PO-GÁNY...BAR-BÁR...MAG-DOLINA...

2016.02.18 11:18

RENGETEG vizünk van, amiben gáz van, a vízoszlop nyomásának-BAR- és megfelelő hőmérsékletnek a hatására a földben szétválik, hidro-GÉNre és oxi-GÉNre, átjön A SZÉNen, és lesz belőle CH4 és CO2, ami feltör a föld felszínére. VÍZBEN A GÁZ! 

2 H2O= CO2 + CH4. A metán könnyű, felfelé száll-FEL-HŐ- ismét egyesül az oxiGÉNnel, azaz elÉG (BÁR-LÁNG) és lesz belőle VÍZ, H2O, ami csapadék formájában leesik, aztán a víznyelőkön, a DOLINÁKON (víznyelők) keresztül lefelé megy a MAG-hoz! (a Föld magjához) És kezdődik előről a folyamat. VÍZ és GÁZ....GENEZIS. Ha a vezetéken a víz nyomás alatt van, akkor nem csak víz megy, hanem gáz is....ilyen egyszerű. Mi magyarok meg nyomorgunk és azt játsszuk, hogy vesszük a gázt...közben emberek fagynak meg és isszuk a koszos csapvizet...meg fürdünk benne(a bőrön keresztül is felszívódik minden!) És azt ne gondold, hogy ezt a játékot nem régóta játsszák! A gázokat a növények felveszik, a CO2-t a növények, és készítenek nekünk oxi-GÉNt, O2-t,  a metán -CH4- pedig nem titok, a növekedéshez kell.  A növények is a levegőből veszik fel! 

Hogy legyen "SZÉNA" a MEDENCÉBEN, ami, ha elkorhad majd egyszer megint " A SZÉN" LESZ. (lápos-mocsaras területek)-na, vajon, miért szabályozták és szüntették meg ezeket? Most mi van? Nagy esők, hatalmas árvizek, nincsenek árterek ahova kiönthetnek a folyók...lezúdul a víz....ÉS KIKERÜL INNEN A KÖRFORGÁSBÓL. A felszín alatti vizek honnan kapnak utánpótlást, ha mindent lecsapolnak, eladnak, elherdálnak? 

Mi jut el a MAG-hoz a DOLINÁ-n át?

 Tessék gondolkodni...a Kárpát medencében minden van, ellátna bennünket bőségesen méghozzá úgy,hogy a természet sem sérülne. Ingyen! Képzeld el, hogy nem fizetsz az áramért, vízért, fűtésért....hmm? Mert mindez itt van a lábad alatt...ergo, a tiéd, ha nem akarsz csak annyit, amennyit felhasználsz.

MI vagyunk BAR-BÁR -ok, akik ismerik ezt a tudást, ez a MAG tudása, a PO-GÁNY-ok, (PO=víz, GÁNY-olás=szétválasztás). Ezt a pogányságot kezdték el üldözni, jó kis vallási marhaságba bújtatva. Ha értenénk a szavaink, betűink eredeti jelentését( a nyelvet nem véletlen kellett újítani, a rovást eltüntetni!), akkor ez nem történhetne meg.

A Szabadalmi Közlöny és Védjegyértesítő  (Adatközlés szabadalmi bejelentésekről 2009. 03. 30 ) 114. évfolyam 3. szám II. kötetének harmadik oldalán, ezen a számon található egy igen érdekes szabadalom: 

 

Beadás dátuma: 2009. 01, 26. 

Kálnai Mihály, Bp, 1118 Kelenhegyi út 34. (HU)

P 09 00039, "Izrael állam ivóvízellátása interkontinentális tengeralatti vízvezetékkel"

.https://www.sztnh.gov.hu/.../B_01_Szab_adatkozles_0903.pdf

Ha ez nem működne, akkor itt: 58. oldal...

https://www.scribd.com/document/321814030/P-09-00039-pdf 

 

Magyarországból...oda!

