az Őseink pont nem arról híresek ,hogy az étellel játszanának. "Az étel nem játék !"
Még egy észrevételt a túrós mészkőről ami már megkötött.  Csak 20-30 perc elteltével kezd oldódni a lobogó forró vízben. De ha kivesszük a lobogó forró vízből ,forrón megformáljuk és amint a forróvíz elpárolog és kihűl vissza is keményedik. Nem rossz játék az alkotásra."
 
Ezen a „háló”-n futnak „üzeNET”-ek. Az üzeNET a HÁLÓn úgy megy, halad, ha meggyújtjuk a leveleket. A „tarsoly”-gó lemez homorú felével gyűjtsük össze az égő levél fényét, és irányítsuk a csőbe, ami elküldi a címzettnek.  
Csak neki, mert a hegycsúcson állón kívül senki sem tud a csőbe belenézni. Rettenetes fegyver ez még ma is. 
Mit is látunk, ha belenézünk egy csőbe? 
Egy kört. Ezt a „kör”-t kell „oszt”-ani függőlegesen, és vízszintesen, ha éjszakai sötétben célozunk vele. Mint egy puskával, csak most fényt lövünk.

Ami „kör oszt”- az a kereszt.  

Ha a kör osztóhoz értett valaki mesteri szinten, Őt köroszt-ósnak hívtuk. A mássalhangzókkal beszélő ősök ezt így ejtették: KRISZTUS.
A Kárpát-medencéből szétáramló tudás nyelve ezért Magyar a világon mindenütt.  
A műveltséget, tudást terjesztőkre a fejlettség alacsonyabb fokán lévők Isten- ként tekintettek. 
Őseinkhez tartozni, közösséget vállalni velük nem hasonlítható a mai kapcsolatok egyikéhez sem. 
A Nagybirodalom kialakulása tehát tudásalapú, és minden erőszak nélküli.
Ez a hatalmas tudásanyag, rögzítést igényel, amit a kor lehetősége szerint kőtáblákba véstünk. 

Kőbe rögzítettük a térképeket, vízrajzokat, legendákat, törvényeket. Ezek a táblák örökítették meg a GENEZIST is. 
LEY-LÁY-LÁT-LÁTÁS vonal
 
Az URU-PAN pecsétrovás "N"-je egy fordított főníciai "e" betű.A képben "e"-ként URU elé kerülve eURU sort alkot. A PAN-ból megmaradt "PA" az URU mögé kerül, ezzel előáll eURUPA, vagyis Európa nevének magyarázata.A körrováson az olvasás helyének kezdete változik, így jöhet létre belőle az eredeti jelentésétől különböző szó.
 
 
 
Árpád -ház ,Salamon (1063-1074) magyar király esüst dénárja  Panonia felirattal
 
GEA az ősmagyarban a Földet jelenti. ER a magyar nép ősi neve. A MÁNY a mányolást, a csinálást jelentette a régmúltban. Ezt jelentette a mára eltűnt TIKMÁNY, tojás szó is, melyet a tyúk (tik) mányolt. 
 
A pecsét eredeti jelentése az, hogy Geá-t ER-ek Mányolták Nyugat-Európában is! Ma Németország neve ez, vagyis GERMANY. Őseink, a magyar nép, millió évekkel ezelőtt könyvet írt, mégpedig a felszínt megformálva, óriási léptékben. Mindennek bizonyítékai ott találhatóak a rovásírásban, és nyelvünk gyökereiben. Az már csak egy mellékes szál, és csak én teszem hozzá, hogy a világszerte mindenütt megtalálható piramisok belsejében szintén ezzel a rovásírással jegyezték föl az információkat.
Aki megpróbál piramisokat (PEREMESeket) kutatni, hamar rá kell jöjjön, hogy nem is olyan egyszerű azok közelébe férkőzni.
 
PÁN tengely
A PAN (NAP) TENGELY A FÖLDÖN 
Az egész Földre kiterjedő kultúrlenyomat rendszere!
URU - PAN - NAP - URU
Pan - Nap
Es-pan (Spanyolország)
Nip-pán (Japán)
Pan- on -ia
Pánon-halom
Oszto - pán
a két helységet összekötő egyenes, merőleges a fenti PÁN tengelyre!
 
