A Föld titkolt történelme

2016.06.11 18:18

A Föld az idegenek nézőpontjából – A történelmi háttér

Kb. 450 000 évvel ezelőtt a Föld egyfajta állatkertnek volt berendezve – a galaxis bizonyos bolygóinak növény- és állatvilágát képviselte. Természetvédelmi parknak szánták, nemcsak a növény- és állatfajok hosszú távú megőrzése miatt, hanem bizonyos földönkívüli tudós csoportoknak megadva azt a lehetőséget, hogy különböző életformákat tanulmányozzanak és fejlesszenek ki. Az  ősi forgatókönyv szerint,  egy szabad akarat-elvű univerzumban, a hüllőszerű Orion csoport látogatta meg a Földet, amelynek tagjai inkább kalózoknak, mint rosszakaróknak tűntek, és szokás szerint, ahova mentek,  mindent megkaparintottak maguknak.

 

 

Néha ellenszegültek nekik és feltartóztatták  őket, de senki nem tudta megállítani a garázdálkodásukat. Azt akarták, hogy a Földet bázisként, urán- és aranybányának használják – az atomjaira bontott arany előnyös tulajdonságokkal bír testük kémiáját tekintve. Egy idő után belefáradtak a fizikai munkába, és kieszelték a rabszolgamunkások létrehozásának ötletét – a fizikailag erős, de nem elég okos lények el tudták végezni a nehéz munkát, de nem voltak elég ügyesek ahhoz, hogy a saját kezükbe vegyék az irányítást.

A teremtett lények anunnakiknak nevezték az istenszerű mestereiket. A Nap Tanácsa betolakodóknak tartotta őket, de mivel nem tették tönkre a bolygót és nem állították meg a békés Többieket az itteni tevékenységükben, a Tanács valójában szemet hunyt a dolog felett. Senki nem tartotta a bolygót tilos területnek, így maximum annyit tehettek, hogy odafigyeltek rájuk. Az anunnakik kezdetben visszafogták magukat, míg más földönkívüliek nem jelentek meg ezeken a területeken; aztán vitába keveredtek az árjákkal India területén, és a két csoport között ez égi háborúvá fajult, amit később a Mahabharata leír. A  Paradicsom csatatérré változott, és a Tanács megpróbálta megállítani – ahogyan fontos volt közbelépniük a Mars és Jupiter közötti Marduk nevű bolygó elpusztulása után is.

A szellemi csoport tagjait, akik a Marduk megsemmisülésért feleltek, a Földre inkarnálták, hogy itt helyrehozzák a hibáikat, de mivel Atlantiszon továbbra is képtelenek  voltak elfogadni az Egység Törvényét, visszautasították az együttműködést, és majdnem elpusztították a Földet. Ezek az anunnaki- leszármazottak abban az időben az emberekhez hasonlítottak, és utca törvényei-féle életmód követői voltak.

(Az eredeti anunnakik megtartották a hüllőformájukat.) A Tanács közbelépett, és elrendelte Atlantisz és a csökevényes szellemek csoportjának elpusztítását, miután Atlantiszon  rávette az Egység Rendjének követőit a menekülésre. Az anunnakikat a problémák gerjesztőinek nevezték ki a Földön, és egy sokkal régebbi és erősebb „házőrző” faj, amely néha a Nap Tanácsának is teljesít szolgálatot, elzavarta innen őket.  Bárhogyan is legyen, a Felelősségteljes Teremtés Törvénye szerint, ha a fajod képes érző életformákat teremteni, akkor te, mint tagja, felelősséggel tartozol értük, biztosítanod kell a megfelelő iskoláztatást, szükség esetén a védelmet, és meg kell tanulnod a gondjukat viselni. Így kb. Kr.e. 500-600-ban az anunnakik fő csoportja távozott, ahogyan a békés Többiek: a szíriusziak, a plejádok, androméda- és lantbeliek szintén elhagyták a Földet, és az itt maradt 300-400 anunnakit Maradéknak nevezték el.

Ők az emberek számára elérhetetlen helyeken telepedtek le. Nemsokára ezután a Maradék, a Felelősségteljes Teremtés Törvényét szem előtt tartva, kapcsolatot létesített az emberekkel, a későbbiekben görög istenekként ismert lényeknek tüntetvén ki magukat. Majd római isteneknek nevezték el őket: Zeuszból Jupiter, Árészból Mars, Poszeidonból Neptun stb. lett. Megjegyzés: az anunnakik mindig harcoltak egymással és másokkal, de nem minden anunnaki vagy Orion-lény „rossz”. Ahogy nem minden plejád, lantbeli vagy szíriuszi „jó”. Jó lenne tisztán látni a dolgokat, de ez az embernél sokszor lehetetlennek tűnik. De isteneket játszani valójában nem mindig működik; a Maradék két alapcsoportra oszlott, az egyik kedvelte az Embert, és többnyire csak nem tudta, mit kezdjen vele – ami a mai napig folytatódik. A szakadár Maradék pedig először el akarta az emberiséget pusztítani, hogy megszabaduljon a tőle és a leckéktől, amíg a beavatott Maradék elfogadta a felelősséget és azt, hogy egy olyan szintre emelje az Embert, ahol az felelősséget vállalhat és felnőtt módjára érintkezhet más földönkívüli csoportokkal.  (Hogyan is ment ez mostanáig?) Mivel rengeteg lélek él emberi testben, ez érző lényekké teszi őket, és az embert nem lehet csak úgy komolyabb ok nélkül elpusztítani.

Ha a Nap Tanácsa nem bünteti meg, a Karma Törvénye az utolsó cseppet is kiveri azokból, akik megsértik az Egyetemes Törvényeket. Így a Maradék teljesen a felszín alá költözött, de mivel az Ember lenyomozhatja a legtöbb felszíni helyet a Földön, és felfedezheti őket… a cél pedig az, hogy láthatatlanok maradjanak, a hatalmas tavak és óceánok alá menekültek. A Hold, ami megfelelő megfigyelési helyet biztosít, viszonylag nem forog, tehát a Hold-bázisú eszközök könnyedén nyomon követhetik a Földi tevékenységet. Az Ember soha nem volt egyedül, és ez nem az  ő bolygója, így tehát soha nem harcolt a földönkívüliekkel és soha nem „szerezte vissza”. Soha nem volt az övé, az idegenek mindig itt voltak, így az embert megfigyelés alatt tartották, egyenesen manipulálták – a vallás az egyike volt azon nagy próbálkozásoknak, hogy belenevelje az Emberbe az alacsonyrendűségének tudatát. Ezzel megegyező volt az a cél, hogy belevéssék (szükség esetén félelem segítségével) azt a vágyat, hogy rendesen viselkedjen és tiszteljen más embereket és a bolygót… Egy etikai kódex,  ahogy mondanánk, de – anunnaki-genetikát örökölvén – az Ember perverz természete miatt a vallás azon gondolatok meghatározójává vált, hogy például kinek van jobb Istene, melyik az igazi vallás stb., és ezek az ellentétek háborúba torkollottak a Földön.

Amikor megteremtették az Embert, egy erős fizikai megjelenésű egyenes humanoid formát választottak, és az anunnakik a génállomány kulcsfontosságú helyeihez hozzáadták a DNS-üket, hogy a létrehozott egyed megkapja a beszéd és tanulás képességét, de ahhoz nem eleget, hogy szembeszálljon a teremtőivel és túljárjon azok eszén. Az anunnaki vezető/isten, Enlil dühös lett a teremtett lényekre  – zajosak, garázdák, büdösek (humanoid vonások) és kicsinyesek, erőszakosak, elnézőek (anunnaki vonások) voltak, aztán később jöttek azok jellegzetességek, amelyek felerősítették a humanoid territoriális  ösztöneit, mint pl. harc az élelemért, a párzásért és az otthonért. Enlilnek igaza volt: az emberi kísérletet a Földön el kell pusztítani – egy sokkal jobb változat van a Plejádokon. És egy pár alkalommal megpróbálta a Suruppu-kórokozóval megtizedelni az emberiséget. (Manapság HIV-vírusként ismerik.) Megjegyzés: ez az YHWH maradványa, ami az embereket sújtotta  a Bibliában, amikor engedetlenek voltak, és ez teljesen más változata az Atra-Hasis beszámolónak, ami Enlilnek az önfejű Emberrel való bánásmódjáról szól.

Az Ember változatai

Fogtak egy függőleges testtartású kétlábú humanoidot, belekevertek néhány kontrollált anunnaki-DNS-t, és a sumér terminológia szerint, létrehozták Lulut.

Amint az várható volt, a viselkedése inkább majomszerű, mint Emberszerű lett, a második változatot Adamának hívták. Sok próba, sikertelen  és genetikailag labilis változat létezett, néhányuk nem volt termékeny. Enki a saját DNS-ét egy Adama-féle nősténybe keverte és létrehozta Adapát, az Ember emlős változatát. Ez leegyszerűsítette az utódnemzési  folyamatot, de élő szülést igényelt ellentétben a reptiliánok tojással való szaporodásával. Ahogy az Adapa-nőstény vonzó lett Igigiknek (Örzők – az édenkert örző istenei – a ford.), akik szintén kereszteződtek velük, és a genetika abban az időben kevésbé volt korlátozott, az Anunnaki-Ember hibrid ivadékok néha  egészen nagyok, kb. 2,7-4 m magasak voltak. (Gondolj a pilistinekre, a góliátokra, az anakimekre, a rephaimokra és a giborimokra.) Ahogy Enlil egyre jobban belekeveredett az emberek teremtésébe, kezdte elveszíteni a dolgok feletti hatalmát, és beleegyezett a Vízözönbe, hogy eltörölje a legtöbb aberrációt. Néhány óriás túlélte a Vízözönt – Góliát és Og király (4 m magas), a germán Teutobokh király (3 m).