2. kép: metángáz a tengerben. 3. kép. a metán kezelésére alkalmas berendezés. 4. kép. a metán a barlangokból a víznyomás-BAR- hatására felfelé törekszik, mert ugye az a dolga, hogy a VÍZ-ből TŰZ legyen! FEL törekszik, ahol el-ÉG, LÁNG-gal ég- az oxigénnel való egyesülése folyamán ismét VÍZ lesz belőle....de, ha a metánt felfogjuk, s nem engedjük fel, akkor mi égethetjük el...az 

5. képen láthatod, amint a BARLANG-ban ég a metán....a vízben a tűz... közben a környezetének hőt ad le, ami ezért is teszi a BARLANG-ot az élet számára átmentő hellyé. Ahol hidegben is meleg van...ez nem más, mint a BAR-ANYA. a Mecsek pontos mása a Pilisnek... a PILIS-ben ha a POGÁNY-ok ZSILIP-eltek, akkor tudták szabályozni a lefelé folyó vizeket...a BAR-ANYÁBA. Tudniillik ott van a rengeteg szén....a létrejövő utód, azaz a gyermek nem más, mint ezek kicsinye, azaz, az élet folytatása a BAR-KA, vagy is BÁRKA, a Kárpát medence. Ez a SZENT HÁROMSÁG, ez a 3 domb a címerben. 

Ezek a SZER-(resz-rész)-ELEM-ek! 

A SZER szóban benne van az (R) ÉSZ, a részek értése ésszel (HON-Hidrogén, Oxigén, Nitrogén ezek a SZER elemek, azaz a RÉSZ elemei)) a SZERREL VALÓ ETETÉS, ez a SZER-ETET.

Egyetlen parancs van: SZER(rel)-E(te)SSÉTEK EGY-MÁST. 

Azaz: a SZER vagyis a RÉSZ tudása a túlélés záloga, ezáltal maradhat fenn az EGY-MÁSA, azaz AZ egész EMBER-IS-ÉG.

 Mindig innen indult az élet, a HON-ból 

 

A három csúcs jól látszik
 

A Hármashegy a maga 603 méterével a Keleti-Mecsek második legmagasabb hegye.


(H-idro-GÉN, O-xi-GÉN, N-itro-GÉN, olvasd össze az első betűket, kijön szépen a HON szavunk eredeti jelentése)azaz az élet 3 alapvető elemének a szakszerű irányításából.

A harmónia, HON szavunk hidrogén, oxigén, nitrogén elemi tartalmának élet szabályozó feladatát mondja el, ha értjük, hogy a három-oN-ia mit jelent. Gén a javából mindhárom. 
 

...Együtt éltünk a dinoszauruszokkal. 

 
DINÓ a KÖRROVÁSON=ODIN, kinek anyja BÁR. Ez azt jelenti, hogy magyar megfigyelő rögzíti TUDÁS-t, URU-t, amit a hüllő produkál, hogy a BÁR-vízbe, azaz melegvízbe tojja a tojásait. 65 millió éve halt ki a dinó.
 
 

Mi ott voltunk, mert láttuk hogyan szaporodik!
18.000 ezer évenként vannak jégkorszakok, ezt a jégrétegek mutatják a sarkokon. 

 

Ha találkoztunk a dinókkal, akkor háromezerhatszáztíz -3610!!! -jégkorszakot éltünk át. 

 
Nyelvünk periodikus fejlődése is erre utal. 
 
A 6000 évre visszatekintő népek tudása, a MI őseink műveltségéből táplálkozik."
 

 idézet innen: https://puzdra.com/print.php?type=N&item_id=47  

NOE BÁRKÁN menekítette a párba állított túlélőket....na ez a vicc helye! 

Olvasd visszafelé a szót: NOE-EON.

 Mi vagy ki az EON?

 " világkorszak; a geológiai időskálán Föld történetének tagolásában a legnagyobb időegység (több százmillió évtől messze egy milliárd év fölöttig)"...
https://www.szomagyarito.hu/szocikk.php?id=1523


EON-okon át az élet átmentésének a helye a BÁRKA-ez volt a KABAR törzs, ezzel a tudással!- akik a POGÁNY-ok voltak, akik értettek ahhoz, hogy a VÍZ szétválasztásának, a keletkező gáznak, TAR földfelszínt hogyan lehet újból az élettel benépesíteni. 

Hol éltek túl? 

Hol máshol , mint a meleg anyaölben-BAR-ANYÁBAN- a BARLANG-ban, mert volt BÁR-LÁNG-juk, és persze annak tudása, hogy hol megy le a víz a MAGra a DOLINÁN át. Ha a növényi magot elárasztjuk vízzel, meg még meleg is lesz a föld, akkor kisarjad az új élet.

 
 
 Szivárog a metán egy tavacskából
Jamal félsziget lyukai
 
 ez meg a jamal-i kráter, amit a metán ütött
 
És ha már itt tartunk, akkor erre más is rájött: 
 
az alapanyagot Jásdi Kiss Imre szolgáltatta, én csak végiggondoltam. :)
Itt pedig videón is elérhető. https://www.youtube.com/watch?v=S-rdOqOTBZY

—————

Vissza