KÁL vonalak
GÁZ NAGYHATALOM VAGYUNK
Az egész Föld gázkészletét a Kárpát öle = Bár - Anya = Baranya adja
...vagyis...a saját gázunkat vásároljuk vissza!
MAG - IA - ÁS = A Mag árasztásának népe vagyunk – Az ár-víz urai = Arvisura
 
MAG-DOL(I)NA - a MAG-ra megy le a DOLINÁn a VÍZ, és ez a MAG-DOLINA az ami a MAG árasztással, eM-ÁR-(i)JÁ-val foglakozik. Amikor lemegy a víz, akkor kettéválik Hidrogénre és Oxigénre, a maghőtól "durranógáz" keletkezik, ami felfelé tör. Hogy a bioszféra létrejöjjön,
Mi vagyunk a leggazdagabbak a Világon!!!
Mag - dolina, vízgyűjtő terület:
Lefolyik a víz a szén szintjéig - feljön a gáz:
 
Pán tengely
Kezdőhely:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A hegyek közötti jelölő keresztek:
Bemérés puzdracsővel, jeladás tarsolylemezzel:
Genezis
Tehát, visszatérve a Kolontár-KÁLONTÁR-ra...
Valamilyen tározó van ott. Vajon, ezek után mit tárolhat ez a hely?
Olvashattuk, hogy őseink kőbe vésték az utókornak. Bizony, kőbe vésett leletek vannak ott, amit igyekeztek a vörösiszappal "elmosni". Az a rengeteg tudás, ami évmilliók óta felhalmozódott, kőbe lett vésve, és ezt tudják azok, akik el akarták tüntetni.
A tragédia előtt pár nappal berepült egy repülő, aki felvételeket készített...
Majd pár nap múlva "átszakadt a gát". 
"A pásztázó lézerrel és speciális kamerával végzett mérések...
 
Dornier Do-228 típusú kifejezetten kutatási célra tervezett repülővel érkeztek, mely az egyetlen gép volt, amely Nagy-Britanniában repülhetett az izlandi vulkánkitöréskor, és ezzel követték nyomon a hamu elterjedését. A gép személyzetét öt fő alkotja: két pilóta, két műszer-operátor és egy földi koordinátor. A gép felszereltségéhez tartozik egy 39 megapixeles digitális kamera, egy LEICA domborzati pásztázó lézer és egy AISA Dual hiperspektrális kamerarendszer."
https://tudomany.hirekneked.hu/igy-meg-senki-nem-nezte-meg-a-balatont.html
 
 "Az Esztergom-Sínai-hegy-Bakonybéli Holomány-hegy-Kolontár vonal éppen ilyen logika szerint lett megépítve, több százezer évvel ezelőtt, Magyarok keze által. A Magia-Árasztásának tudománya teszi lehetővé a Bar, és Bár gázok, BARBÁR termelésének irányítását. Ennek bizonyítékát a Kolontári-templomdomb magában hordozza. A természeti katasztrófának álcázott tömeggyilkosság valójában a Magyar Nemzet, és egyben a Világ Kultúrája elleni bűncselekmény."
https://www.hunpjp.com/print.php?type=N&item_id=182
 
 
 
 
A védelmi munkák: gátépítés, de nem a falu védelmére, hanem a templomdomb köré! Minek kell egy templomdombot védeni? Ne follyon föl az iszap? (mer ugye, az fölfelé folyik!)
Véletlenül sem.
A templomdombot 3 helyen megfúrták, de nem jutottak a belsejébe. Mivel tovább nem lehetett furkálni ok nélkül, így aztán-figyelemelterelés végett- véletlen-a felderítés után- "átszakad a gát". Ezek után egy csapat érkezik, akik azonnal gátat építtetnek a templomdonb köré, mert mindenáron be kell oda menni! 
Mit csinálnak?
Elhordják a mellette lévő dombot(2 van s menet közben rájöttek, hogy nem jó helyen fúrogattak eddig!), ami alkalmatlan gátépítésre, de hát nem is ez a cél.
A cél az volt, hogy a másik dombot is megfúrják valahogy és végre megtalálják a bejáratot! Efölött megy át ugyanis a LÁTÓ vonal, Ley vonal.
Létre kellett tehát hozni egy olyan körülményt, amiben az emberek elfogadják, hogy onnan ki vannak költöztetve. Másképp nem tudták megmagyarázni, hogy miért mennek neki tolólappal egy hegynek?!
 