 

A Maradék feladata volt eltávolítani ezeket a kivételeket, és a földi humanoidokat az Anunnaki isteneknél alacsonyabb testalkatúakká alakítani (akik 2,1-2,4 m magasak voltak). Ez az emberi genetika módosítását jelentette, így tehát ezek az óriások ritka kivételek voltak (Sun Mingming egy jelenlegi kínai kosárlabdás, aki 236 cm), és a fajok nem vegyülnek, és nem hoznak létre agyrémeket, ahogy Atlantisz idején. Adama egy félresikerült változatából alakult ki a neandervölgyi ember – a genetikája instabil volt, és a mai genetikusoknak és antropológusoknak egy kicsit meg kellene változtatniuk az álláspontjukat az Ember lineáris, evolucionális fejlődésével kapcsolatban. Hogy felvilágosítsalak: a neandervölgyi DNS nem fejlődik Cro-Magnonivá (Adapa), és így  ők kénytelenek voltak a buta és erőszakos neandervölgyit elpusztítani. Egy későbbi csavarral a Cro-Magnonból Homo Sapienst csináltak,  amelynek DNS-e manapság tovább gyengült a stressznek, környezetszennyezésnek, vegyszereknek és alkalmanként olyan emberekkel való kereszteződésnek köszönhetően, akinek a DNS-e negatívan mutálódott. Megjegyzés: ahogy kialakultak az aberrációk az emberi génekben, előreláthatatlan, genetikai származású viselkedésmintákat generálva és öngyilkos utódokat eredményezve, gyorsan közbe kellett lépni. (Gondolj csak Szodomára és Gomorára, Harappára, Mohenjo-Daróra… ) Ezért volt szükség az emberi gének erősebb, alkalmazkodóbb alapra helyezésére (gondoljunk az epigenetikára) és további DNS hozzácsatolására a Cro-Magnoni emberhez, létrehozva a Homo Sapienst (223 gén egyetlen más földi gerincesnél sem fordul elő), és ez a legnagyobb különbség az Ember és a majom között.

A jelenlegi helyzet

A mai napig az Ember még mindig szenved az alap (lebutított) DNS miatt, amelyet Enki, a katona-tudós létrehozott, és a Nap Tanács  kérésére egy jó szándékú földönkívüli csoport a Szürke klón-munkásaival megpróbálkozott az emberi DNS kijavításával/kibővítésével békésebbé (kevesebb tesztoszteron-tartalmúvá) és spirituálisabbá/pszichikailag fejlettebbé/intuitívabbá tenni  az Embert (csillag ember/indigók/hibridek).  Ilyen tervek valósultak meg, és a Változások után, akármi is marad, az Ember az új hibridekkel fog élni, és a Föld kiegyensúlyozódik. Az Anunnakik fő csoportja többé nem jöhet vissza, és egyetlen más csoport sem, a Nap Tanácsának engedélye nélkül. A Földet az a hatalmas erejű csoport tartja karanténban, akik 2500 éve kitessékelték az anunnakikat. Még interdimenzionális látogatókat is észrevesznek és leellenőriznek: ha nem jó szándékúak, akkor elhagyásra szólítják fel, vagy kiteszik innen őket. Csak megfigyelőként maradhatnak itt. (Nem lesz  többé megengedve az Embernek vagy a Földnek, hogy elpusztuljon vagy megsemmisüljön, mivel ez megzavarja a naprendszer működését.) Így semmiféle külső földönkívüli nem okozhat semmilyen kárt a Földön. Mielőtt az Anunnakik elmentek, 2500 éve, rendszeresen jöttek és mentek a Földre, többnyire egészségi okok miatt. A Földre való visszatérésükkor nem szeretnék az embereket egyesített és szervezett civilizációkban és katonai egységekben látni, mivel így nehéz lenne őket újból az irányításuk alá helyezni. Így létrehozták az emberek egy  Káosz-csoportját, akik arra vannak beprogramozva, hogy félretájékoztassanak, hogy hamis hadműveleteket hajtsanak végre, hogy kezdeményező megmozdulásokat tegyenek tönkre – az Ember egy szemet hunyó változata. Bármit megtesznek, amivel az embereket egymással szemben bizalmatlanságban tarthatják és arra vehetik rá, hogy reménytelenül harcoljanak egymással. (Hogyan is működött ez idáig?) A ’20-as, ’30-as évek Európájában a Maradék egy arcátlan terv alapján kapcsolatba lépett az egy északi embercsoporttal, hogy létrehozzon egy új, proaktív világrendet. A Nemzetek Szövetsége megbukott, az ENSZ szintén (valójában később céltalanná vált a Káosz-csoport kezében).

 

Az együttműködésért cserébe fejlett technológiájú eszközöket és szerkezeteket adtak az Északiak kezébe, hogy bebiztosítsák a sikerüket az engedetlen földi emberek egyesítése és irányítása felett. A Káosz-csoport biztos volt ennek sikertelenségében, beépült az Északiak közé, és hazudott az embereknek az NWO-csoport (New Word Order – Új világrend – a ford.) valós feladatáról, hogy ez többé ne történjen meg. Az Ember saját maga legrosszabb ellensége lett az egyesítés és a fejlődés elleni harcban, a félreértések miatt, amit a Káosz-csoport befolyásolt a média által. Az alapprobléma az, hogy a jelenlegi Ember (Homo Sapiens) visszautasította azt a DNS-t, ami intuitívvá és képessé tenné arra, hogy észrevegye mit csináltak vele. Az ember új változata, az indigók, hibridek pszichikailag megfontoltak, és a csalás lehetetlen lesz a Földön – a telepátia és tisztánlátás pedig általánossá fog válni. Mindenki tudni fogja, ki hazudott és ki rabolta ki az üzletet. Ezentúl az ember fejlődni fog és különbséget fog tudni tenni a megbízható idegen fajok és a többiek között. A Nap Tanácsa és a Bevatatottak csoportja támogatja az Ember kicserélését/kifejlesztését, nyilvánvalóan a Szakadárok és a Káoszcsoport nem – és ebből a harcból származnak jelenlegi problémák a Földön.

Mi az értelme?

Miért mondod ezt? Néhány ember a Földön felteszi a kérdést: Miért nem szállnak le a jó fiúk (földönkívüliek) és miért nem lépnek kapcsolatba velünk? Bizonyára a média bejelentené, és új korszak következne a Földön…  Hadd magyarázzam el a helyzetet.

 

Először is: a média kontroll alatt áll – minden új hír bizonyos hírcsatornákból érkezik, mint pl.: AP, UPI stb., és a Titkos Szövetség kiadta a parancsot, hogy semmilyen hírt ne adjanak le az ufókról (amelyek valójában IFO-k – mivel ezek már régóta azonosítottak – azonosított repülő tárgyak – a ford.). Így a csoportunk szándékosan visszaforgatta a másfél órás (106 perces) filmet, amit 1997-ben Főnix fölött készítettek. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni… azt sem, hogy a korrupt vezetők kiadták a parancsot, hogy a megtévesztés érdekében tölcséreket dobjanak ki ejtőernyőkkel a megszokott területeken… És a mindenkori vezetés a teljes eseményt (az ufóészlelést) kigúnyolja (ahogyan azt már megmondta, sajnálja a dolgot). Tehát egy esemény után soha ne számíts arra, hogy a médiából a teljes igazságot fogod megtudni.

Másodszor: 1952 és 1964 között az idegenek négy földi kormánnyal kötöttek megállapodást, amit hamarosan ez utóbbiak megszegtek, mivel továbbra is követelték az ufók fegyverekkel való elpusztítását. Kétszínűeknek, alattomosaknak és erőszakosaknak tartották az embereket, és a Tanács a B-Terv szerint reagált: indigók, vándorok és csillaggyermekek születtek… a többségüket beprogramozták, de még nem tudatosak a lehetőségeiket és a jövőbeni szerepüket illetően. Ők elfogadták a 11 Egyetemes Törvényt, akárcsak a jó szándékú Idegenek. Ez a ti jelenlegi reményetek.

Harmadszor:  hogyan ismerheted fel a valós, jó szándékú idegenek  űrhajóját, ha az a háttérkormány űrhajóihoz hasonlít? És ha a leszállt űrhajóból hozzád hasonló lények szállnak ki, és földi nyelven szólalnak meg… mivel azok a Földről származnak. Azt fogják mondani, hogy megoldják a problémáidat – ha mindent rájuk bízol (és a NWO ügynökeikre). Werner von Braun a 70-es években figyelmeztetett az efféle csalásokra (Google: Carol Rosin). A békés földönkívüliek nem így dolgoznak, nyilvánvaló okokból.Azt gondoljuk, hogy felemelkedést vagy egy fajként teszitek meg… vagy nem bajlódunk többet ezzel. De vigyázat a Titkos Szövetségre;  őket a Szakadárok támogatják hatalmas pénzekkel, akik azt hiszik, hogy Drákói/Anunnaki vezetést szolgálják – akiket (karanténnal) eltávolítottak a helyszínről. A Titkos Szövetség nagy csalódottságot mutat, mert két hatalomátvételi kísérletüket meghiúsították. A Titkos Szövetség évekkel ezelőtti titkos döntése: „Rendben, ha miénk nem lehet a bolygó, másé sem!” Ezt előre láttuk. Ne idegeskedjetek! Mi nem engedhetjük meg,  hogy a Föld bolygót elveszítsük. A dolgok természetes rendje szerint a Föld megcsinálja a Felemelkedést, és sok százezer fénymunkást fog magával vinni. Nagyon rövid időn belül. Azokat, akik semmi sem látnak, megnyugtatom, hogy még nem történt meg, és el fog kezdődni (egy kemény időszak után, ami ezen idővonalon maradt a Föld számára). Sajnálom. Emlékezzetek, a ti döntésetek, hogy higgyetek vagy kételkedjetek, hogy elmenjetek vagy maradjatok. Senki nem befolyásolja, hová mentek – ezt mindenkinek a saját tudatossága (vagy spirituális szintje) határozza meg. Sok tanító van ezen a bolygón, és sok földlakó (akik az anunnaki-genetikájuknak köszönhetően) nem hallják meg a tanítókat. „Akiknek fülük van hallani…” szerint az „ősök bűne” az a genetikai hiányosság, amit átadtak a későbbi generációnak… akik nem képesek semmit sem meghallani. Ezért van a Zéták genetikai portyázása, hogy  helyreállítsák az emberi génállományt. A kitakarítás A Föld eléggé szenved az Ember által okozott szennyeződés, az ózonréteg kilyukasztása, a nagyobb tengerekben felhalmozott szemét miatt, a rovarok és a madarak szenvednek az EMF és mikrohullámok túlhasználása miatt, az Ember továbbra is gyilkolja tengerekben élő érző, magasabb életformákat (delfineket, bálnákat), az Ember egy halom, Föld körül keringőszemetet halmozott fel, az Ember még mindig atomfegyverekkel finomítja a gyilkolási technikáit, az Ember folytatja a mások fölötti zsarnokoskodással való pénzszerzést. A bolygó és a mások az Ember általi semmibe vétele egy folyamatos, irányíthatatlan állapotban mutatkozik meg – az Ember kivágja az összes öreg fát és bokrot (sok millió levéllel), hogy parkolóhelyeket vagy 20 szintes lakásokat hozzon létre… Jelenleg 25%-kal kevesebb oxigén van a bolygón, mint 100 évvel ezelőtt (megnézheted a Google-ban, menj rá a National Geographic oldalára  az információért). Ezzel az  aránnyal mit gondolhatnak a befektetők, vajon mi lesz a levegővétellel, amikor erre költik a pénzüket? Megjegyzés: Mindent egybevéve, az Ember megmaradása az összes békeszerető idegennek valamiféle érdekeltsége, és ezeknek nem az  az érdekük, hogy megtámadják a Földet és rárontsanak az emberekre. Komolyabb tervük van, genetikailag helyrehozni az emberi DNS-t, és átalakítani a Buta Emberből Tudatos Emberré. Alapjában véve négy alapcsoport van a Földön, amelyek versengenek a hatalomért. Az Ember egy szellemi lény, ez az oka annak, hogy a Tanács megpróbálja védelmezni és fejleszteni ezt a szellemi potenciált, és ez az oka annak, hogy  a Szakadárok és a Káosz-csoport (Kr.e., A Titkos Szövetség) megpróbálják lebutított állapotban és csapdában tartani e bolygón. Ha egy szellem nem fejlődik és nem használja ki a képességeit, nem tud a magasabb birodalmakba emelkedni, ahol az alacsonyabbakat irányíthatja. A szellemeket nem lehet megölni, de be lehet csapni, csapdába lehet ejteni, és ez a szánalmas helyzet jelenleg itt a Földön. Most már tudod, hogyan kerültetek ebbe a helyzetbe. A jelenlegi Ember nem juthat ki az űrbe a jó szándékú földönkívüliek kísérete nélkül, mert egyedül soha nem élne túl egy találkozást  a negatív (STS) Orion-csoporttal. Ezért van a karantén. (Gondolkodj, visszamész a Holdra?) SETI a válasz?  Ők már itt vannak. És az Ember soha nem hallgatott rájuk. A gabonakörök kommunikálnak az Emberrel? Mostanában nem feltétlenül; néhány gabonakört az ember csinál – űrállomásokról – hogy félelmet keltsen: hasonló eset a 2005-ös ábra, amely a naprendszert ábrázolja, amelyből hiányzik a Föld (az STO-szövetség készítette a chilboltoni idegen arcot, a körülötte levő ASCII-üzenettel – nem megszokott gabonakör, és nem is olyan minőségű – a ford.) Ha ez mind nem elég, hogy elgondolkodtasson, akkor az Ember éhség, háború és betegség miatt elpusztul. Több mint tizenötfajta halálos járvány van a bolygón, és néhányuk nem gyógyítható, ugyanakkor néhány túlerőltetett antibiotikum manapság használhatatlan, mert a kórokozók ellenállást fejlesztettek ki azokkal szemben. Az ember tudatlanságában és kapzsiságában néhány ökológiai problémát okozott, amelyből nem tud kiszabadulni, beleértve az olajcsap megengedését a Mexikói Öbölben…

 

 

Titkos interjú a roswelli ufó túlélő pilótájával

 

A tér az a távolság, mely egy szemlélő Is-be* (*emberek) és a tárgy között van. Az idő ugyan az események egymásutániságát feltételezi, de az események nem lineárisan követik egymást egy multidimenzionális világban, hanem egyidejűleg, egymásra hatva, egymással összefüggésben, ciklikusan vagy hullámvonalban. Airl és a földi emberek között az a különbség, hogy ő akarata szerint ki tud lépni a maga báb testéből. Ilyenkor ő egy olyan is-be, akinek a létezése nincs időhöz vagy térhez kötve. Egy szempillantás alatt bárhol ott teremhet, ahol akar.

Mivel energia korlátlan mennyiségben teremthető , de nem pusztítható el, így az Is-be-k vagy egy-egy csoportjuk annyi univerzumot teremthet, amennyit csak akar, az egész folytonosan tágul, de sohasem pusztulhat el, a részek csak összeolvadnak, szétválnak. Fizikai méreteik a végtelenségig növekedhetnek. Az örökéletű IS-be-k, azaz teremtő spirituális lények különféle okokból kerülhetnek fizikai testbe. Az, hogy a Földön élő Is-Be-k hogyan kerültek a Földre, nehéz lenne megmondani, mert a Földön élő Is-Be-k memóriáját kitörölték. Van, hogy azért öltenek fizikai testek, mert más Is-be-k fogságába kerülnek és azok saját szükségleteiknek megfelelően rabszolgákat csinálnak belőlük, akik helyettük végeznek fizikai munkát fizikai bolygókon. Ő maga 625 millió év óta szolgál a domain expedíciós hadtestében, és a Földön is sokszor megfordult.

 

A földi tudósok tévednek, amikor a felezési időből állapítják meg az anyag korát, mivel az anyagnak nincs kora. Az anyag elpusztíthatatlan, legfeljebb a formáját változtatja. A domain (földi idő szint?) 80 trillió (?) éves. Matilde lábjegyzetben megjegyzi, hogy a trillió szót azért használja, mert olyan nagy mennyiségekről van szó, melyeket ő fel sem tud fogni, azt akarja érzékeltetni, hogy a végtelenséghez közeli.

Domain nem olyan régóta, mindössze 10ezer éve hatolt be a Tejút galaxisba Azt tapasztalták, hogy a Régi Birodalom már évmilliók óta terjeszkedik a galaxisban és mindenfelé erős és rejtett állásokat épített ki. Nagy csaták voltak a naprendszerben a Domain és a Régi Birodalom erői között, ami kr.u.1235-ben ért véget, amikoris a Domain megsemmisítette a Régi Birodalom utolsó űrhajóját is és akkor foglalták el a Régi Birodalomnak nevezett „társaság” által birtokolt bázisokat. Amikor körülnéztek a Földön, azt tapasztalták, hogy a Régi Birodalom minden Földre került embert megfosztott memóriájától. 1914 tavaszán azonban felfedezték, hogy egyik felderítőjük, akit a Földre küldtek körülnézni, Ferenc Ferdinánd testét foglalta el, úgy hogy annak eredeti gazdáját kizavarta a testből. A merénylet azt eredményezte, hogy a tiszt szintén akárcsak a többi ember, elveszítette indentitásának a tudatát. Amikor a domain utánanézett, hogy hogyan történhetett ez, akkor fedezték fel, hogy a galaktika ama része, ahol a Föld is található, egy elektronikus hálóval van bevonva , amely minden itt élő Is-Be-t agymosásnak vet alá. Itt arról van szó, hogy valamennyi spirituális lény valamennyi életének, sok millió éves múltjának teljes memóriatárát megsemmisíti ez az elektrosokk-ként ható elektromágneses sugarakat kibocsátó rendszer. Minden egyes Is-Be hipnotikus állapotában parancsot kap arra, hogy halála után térjen vissza a bázisra . A Domain kiderítette, hogy a Régi Birodalom a Földet amolyan börtön bolygónak használja, ahová korlátlan számú alkalommal mindig újra és újra úgy küldi vissza az Is-Be-ket, hogy azok egész múltja minden alkalommal kitörlődik. Minden alkalommal, amikor visszatérnek (haláluk után) a birodalmi bázisra, be kell számolniuk az életükről . Olyan ez, mintha egy-egy küldetést teljesítenének és arról kellene jelentést adniuk. Kétféle embertípust szeretnek visszaküldeni a Földre: a bűnöző típust, akikkel saját világukban sem tudnak engedelmességre, munkára bírni valamint az ellenállást kifejtő szabadgondolkodókat és „forradalmárokat”, továbbá minden olyan Is- be-t, aki a Birodalom ellen katonai akciókban vett részt. A visszaküldöttek között vannak az un. érinthetetlenek : művészek, énekesek, írók, mindenféle előadói műfajban jeleskedő emberek. Továbbá értelmiségiek, feltalálók, mindenféle géniuszok, továbbá tehetséges vállalkozók és más olyanok, akiket saját rabszolgatartó társadalmaikban nem tudnak használni. Aki bármilyen indíttatásból nem hajlandó alávetni magát a gazdasági, politikai és vallási uralomnak, azt memóriájától megfosztva a Földre küldik. Ferenc Ferdinándról is felfedezték, hogy egy magasrendű Is-Be lakik benne, ezért a Marson lévő föld alatti bázisukra vitték és ott egy ketrecben tartották fogságban. A „tisztnek” 27 év múlva sikerült megszöknie és visszatérnie a Domain bázisára. Útmutatása alapján a domain hadi-űrhajót küldött a bázis megsemmisítésére, ami meg is történt. A bázis a Sidonia (ahol a Marson az Arc látható) közelében volt. Az elektromos besugárzás helyét azonban nem sikerült lokalizálniuk, így az emberiség hipnotizálása akkor (1947-ben) is zavartalanul folyt.