Lezárták a területet, a másik hegyet bontották s amit felhoztak, azt láctalpasokkal összetörték!
Mit kellett ilyen iszonyatos módon akár eltüntetni?
Már irtuk: az utókorra hagyományozott és kőbe vésett tudást.
A MAGok, magyarok tudását.
Mindenki elgondolkodhat, hogy hogyan lehetséges ez?
Berepül egy repülő,speciális megbízással, aztán jön egy csapat "tudós", archeológus...elbontják a hegyet, elpusztítják a megtalált leleteket...aztán elmennek.
Mindenki mossa kezeit, bűnös nincs.
KÁLONTÁR- tárhely, információs tározó.
KESZTHELY-KEZDŐHELY
VESZPRÉM-VÍZPEREM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Térjünk vissza a barlangokra...
MAG-DOL-I-NA (kit tettek szajhává a Bibliában és kik? Mária Magdolnát! A női minőséget.ANYA-BÁR-ANYA-BARANYA. A meleg vizek anyja.
Na, de hol melegszik fel a víz? 
A BÁR-LÁNG-BARLANG-ban.
Mit csináltak a DÍNÓK? 
Tojást raktak(tikmány-oltak), de nem ücsörögtek rajta, hanem a BÁR-LÁNG-ban, azaz BAR-LANG-ban, a meleg vizek által költették ki az új életet. 
Honnan tudták ezt?
DINO-ODIN...ki volt ODIN? A legidősebb és legbölcsebb isten a skandináv és germán mitológiában...
Teremtés: ANYA-BAR, APA-LÁNG, GYERMEK- BÁR-KA (nyomáska), azaz a kettejük egyesüléséből létrejövő harmadik minőség. Azaz, ez a gyermek, ODIN, pontosan tudta, hogy az anya melege tudja az életet adni. A MAG-DOLINA nélkül nem megy. 
 
 
Istenvölgye- Bozsi dolina
Aggtelek...
 
BÁR-KA-KABAR. 
Kik voltak a kabarok? a 8. magyar törzs, akik BAR-BÁR-ok voltak, azaz gázt fejleszteni tudó kultúrával rendelkeztek.
 
Hol vagyunk mi?
A KÁRPÁT BÁRKÁBAN(kárpát=medence)
Mi vagyunk a MELEGVIZEK BIRODALMA.
Alattunk mérhetetlen mennyiságű víz, gáz, barlang és járat van. A gázvezetékeken nem mi kapjuk a gázt, hanem MI ADJUK!
Ezt tudják mások is, akiknek az a céljuk, hogy halandó ember ezt ne tudja. Tudják a tudást, és megtesznek mindent annak érdekében, hogy ne tudjuk használni, mert akkor nincs semmilyen hatalmuk felettünk.
A barlangokat és járatokat teljesen kiépítették, maguknak, hogy ha a földfelszín álhetetlenné válik, akkor legyen hova menniük.  
A barlangokat lezárják, nagy részük nem látogatható...miért vajon?
Hol lehet túlélni, ha a felszín annyira felmelegszik, vagy éppen lehűl, hogy az élet számára már nem alkalmas?
Az élet, a növényzet nem földhöz kötött. 
De a két gázhoz igen!
 
 
 
 
 

 

A külvilágtól teljesen elszigetelve, egy kialudt vulkán krátervölgyében a tudósok számára is rejtélyes módon burjánzó élet jött létre.

https://impressmagazin.hu/edenkert-vulkanban/

 

szerklead

NOÉ bárkája?

Egyetlen dolgunk van: megakadályozni, hogy ez a tudás végleg kiirtassék, s még az, hogy azok, akik az emberiség és az élet ellen használják feleljenek mindezért! Nem kellene, hogy így legyen! A tudás az ő kezükben a pusztulást eredményezi, még csak véletlenül se gondold, hogy számít az emberélet, sem másoké, sem a sajátjuk, ugyanis lelketlenek! 

Ha nem teszünk semmit, akkor nyugodtan üljünk le, és mantrázzuk: szeretet, béke, elfogadás...és vagy megfagyunk, vagy megsülünk-lehet választani. Persze,a mányoláshoz, csináláshoz  bátorság kell, és némi alap ősi tudás.  Kaptunk hozzá mindent, és most nem kell, hogy megint kihaljon a Föld...de a Föld alá se kell mennünk(jelzem, be se engednének :D ).

 

forrás: netről sokfelől...

https://emf-kryon.blogspot.hu/

Jásdi Kiss Imre anyagaiból válogatva

 

—————

Vissza