 

A Föld börtönplanétaként való felhasználása magyarázza a földi népesség szokatlan tarkaságát, ami az emberfajták, a kultúrák, a nyelvek, az erkölcsi szabályok, a vallási és politikai hatások nagy változatosságában jut kifejezésre. Ez más planétákon szokatlan: azokon a lakosság -ha van-, homogén. Amíg nem sikerül detektálni és megsemmisíteni ezeket a fegyvereket, melyek hipnotikus csapdába ejtenek minden földi lakost, addig a Föld mint eddig is, börtön planéta marad.

Az emberiség fejlődésének felgyorsulása a XII.századtól figyelhető meg, mióta a Domain megsemmisítette a Birodalom flottáját a naprendszerben. Ez kissé csökkentette a hipnotikus hatás erejét. Ez abban nyilvánult meg, hogy azok az emberek, akik ezután születtek le a Földre, régi képességeikből ezt-azt képesek voltak feleleveníteni, ami nagymértékben fellendítette a földi tudományt és technológiát. Az hogy a bűnözőtől a géniuszokig mindenféle fajta embert ide telepítenek, biztosítja, hogy az emberiség ne legyen képes felemelkedni és öntudatra ébredni. Mindenhonnan hordják ide az olyan embereket, akikkel odahaza nem bírnak vagy meg akarnak szabadulni a Birodalom által uralt csillagrendszerekből, mint amilyen a Pleiadok, az Orion, a Draconis, a Sírius, az Aldebaron és sok más. Természetesen mindnek megvan a maga társadalmi berendezkedése és mind más és más. Ezek az emberek nem azonosak azokkal, akik az atlantiszi és lemúriai civilizációkban itt éltek és akiket elpusztítottak az akkor kataklizmák.

 

A Domain ugyan kisebb, de jobban szervezett és erősebb, mint a Birodalom. A német (fasiszta) rendszer a Birodalomhoz hasonló, de annál kevésbé brutális és sokkal gyengébb. A domain úgy gondolja, jogos lenne a beavatkozás, de nem akarnak károkat okozni, pld. rádioaktív szennyeződést. Úgy látják, az USA technikai és építészeti szempontból a Birodalomhoz hasonló úton jár.

 

A Földre telepített is-be-k memóriáját először törlik, majd beültetik őket egy biológiai testbe. A biológiai testeket úgy alakították, hogy az Is-be t még véletlenül se emlékeztesse a Birodalomra. A ruházkodás, a külsőségek –ezek mind hipnotikus hatásra születnek olyanná, amilyenekké váltak, és ugyanezt a célt szolgálják: hogy elnyomják az esetleges emlékeket. A papságot arra használták fel, hogy a népet meggyőzzék arról, hogy a közönséges halandóknak nincs spirituális identitásuk, hogy isten és ő közöttük a papok állnak, az embereknek nincs saját erejük, külső vezérlés nélkül nem boldogulnak. Végülis több próféta arra specializálta magát, hogy az egyistenhitet terjessze. Mózes volt egyikük. Elhitették vele, hogy Isten szól hozzá, holott a Birodalom emberei adtak neki hipnotikus parancsokat. A zsidó nép elhitte, hogy Jahveh, amely név névtelent jelent, az Isten és  hogy a tízparancsolat közvetlenül tőle származik. Ugyanez az entitás, mely Jahvehnek nevezte magát sugallta a Tóra szövegét is .

 

Végül a védák váltak egy sor keleti filozófia alapjává. A Védákat ie. 8200 évvel, amikor a Domain ezt a tanítást a nép körében terjeszteni kezdte, aztán szájhagyomány útján terjedt és abból nőtt ki a buddhizmus, a taoizmus, és más keleti filozófiák. Ezek a filozófiák szemben állnak Jahveh tanításainak brutalitásával és a kedvességet, a szelídséget és az együttérzést állítják szembe vele. A Domain időnként megpróbált más tanítást is terjeszteni a föld különböző helyein, de minden esetben eltorzították azt. 8200 évvel ezelőtt az expedíció 3000 tagja a Birodalom fogságába került. A domain tagjainak igen nagy kockázatot jelentene a Földön megjelenni, mert az emberek pszichotikusak, viselkedésük kiszámíthatatlan.

 

Ráadásul a maga a Föld is egy instabil planéta, amely alkalmatlan hosszú életűnek szánt civilizációk számára. A Domain nem érdekelt földi befektetésekben, legfeljebb időnként felderítési célból látogatnak ide.

 

A földi embereket sokféle módon ejtik csapdába. Az egyik a háborúzás. A másik a szépség iránti vonzalom. A Birodalom a szépségek iránti lelkesedéssel keltett energiákat megcsapolja. Egy másik csapda az, hogy az Es-be harcol a csapda ellen (mármint hogy harcol az ellen, ami nem tetszik neki. Minél jobban harcol ellene, annál jobban beleesik a csapdába.

A hódításnak két formája van: az atom és elektromos fegyverekkel vívott háborúk valamint a tudatkontroll különböző formái: az elektrosokk, a drogok, a hipnózis, a memóriakitörlés, a hamis memória és hamis információk implantálásása

3. a természeti erőforrások elrablása az inváziós et-k által,

4. a helyi népesség politikai, gazdasági és társadalmi rabszolgasága.

 

Ebben minden egyes ember részt vett. Ebben az univerzumban nincsenek szentek: mindenki vagy megszállóként vagy áldozatként részese volt a háborúknak.

A tudatkontrollvégrehajtásában és működtetésében a kormányok tudomása nélkül működő titkosrendőrségek is kiveszik a részüket. A titkosrendőrség olyan tudat manipulációs módszereket alkalmaz, melyekkel leplezik saját jelenlétüket és tevékenységüket: a kormányok, az emberek és a Domain elől egyaránt. A cél a spirituális egyének kiirtása, elpusztítása. Az, ahogyan az a német koncentrációs táborokban történt, ízelítőt ad abból, miről van szó: galaktikai méretekben folyó holocaustról. A Föld mindennek a csúcsa, mert hogyan lehet annál nagyobb szörnyűséget elképzelni, mint azt, hogy az embereket megfosztják saját szellemi identitásuktól,  múltjuktól, létük minden korábbi tudásától, értelmétől és emlékétől. A Domain elveszett hadtestének 3000 tagjával is ugyanez történt: lassanként sok inkranáció során bejárták a Földet, de nem emlékeznek arra, kik ők.

 

Az emberiség történelme meglehetősen bizarr. Milliónyi fontos információ teljesen hiányzik. A régi időkből való relikviák teljesen félrevezetőek. Airl adott néhány új szempontot az emberiség történetének megismeréséhez. Airl történelmi ismeretei azokból a látogatásokból erednek, melyeket a felderítési célból tettek a földre.

A Régi Birodalom ie.208000-ban terjesztette ki az uralmát a földre. A Birodalom központi bázisa az Urra Majoron van. A galaktika egy részét egy nukleáris háború elszennyezte, majd amikor az megtisztult, egy másik hódító faj egy másik galaxisból uralma alá vonta őket és az ő társadalmi berendezkedésük terjedt el a Birodalomban, ami egészen addig fennállt, amíg a domain be nem avatkozott és meg nem semmisítette a központi bázisokat. A Domain nem rendelkezik túl sok ismerettel Atlantiszról és Lemúriáról.Miután szárazföldjeit vulkanikus hamu fedte be és ezután el is süllyedtek, így nem sok minden maradt meg ezekből a civilizációkból. Volt néhány globális nagy katasztrófa, melyet szintén Is-Be-k okoztak és igen sok kisebb-nagyobb.

 

Airl a következő bázisokat említi, ahová a földi Is-be-k kerülnek haláluk után, hogy agymosásban részesülejenek: Rwenzori hegység Afrikában, Mars földalatti bázis, Pirenneusok, Mongolia sztyeppjei. De nemcsak a haláluk után lesznek „kezelve”, hanem földi életük során is. Erre a célra nehezen felderíthető hálózatot építettek ki.

 

A piramis civilizációkat az Is-be-k börtönplanéta részeként hozták létre. A piramisok részeit képezik a tudatkontrollnak. A piramisokat övező miszticizmus nem más, mint az igazság leplezésére szolgáló eszköz. A bonyolult rituálék, a matematikai összefüggések, a csillagokhoz való illeszkedés, titkos rítusok, a hatalmas építmények, a művészien kivitelezett hieroglifák, az emberi-állati istenségek- mindez az emberek számára megoldhatatlan rejtélyeket jelent, ami elvonja a figyelmüket attól a ténytől, hogy saját otthonuktól távol tartják őket fogsgában egy börtön planétán. Mert az igazság az, hogy nincs olyan ember, aki nem máshonnan származna. A Földön nem „fejlődött ki” egyetlen ember sem .

Az ókori Egyiptomban a papság közvetlenül hozzátartozott a börtönőrséghez. Ma is szolgálják ugyanezeket az urakat, de már ők maguk is foglyok. A papság segít abban, hogy az emberek soha ne ébredjenek tudatára a valóságnak, hogy máshonnan lettek idehurcolva, megfosztva memóriájuktól és mindattól, amit birtokoltak.

 

Masszív tárgyak, mint ezek a piramisok, nem lehetnek spirituális jelképek.Az, hogy a halottal a kincseit és tárgyait is eltemették, azt fejezi ki, hogy a halott nem egy spirituális lény. Odahaza, aki elment, bármikor visszajöhetett és a tárgyait újra birtokba vehette.

 

A nagy építmények mind értelmetlenek voltak és csak arra szolgáltak, hogy egy titkokzatosság lengje körül őket. A Domain és a Birodalom háborúja ebben a naprendszerben majdnem 7500 évig tartott.

 

Miután a Domain leszámolt az egyiptomi Birodalmi vezetőkkel, ie.3450-től a fáraók már emberek voltak. Ezután 350 év káosz következett. A harcok nyomait gondosan eltakarították, hogy ne derüljön ki a igazság. Mindaz, ami a egyiptomi kultúrát jellemzete, kész csomagokban érkezett a Földre. A tudósok nem feltételezik, hogy a régi papok sugárfegyverekkel rendelkeztek. Azt gondolják, hogy az csak egy vallásos korszak volt. Ie.3172-től több bányát nyitottak Dél-amerikában, mivel a Birodalomnak szüksége volt a fémekre a háborúhoz. A Birodalom mindenfelé a galaxisban bányászatot folytatott.

 

A Domain expedíció évezredeken keresztül keresgélte az elveszett 3000 emberüket. Összesen 900 tiszt vett részt ebben a keresésben, minden tiszthez 300 katona tartozott. Szárazon, vízen és a levegőben is dolgoztak. Műszerük egy fához hasonló szkennelő eszköz volt, amelyhez áramforrás is tartozott, ami egy kosár vagy víztartó edényhez hasonlított. A sok nép faragványaiban ábrázolt szárnyas madárarcú teremtmények és szárnyas repülők őket ábrázolták. A mitoszokban szereplő Élet fája pedig az ő kereső műszerük.Ők voltak továbbá az ezüstruhában ábrázolt figurák, akiket Oannesnek neveztek a helyi emberek, ők a búvárok voltak.  Az emberek sellőknek gondolták őket. Több emberüket ugyanis bálna és delfintestben találták meg. A sumérok annunakiknak nevezték őket, a biblia pedig nephilimeknek. Az emberek teljesen félreértették az ő küldetésüket. Nem is lehetett ez másként, hiszen a küldetésük titkos volt. Ha meg is találják az embereiket, nem vihetik el őket a hajóikon, mert azon nincs oxigén.

ATLAN-  A földönkívüliek….

Barátok és ellenségek
Akkor nézzük meg részletesebben a végtelen Világegyetem különböző szegleteiben élő, földünk, az
emberiség fejlődésére hatást gyakorló lények közül azokat, amelyek velünk szemben barátságosak.
Az ember típusú lények állnak hozzánk a legközelebb. A mi galaxisunk közelében 8 hasonló galaxis
létezik, melyekben 136 milliárd emberi lény él. Összesen tehát mintegy – a mi 7 milliárdnyi létszámunkkal
együtt – 143 milliárd ember él viszonylag közel egymáshoz.
Barátságos fajok
Atlan (Atlanti):
Az idegen fajok közé soroljuk az atlanti fajt, holott ők valójában itt, a Földön lettek megalkotva. Azok
nevezték magukat így, akik Atlantisz kontinensen születtek. Őseik a Líra rendszerből menekültek, majd
Atlantiszon (i.e. 57.600 körül) a Szíriusz A, a Pleiaidan (Taygeta és Merope csoport), a Nibiru, az
Aldebaran, a Hayadek, valamint az Androméda rendszerekből érkezett lények genetikáját felhasználva
lettek alkotva. Az atlanti faj nem más, mint a Líra faj földi változata, kiknek jele háromszög, benne egy kör.
A földön ma beszélt nyelvek közül a finn, a magyar, és a baszk hasonlít leginkább az ősi lírai nyelvre.
Valójában minden nyelv földönkívüli eredetű, de ez a három nagyon-nagy mértékben hasonlít az eredetire.
Mi, magyarok ezért büszkék lehetnénk magunkra, nyelvünkre, de ez az ősiség sajnos nagyon sok keservet,
szenvedést zúdít ránk. Az illumináti nem tűri, hogy ez fennmaradjon, ezért akartak, akarnak bennünket
megtörni, feldarabolni. Minden téren, eszközökben nem válogatva megy a harc népünk fizikai, szellemi
megsemmisítése, nyelvünk elpusztítása érdekében.
Centrauridák:
Az ő csillagrendszerük az Alfa Centauri, melynek jellegzetessége, hogy 3 nap van benne, 4-15 ezer
fényévre van a Földtől. A legkisebb nap körül 4 égitest kering, melyeknek három holdja van. Ezt a napot
Centaurinak hívják, földi elnevezése Proxima. A legnagyobb bolygón kb. 6oo millióan laknak. Ezen a
bolygón nincsenek hegyek, csak dombok. A talaj szürke, nem nő rajta fű, csak alacsony növésű fák, és
ritkán növő bokrok találhatók rajta. A bolygót megvilágító nap sugara gyenge. Az egész bolygón félhomály
uralkodik. Az időjárást az ott élők szabályozni tudják. Az élőlények magas növésűek, de csontjaik gyengék,
bőrük színe kékeszöld, a szemük is hasonló színű. Azért kékeszöld a bőrük és a szemük, mert a testüket
tápláló vér réz alapú, mint általában minden földönkívülinek. A mi szempontunkból tudni kell, hogy az
egyik legfontosabb háziállatunk, a ló ebből a csillagrendszerből, erről a bolygóról származik.
Arkturusziak:
Ez a faj az Arcturus csillagrendszerben él, 36 fényévre a Földtől. Fizikai lények, viszont nagy jelentőséget
tulajdonítanak a szellemi dolgoknak. A görög, és római civilizáció megalkotásában, fejlesztésében volt
nagy szerepük. Alacsony növésűek, 1-1.5 méter magasak, és nagyon hasonlítanak egymásra. A bőrük színe
zöldes árnyalatú. Szemük sokkal nagyobb, mint az emberé, színe sötétbarna, vagy fekete. Nem szükséges
látniuk a környezetüket, mivel nem vizuális úton tájékozódnak, hanem telepatikus módon. A kezükön 3 ujj
van. Tárgyakat tudnak mozgatni az agyukkal. Életkoruk kb. 400 év. Amikor egy új egyed megszületik,
akkorra már el van készítve számára egy „végrendelet”, mely tartalmazza, hogy meddig fog élni. Ha ezt az
időpontot eléri, véget kell vetnie az életének. Ezek a lények az 5. dimenzióban léteznek. Amikor
megszületik egy gyermek, a környezetet valamilyen módon felemelik a 7. dimenzióba, melyben magas
fokú lelkek lakoznak. Közülük az egyik beleköltözik az újszülött gyermekbe. A nők közül nem mindenki
szülhet gyermeket, ez a megtiszteltetés csak annak jár, akit kiválasztanak. A megtermékenyítés nem fizikai
úton megy végbe, hanem elmék közötti kapcsolat révén. Ennek során a férfi és női elme között elektromos
kapcsolat alakul ki, ebből a két energiából lesz az utód. Szokásaikról annyit tudunk, hogy a többi idegen
lényhez hasonlóan kb. 2 órát alszanak egy héten.
Szíriusziak – a Szíriusz A-ról:
Ők a buborékfejűek, bőrük színe piros. Teremtőjüknek az olianszokat (Paa Tal) ismerik el, de valójában a
Líra csillagrendszer a származási helyük, ahonnan a drakó támadás után menekültek a Szíriusz A-ra. Mivel
a háború előtt ellenségeik nem voltak, ezért technikai színvonaluk elég alacsony volt. A Szíriusz A-ra
érkezésük után minden erejüket a technika fejlesztésére fordították azért, hogy meg tudják védeni
önmagukat. Mára olyan fejlettségi szintet értek el, mint a hüllők, sőt néhány területen meg is előzik azokat.
A Szíriuszról tudni kell, hogy valójában hármas csillag, az A jelű mellett létezik Szíriusz B, és Szíriusz C
nevű is, de ez utóbbit állítólag még nem fedezték fel.
A Szíriusz A csillag színe kékesfehér, 8.6 fényévre van a Földtől, 20-szor fényesebb a Napnál, az éjszakai
égbolt legfényesebb csillaga. Vele éppen ellentétes a Szíriusz B, amely fehér törpecsillag.
Egy afrikai törzs, a dogonok különösen részletes ismeretekkel rendelkeznek a Szíriusz B pályájáról,
valamint legendáikban említést tesznek a Szíriusz C csillagról is. A tudást őseik minden bizonnyal a
Szíriusz csillagrendszerből érkező idegen lényektől kapták, akik feltehetőleg a Szíriusz B-ről látogattak
hozzájuk. Úgy emlékeznek reájuk, mint kétéltű, lényegében gyík jellegű fajokra.
A Szíriusz A-beliek nagy hatással voltak az egyiptomi, és a zsidó civilizáció fejlődésére. A mai napig
összeköttetésben állnak az izraeli kormánnyal. A Szíriusz A-n élő lények „katay”-nak hívják önmagukat.
A Szíriusz C naprendszert most formálják, alakítják át abból a célból, hogy lakható legyen. Egyelőre csak
kisebb kolóniák vannak rajta.
A Szíriusz B-n élő lények ellenségesek az emberi fajjal szemben, nem is tartoznak a „Világok
Szövetségébe”, ezért róluk majd a későbbiekben írok.
Ummiták:
Az ő napjuk a Wolf 424, amit ők Iummanak neveznek, a bolygót pedig, amin élnek Ummónak hívják. A
csillagrendszer 14.6 fényév távolságra van tőlünk. Az Ummó 60 %-t víz borítja. A központi csillag Iumma,
és az Ummo bolygó között kb. l00 millió km a távolság. Az ő bolygójuk 212 nap alatt kerüli meg a
központi csillagot, ezért 212 nap tölt ki egy évet. A bolygó kicsivel nagyobb mint a Föld, légkörének 18 %-
a oxigén, 64 %-a nitrogén. Az élővilág kevésbé változatos, sokkal kevesebb faj létezik, mint a Földön. Az
Ummo bolygón élő lények az accordance, és az ummit fajta keverékei, skandináv kinézetűek, és a vegani
emberfajtákkal működnek együtt.
Andromédaiak:
Az andromédaiak jele
Az andromédaiak a Líra (Lant) csillagrendszerből származnak, leszármazottai azoknak, akik miután
elhagyták a Líra rendszert, ragadozó jellegű földönkívüliekkel találkoztak, majd végül az Androméda
csillagkép Zenatae csillagrendszerében telepedtek le.
Magasságuk 0,5-2 méter között változik. Az idősebbek alacsonyabbak, őket szédzs-nek nevezik. Testük
szőrtelen, bőrük színe világoskék. Három nemük van: férfi, nő, és semleges nem. Életkoruk hosszú, 1900-
2300 évig élnek. A gyermekek kb. 150-200 évig járnak iskolába. Mire egy gyermek felnő, mindig okosabb
lesz a szüleinél, mégpedig azért, mert már születésekor egy bizonyos tudásszinttel rendelkezik. Életük
során erre az ismeretanyagra rakódik rá a további tudás. Mindig az idősebb korosztály tagjai tanítják a
gyermekeket. Táplálékul csak gyümölcsöt esznek, oxigént lélegeznek, és folyadékként csak vizet isznak.
Egymással telepatikus úton érintkeznek. Náluk a zene a különböző galaxisok rezgésén alapul. Az
andromédaiak fizikai, 5. dimenziós lények, de vannak fejlettebb, magasabb dimenziójú andromédaiak is,
akik viszont nem fizikai lények, hanem angyalok. Megjelenésük esetén alakjuk fényes, fehér, hosszú fátylas
ruhát viselnek, ezért nevezik őket angyaloknak, vagy tündéreknek
A fizikai andromédaiak teleportálni tudják önmagukat. Fel tudják gyorsítani atomi részecskéiknek rezgési
szintjét, ezáltal más frekvenciába, más dimenzióba kerülnek. Amikor gondolkodnak, vagy telepatikus úton
társalognak egymással, a szemük színe megváltozik. A beszélgetés szimbólumok telepatikus sugárzásával
történik, melynek során homlokukon különböző színek villannak fel. Tagjai az Androméda Tanácsnak, a
kb. 140 csillagrendszert magába foglaló csoportosulásnak, amely figyelemmel kíséri a Föld sorsának
alakulását.
Tau Ceti-k:
Ők az Epsilon Eradamus (Eridani) csillagrendszerből származnak, de az ő eredeti lakóhelyük is a Líra.
Ember típusúak, de a fülük hegyesebb, mint az emberé. Velük is megtörtént az, hogy fajuk majdnem kihalt
a szürke típusú földönkívüliek miatt. Azok nőket, és gyerekeket hurcoltak el közülük azért, hogy
hormonjaikat táplálékul felhasználják, valamint a lelkeiket összegyűjtsék, amiket aztán az általuk
létrehozott klónokba próbáltak meg átültetni. Ez azonban azóta sem sikerült nekik. A tau ceti az egyik faj a
sok közül, amelyik esküt tett arra, hogy a szürke fajt kipusztítja, mivel megrögzött ellensége a szürkéknek.
A Földön is abból a célból tartózkodnak, hogy segítsenek a szürkék titkos mesterkedéseinek leleplezésében.
Ez a faj nagy hatással volt az orosz, és a szláv népek fejlődésére, később együttműködést kötöttek a
Szovjetunióval. Amikor ez a mesterségesen összetákolt ország felbomlott, a szoros együttműködés is véget
ért. Azóta csak laza formájú kapcsolat van közöttük és az orosz kormány (Romanovok) között.
Mivel a tau cetik elsősorban a szürkék miatt vannak itt a Földön, megpróbálják az emberiséget tanítani, és
figyelmeztetni a ránk leselkedő veszélyekre. Figyelik a többi idegen faj tevékenységét is. 1985-ben egy tau
ceti csészealjat lőttek le az Egyesült Államokbeli Észak-Dakotában. A pilóta túlélte a zuhanást, az amerikai
hadsereg katonái elhurcolták egy bázisra, majd ott megkínozták. Ekkor a tau ceti flotta el akart indulni a
kiszabadításra, de az Androméda Tanács leállítatta a támadást.
Procyonbeliek:
A Procyon kétcsillagos naprendszer, 11.5 fényévre van a Földtől. Ennek a rendszernek negyedik
bolygóján laknak a procyonok, akik nem mások, mint a rigeli menetültek, és azok leszármazottai. Magas
növésű, izmos emberfajta. Szemük kék, amely körül a bőrük színe fekete. Hajuk szőke, ami általában a
vállukig ér, bőrük színe fehér, vagy fakó piros. Hogy érthető legyen a származásuk, el kell mondani Rigel
történetét is:
A Líráról menekültek az Orion csillagképben lévő Rigel naprendszer egyik bolygólyán telepedtek le. Itt
virágzott a civilizáció sok millió éven keresztül. Rigel óriási birodalom lett, már kolóniát alakítottak ki a
Procyonon is. Később Rigelen polgárháború tört ki, amely elől sokan elmenekültek a Procyonon lévő
kolóniákra. A harc a Rigel nevű bolygón annyira eldurvult, hogy a vége nukleáris katasztrófába torkollott.
Teljesen tönkretették a bolygót, és végzetesen meggyengítették önmagukat is. Ezt kihasználva megjelentek
a szürkék, akik genetikailag átformálták a rigelieket. A rigeli (északi) típusú emberfajból, és a kis szürke
fajból alkották meg a magas szürke fajt, mely fehéres színű. Így tehát megállapítható, hogy a magas
szürkék ősei az északi (nordik – szőke haj, kék szem) típusú emberfajta közül került ki. A Rigel bolygón
maradottak végül mind át lettek genetikailag formálva magas, és kis szürkékre. Később a Procyonon lévő
kolóniákon is fejlődésnek indult a civilizáció. Ez felkeltette a szürkék érdeklődését, ellátogattak ide is, majd
később beépültek a társadalomba, igyekeztek átvenni annak irányítást. Olyan elmeirányítási technikát
alkalmaztak a procyonok ellen, amilyent ők nem ismertek. Kialakítottak egy telepatikus hipnózisra épülő
rendszert, ami ellen a procyonok nem tudtak tenni semmit, mivel nem is sejtették, hogy ilyen létezik.
Ezáltal az egész procyon faj egy hamis világban élt, melynek manipulálásával a szürkék átvették az
irányítást a Procyonon. (Hasonló folyamat zajlik jelenleg a Földön is. Lassan beépülnek társadalmi
rendszereink minden részébe, beférkőznek a legtitkosabb vezető csoportokba. Elkezdtek teljesen
tisztességtelen módszerekkel ellenőrzést gyakorolni a CIA, KGB vezető tisztségviselői felett olyan
technikákkal, mint a telepátia, vagy a hipnózis, mely az agynak a legősibb területére, a hüllő agyra hat.
Kialakítottak egyfajta telepatikus, hipnotikus kontrollt vezetőink felett.)
Akik mégis menekülni akartak a bolygóról, ahhoz többdimenziós létezési energiát használtak fel, amit a
szürkék nem tudtak utánozni, mivel testük genetikai adottsága miatt erre nem alkalmas. A procyonok is
megrögzött ellenségei a szürkéknek.
Aldebaran:
Az aldebaran faj nagy befolyással volt a német arian (árja) fajra. Maguk is az árja fajhoz tartoznak, hajuk
szőke, szemük színe kék. Az egyik titkos, rejtélyes német szervezetben, a „Vril Egyesületben” a nőknek
hosszú hajat kellet növeszteniük, ugyanis a hosszú haj egyfajta kozmikus antennaként szolgált, melyet az
aldebaranokkal való kommunikáció céljából viseltek. Az aldebaranok célja volt, hogy újra élesszék a Líra
civilizációt itt a Földön.
Aldebaran szimbólum
Vegan:
A Vega csillagrendszerben élő lények, bőrük sötétebb színű, jellemzően inkább kék. A Vega bolygót az
elsők között népesítették be a Líra menekültek. A veganok jelentős befolyást gyakoroltak a hindu vallásra,
melynek Krisna, és Vishnu a legfontosabb istene. Kb. 22 millió évvel ezelőtt érkezett az első vegan a
Földre, az itt eltöltött idő nem volt hosszú. Majd kb. 390 ezer évvel ezelőtt ismét eljöttek, ekkor már
kapcsolatba léptek az itt élő földiekkel. Gyermekeket nemzettek a földi nőknek. Ez a faj az idők folyamán
kihalt.
Antari:
Ez a faj tisztán ember típusú. Magasságuk 2 m körüli, bőrük színe barnás, szürkészöld, szemük, hajuk
fekete, testük vékony. Fekete, feszes ruhát viselnek. Homoszexuális faj, a nőket csak utódnemzésre
használják. Jelenleg is itt vannak közöttünk, de nem avatkoznak bele az emberiség életébe. Befolyással
voltak a spanyol, görög, és török emberi faj kialakulására, ők alkották meg ezen népek őseit.
Pleiadianok (Fiastyúk béliek):
Ők is a Líra rendszerből menekültek a drakó hüllő támadás után a Pleiadian, – magyarul Fiastyúk –
csillagrendszerbe, ahol a hazájuk jelenleg van. Ebben a csillagrendszerben hét naprendszer, és 15 lakható
bolygó található. Ez a földönkívüli faj alapvetően barátságos az emberi fajjal szemben, kivéve az alcyone
pleiadianok, akikben nem lehet megbízni.
Nevezhetjük őket északiaknak (nordik) is. Általában hajuk szőke, de vannak köztük fekete hajúak is.
Szemük színe világoskék, vagy világos barna. Tibetben van egy hatalmas bázisuk a felszín alatt. Ez a faj a
nem fizikai andromédák által alkotott „Felsőbb Fokú Tanács” irányítása alatt áll.
A pleiadianok jelentős szerepet játszottak a II. világháborúban, mivel együttműködtek a német nácikkal
annak érdekében, hogy megtisztítsák a Föld népeit.
Hozzájuk köthető a zsidó néppel kapcsolatos problémakör is. Hogy miképpen?
A zsidó nép története, illetve a zsidókkal kapcsolatos problémák nagyon messzire, egészen a Líra
csillagrendszerbe vezethetők vissza. Valamikor, nagyon-nagyon régen a Líra csillagrendszer különböző
területein élők között ellentétek, majd összetűzések alakultak ki. Ennek következtében szétváltak, az egyik
csoport a Pleiadianre, a másik pedig a Szíriuszra menekült. Mindezek ellenére az egymás iránti gyűlölet
nem csökkent, vitték magukkal tovább az új lakóhelyükre is. Ez az ősi, olthatatlan ellenszenv azóta is
munkálkodik bennük. Ennek az egymás ellen folytatott harcnak a színtere lett a Föld is, folyamata a II.
világháború eseményeiben is megfigyelhető. A szíriusziak már régóta együttműködésben álltak a hebrew
(zsidó) törzsekkel, a pleiadianok pedig Hitlert támogatták, használták fel a szíriusziak, így a velük
együttműködő zsidó nép ellen.
Az emberi fajjal barátságos földönkívüli fajok felsorolása itt véget ér, mivel az emberiség fejlődésére,
történetének alakulására az előzőekben említett földönkívüli lényeknek volt a legnagyobb hatásuk.
A következőkben olyan fajokról írok, akik ellenségesen viselkednek velünk, emberekkel szemben. El
akarnak bennünket pusztítani, vagy szükségük van valamire, ami nekünk, embereknek megvan, de ők nem
rendelkeznek vele, és nem is tudják előállítani.
Ezek a fajok felsőbbrendűnek tartják magukat az emberi, de a többi fajjal szemben is. Az emberiséget
élelem, és energiaforrásnak tekintik, vagy munkaerőnek akarják felhasználni.
Először néhány praktikus szabály arról, hogy miféleképpen kell viselkedned kedves olvasó akkor, ha
valahol szembetalálkozol egy idegen, földönkívüli lénnyel. Ha most arra gondolsz, hogy ez badarság, akkor
tévedsz. Ez bármikor előfordulhat veled, így jobban teszed, ha felkészülsz erre a találkozásra.
Ha egy hüllővel (drakó) hoz össze a balsors, akkor nincs mit tenned, – menekülj, fuss, ahogyan csak bírsz.
Ezek ellenséget látnak benned, akit el kell pusztítani. Nem kegyelmeznek, és mivel nincsenek érzelmeik,
csak a pusztításra tudnak veled kapcsolatban gondolni.
A többi földönkívüli faj nem ennyire veszélyes. A legfontosabb: ha találkozol egy földönkívülivel, légy
erős. Félelmet nem szabad mutatnod. A szemed mindig rajta legyen az ő szemén, a tekintetedet ne vedd le
róla! Hajolj meg előtte, így üdvözöld, de a szemed állandóan rajta legyen, – ő is ezt fogja tenni, vagy csak
áll előtted. Miközben meghajolsz, vagy hangos szóval, vagy telepatikus úton, gondolattal bemutatkozol
neki, meghatározod számára a te helyedet. (pl. a neved, és azt, hogy földlakó vagy) Ezt érteni fogja, mert ez
univerzális törvény. Ő is bemutatkozik valamilyen módon. A bemutatkozás után meg kell határoznod a
saját elhelyezkedésedet, hogy te itt ezen a helyen vagy, és engedélyezed, vagy megtiltod számára azt, hogy
hozzád közel léphessen, vagy hozzád nyúlhasson. Ha hozzád akar érni, engedélyt fog tőled kérni. Ha
megtiltod neki hogy hozzád érjen, ezt tiszteletben fogja tartani, és távozni fog. Ez szintén univerzális
törvény, így kell cselekedniük.
Ellenséges fajok
Ebbe a csoportba a földönkívüliek azon fajai tartoznak, amelyek a különböző földi kormányokkal
egyezményeket kötöttek, sőt számos közös vállalkozásban is részt vesznek. Ezek az egyezmények ezen
fajok, és a különböző kormányok, – így az Egyesült Államok kormánya – között azt sejtetik, hogy létezik
egyfajta katonai, ipari, földönkívüli együttműködésben kialakított konszern, amelyik ellenőrzése alatt tartja
az idegenek jelenlétével kapcsolatos információk legtöbbjét. Kormányzati intézményeket,
titkosszolgálatokat irányítanak szerte a Földön, befolyásuk alatt tartanak globális kiterjedésű üzleti
társaságokat, a tömegtájékoztatást, és felelősek a globális problémák nagy részéért, mint például a
legutóbbi globális gazdasági válság, a világméretű influenzajárvány (H1N1), vagy a globális felmelegedést
kiváltó hatások előidézése.
Drakó: (Hüllők)
Ők az univerzum teljhatalmú urai, legalábbis ezt tartják magukról. DNS-ük nem változik évmilliókon
keresztül, így számukra az idő szinte áll. Ha úgy adódik, évmilliárdokat képesek kivárni egy cél elérésének
az érdekében. Abszolút mesterek a Világegyetemben, amit minden faj el is ismer. A drakók világnézete az,
hogy ők voltak az első intelligens lények az univerzumban, ezért minden, és mindenki az ő uralmuk alá
kell, hogy tartozzon. A Földet is a magukénak vallják, mivel ők voltak itt először, messze-messze az emberi
faj megjelenése előtt. Bennünket, embereket alattvalónak, alsóbbrendű fajnak tartanak.
Származási helyük az Alfa Draconis, a Sárkány csillagkép alfája, a 215 fényévre lévő, egykoron
sarkcsillagként ismert Thuban.
Ezenkívül egyes fajok az Orion konstellációból, a Capella csillagrendszerből, a Riegelről származnak. Ezek
a helyek roppant veszélyesek az emberi faj számára. A hüllők gondolatvitele csoportos, csak a saját
érdekeik a fontosak számukra. Társadalmi felépítésük piramis jellegű, ami alapjában drakó találmány, ők
hozták ide a Földre, ahol a mai napig is mintaként szolgál.
A hüllőknek hét osztálya van. Az uralkodói réteg a Ciakar (Szakar). Ők a legősibb hüllő faj a galaxisban,
ezek genetikája a legtisztább. A többi hüllő faj már valamiféle keverék.
A hüllőknél a társadalmi berendezkedés matriarchális jellegű, melyet a királyné vezet. Náluk a származási,
öröklési vérvonal női. Hidrogénlélegzők. Magasságuk 4.5 métertől 6.5 méterig terjed, tömegük 230-900 kg.
A ciakar faj szárnyakkal is rendelkezik, valamint farokkal, mint a gyíkok. Néhány fajnak több nyelve is
van. Megközelítőleg 4 ezer évig élnek. Rendkívüli tisztánlátó képességgel rendelkeznek, hihetetlenül
intelligensek, és rendkívüli módon félelemkeltőek. Saját fajuk ellen soha nem fordulnak, de ez általában így
van az univerzum többi fajával is. Csak az emberi faj az, amelyik egymás ellen harcol, egymást öli. A
nemesi osztálynak van csak szárnya, a harcos, és dolgozó osztálynak nincs. A harcosok osztályának tagjai
210-240 cm magasak, az egész galaxisban rettegett lények harci képességeik miatt.
A hüllőkbe születésüktől kezdve a halálukig az van beprogramozva, hogy soha ne bízzanak meg az
emberben. Állandóan védekező állapotban kell lenniük. Az első földi bázisukat a ciakarok kb. 900 ezer
évvel ezelőtt építették, és
E-dennek nevezték el. Ez a hely a mai USA területén Arizona, és Új-Mexikó határán helyezkedik el.
E-den egy biológiai tér, amely mesterségesen lett megalkotva, és elmozdítható. Nem más, mint egy
frekvencia dóm, vagy kupola. Építésének technológiája a következő: A földbe kb. egy km mélyen
hengerfejű antennákat helyeznek el. Számuk 10, vagy ennél több is lehet, attól függően, hogy milyen nagy
kupolát akarnak. Az antennák között feszültség, frekvencia keletkezik, és ez egy láthatatlan kupolát képez,
amely védelme alatt már lehet tevékenykedni. Ez az E-den kert.
A hüllők kivájt, kibelezett holdakat használnak űrjárműnek, ezekkel utaznak szerte az univerzumban. Mivel
hidrogénlélegzők, ezért nem képesek a fénysebességnél gyorsabban haladni. Legfőbb energiaforrásaik a
mágnesek, amelyek itt a földön természetes formában is megtalálhatók. A mágneses energia a legtisztább
energiaforrás, de ennek használata a földi ember számára nem lehetséges, mivel különböző szerződésekben
ez számunkra meg van tiltva. Ezeket a szerződéseket az emberi faj képviseletében a „Bavaria Testület” írta
alá l933-ban. A mágneses energia felhasználása alapvetően a hüllőknek van engedélyezve. Ha az emberi faj
is használni akarja ezt az energiaforrást, akkor fizetnie kell érte a hüllőknek. Fizetségül embereket áldoznak
fel, valamint további bányászati lehetőséget, bányaterületet engednek át a hüllő faj számára. A hüllők a
saját tulajdonuknak tartják az összes természetes mágneses ércet itt a földön. Ez az alapja az ő
energiaforrásuknak, mindenre ezt használják. Ezt a mágneses kőzetet ők Lod-kőnek (Lodestar) nevezik. A
mágnes az alapvető alapanyaga a technikai eszközeiknek is.
Mivel mi, emberek ezt a természetes mágneses energiát nem használhatjuk, nekünk helyette az
elektromágneses technológia van engedélyezve. Ezért fordulhat elő az, hogy a köztudatban a mágnes
értéktelen, haszontalan anyagként van elterjedve, holott ez az érc a kulcsa a tiszta, és ingyenes energiának.
Amíg a hüllők számára biztosítva van a bányászati lehetőség, valamint meg van az élelem, és hormon
utánpótlásuk földi gyermekek személyében, addig a megállapodás értelmében nem jönnek fel a föld
felszínére. Emiatt van több százezer eltűnt gyermek nyilvántartva a világban, mivel ezekkel a
gyermekáldozatokkal fizetünk a hüllőknek azért, hogy békében maradjanak a föld belsejében. Azért kell
gyermekeket feláldozni, mert az ő szervezetük még mentes a toxikus behatásoktól, valamint a
gyermektestekben lévő hormonok, plazmák, és egyéb vegyi anyagok nélkülözhetetlenek a hüllők
fennmaradásához.
Úgy tűnik, szigorú hierarchia uralkodik a drakó faj és más, ugyanebbe a csoportba sorolható földönkívüli
faj között. Uralmuk alatt tartják a földön őshonos hüllő gyíkembereket, azok a magas szürkéket, azok pedig
a kis szürkéket.
Honos hüllők:
Ők földi származásúak, de genetikájuk nem emberi. Hüllőszerű karakterekkel rendelkező, 180-210 cm
magasságú gyíkemberek. Rendkívül régi faj itt a földön, úgy hivatkoznak önmagukra, mint őshonos
földiek. Kedvelik a sivatagos, dombos hegyeket, ahol barlangokban, labirintusokban élnek, kb. 100-300 km
mélységben a felszín alatt. Az emberiséggel már évezredek óta kapcsolatban vannak, hol segítve, hol
egyszerűen rezervátumként kezelve bennünket. Úgy tekintenek ránk, mint valamiféle primitív fajra, mely a
Földet meglátogató más idegen fajok egyfajta birtoka. A földön őshonos gyíkemberek valamiféle
betakarítást végeznek az emberek között, amely még nem veszélyezteti az emberiség fennmaradását a
bolygón. Közülük sokan titkos katonai bázisokon dolgoznak a hüllő, és a szürke fajnak. A honos hüllők
jelentős befolyást gyakorolnak elit emberi csoportokra, nagyban részt vesznek különböző tevékenységek
finanszírozásában, valamint nagymértékben befolyásolják a különböző vallásokat, hiteket. Katonai, és
pénzügyi befolyásukkal megszabják az emberi civilizáció haladásának irányát. Irányítják a hírközlési
csatornákat, ezáltal terjesztik a háborús kultúrát. A globális problémák folyamatos gerjesztéséért szintén az
őshonos gyíkemberek a felelősek, ideértve az emberi jogok súlyos megsértését, az elit korrumpálását, és
uralom alá hajtását, a média, és az üzleti élet ellenőrzését, az agresszivitás kultúrájának elterjesztését.
Szürkék:
A szürkéknek több fajuk van, de alapvetően két fő csoportra lehet őket osztani: A kis szürke faj, és a
magas (fehér) szürke faj. Az eredeti szürke faj hidrogénlélegző volt, kezdetben burát, vagy csövet kellett
viselniük az orrukban, hogy lélegezni tudjanak. A kicsi szürkék genetikai úton át lettek alakítva oxigénre.
Az amerikai kormány menedékjogot adott ezeknek a lényeknek a Földön.
Magas szürkék, fehérek:
A magas szürkéknek több fajtája is van. A rigeliek teremtették meg őket, egyfajta hibrid fajt alkotnak
emberi (rigeli), és a szürke genetika összeadásával. Egy részük a Zeta Reticuli I, míg mások az Orion
csillagképből érkeztek, és irányító szerepet játszanak a kis szürkék vonatkozásában. Magasságuk 180-240
cm, de előfordul közöttük 270 cm magasság is. Emberszerűek, de nagyon halvány a bőrük, szinte teljesen
fehér, a testük szőrtelen. Puszta létük bizonyítja egy működő modell létezését az emberi, és egyéb
földönkívüli fajok által hordozott génállomány kombinálhatóságáról. Jellegzetességük a nagy, fényvédő
szűrővel védett fekete szem. Ez a lencse kivehető, tisztítható, amire szükségük is van, mivel szemük
valamiféle irritáció hatására állandóan váladékot termel. Létszámuk nagyon megcsappant, kihalófélben
vannak, egyedszámuk pár ezer. Igyekeznek fajtájuk fennmaradását biztosítani, amihez bizony az emberi
fajt is felhasználják. Kísérleteket végeznek elrabolt emberi testeken. Chipeket ültetnek beléjük, azok
segítségével próbálják megérteni az emberi test működését. Egy új fajt, ember-szürke hibridet akarnak
létrehozni. Ugyanazt csinálják, amit velük a rigeliek tettek.
Az új egyedeket klónozás útján hozzák létre. Ezért bajos ez számukra, mert az így alkotott lényekbe nem
költözik lélek. A klónozott testhez nem tapad lélek. A lélek ugyanis a fizikai létezést maga teremti meg. Ő
határozza el, hogy élni akar, ehhez választ testet, és ez az egységes energiamező tart bennünket, élő
embereket össze. A klónoknak nincs energiamezejük, nincs szellemi szándék a létezésükre, ezért azokba
soha nem fog lélek költözni. A szürkék hiába kísérleteznek ember-szürke hibriddel, nem sikerül nekik. A
megalkotott egyedek hamar elpusztulnak, nem érik meg a felnőtt kort.
A torinói leplet is a szürkék készítették a Szíriusz B-ről érkezettek segítségével. A portugáliai Fatimában
lezajlott Szűz Mária jelenést is az ők hozták létre. Szürke technikát felhasználva holografikus képet
vetítettek a földre, hozzá fény és hangeffektusokat használtak. Gyógyító hatású frekvenciát sugároztak
mellé, ami néhány emberre hatással is volt, így aztán az egész teljesen valóságosnak tűnt.
A szürkék először 1933-ban próbáltak meg földi kormánnyal kapcsolatot felvenni. Németországot
szemelték ki erre a célra. Ők azonban nemet mondtak, mivel ekkor már kapcsolatban álltak a plédiaiakkal.
Ez egy szakadár csoport volt, akiket úgy neveztek, hogy „Gízai intelligencia”. Bázisuk Egyiptomban, a
gízai fennsík alatt található. Itt működik az Ashtar Parancsnokság is.
A szürkék hivatalosan 1947-ben vették fel a kapcsolatot az Egyesült Államok kormányával. Megállapodást
azonban csak 1954 májusában kötöttek a Holloman légierő bázison (Új Mexikó). Eisenhower elnök
találkozott az idegenekkel, és létrejött a megállapodás, amely szerint a szürkék segítséget nyújtanak új
technológiák – anti-gravitáció, ingyenes energiaforrások, orvosi, gyógyító technikák kifejlesztésében. A
szerződés kimondja: Az idegenek nem avatkoznak az ügyeinkbe, és mi sem övéikbe, a Földön való
jelenlétüket titokban tartjuk. Cserébe a szürkék azt kérték, hogy embereken tanulmányozhassák az emberi
élet fejlődését, érzelmeink fokozatait, a tudat különböző szintjeit. Megállapodtak abban, hogy korlátozott
időközönként elrabolhatnak embereket orvostani kísérleteikhez azzal a kikötéssel, hogy az elvitt
személyeknek nem eshet bántódásuk, visszakerülnek elrablásuk színhelyére. Továbbá megállapodást
kötöttek arról is, hogy mind az idegenek, mind az USA egyenként tizenhat főnyi csoportot küld a másikhoz
tanulás céljából. A szürkék azt is kérték, hogy szállásra lelhessenek itt a Földön, ezért megállapodtak
abban, hogy az idegenek használatára földalatti bázisokat építenek, köztük két bázist közös idegen-USA
használatra (ilyen a Dulce bázis).
A megállapodással beindult a titkos űrprogram, melyet a Római Club (Club of Rome) nevű szervezet
finanszírozott. Az idegenek leszállását, és a találkozót filmre vették, ezek a felvételek a mai napig is
megvannak.
A kormány nevében a megállapodást az USA legtitkosabb szervezete, az NSA (National Security
Agency, Nemzet Biztonsági Ügynökség) kötötte meg. Az NSA-t 1952. november 4.-én, Truman elnök
közvetlen utasítására hozták létre. Elsődleges feladata az idegenek nyelvének megfejtése volt, a program
kódneve SIGMA lett. Másodlagos feladata világszerte minden emberi, és idegen kommunikáció és adás
megfigyelése hírszerzési célokból, valamint az idegen jelenlét titokban tartása.
Az NSA elektronikai felderítést végez az egész Földre kiterjedően. A lehető legmodernebb technikát
használják, 120.000 ügynököt foglalkoztatnak, akik a föld összes nyelvét ismerik. Nincs olyan információs
rendszer, adatbázis, amelybe ne tudnának behatolni. Az összes elektromos hírközlő rendszert figyelik,
minden beszélgetést, e-mailt, adatot rögzítenek, speciális szoftverek segítségével az információkat elemzik.
Az NSA tartja a kapcsolatot a Holdon lévő bázissal, és más titkos űrprogrammal. Közvetlen elnöki
utasításra az NSA nincs alárendelve semmilyen törvénynek. Az NSA külön „kedveskedik” azoknak, akik
érdeklődést mutatnak iránta. A honlapjukat felkeresőket azonnal nyilvántartásba veszik, figyelni kezdik,
rögzítenek minden elektromosan elérhető információt (telefon, e-mail stb.). Emiatt az USA-ban 2005-ben
pert indítottak ellene, amelynek során a bíróság az amerikai állampolgárok esetében megtiltotta a
megfigyelést, a többi állam polgárairól nem szólt az ítélet.
Az NSA-nak négy különleges osztálya van:
– Fekete Szerzetesek
– Kék Hold Egység
– Ultra I Egység
– Ultra II Egység
Az Ügynökség létezéséről sokáig a kongresszus tagjainak sem volt tudomása, így legális költségvetéssel
sem rendelkezett, pedig működése és projektjei hatalmas összegeket emésztettek fel. Azok az óriási
mennyiségű pénzek, amelyek a világ országainak a költségvetéséből hiányoznak, az ilyen titkos
szervezeteknél landolnak. Emellett az NSA tartja kézben a világ kábítószer-kereskedelmét, közte az
Afganisztánból érkező kábítószerét is. Ennek biztosítása érdekében szállták meg Afganisztánt az
amerikaiak vezette NATO erők, ezért tartózkodnak ott a magyar katonák is, – csak sajnos nem tudják,
milyen célt szolgálnak.
A két legtitkosabb NSA bázis:
– Fort Mead (Maryland)
– Mount Hood (Oregon)
Mindkettő mélyen a föld felszíne alatt található. A szürkék adtak át olyan pusztító vírusokat az NSA-nak,
amely hasonló, mint az Ebola, vagy az AIDS.
Az 50-es évek vége felé a szürkék megpróbáltak hasonló szerződést kötni a Szovjetunióval is. A
szovjetek nemet mondtak, mivel ők már a tau cetikkel álltak együttműködésben. Egyébként a szovjetek
voltak azok, akik tájékoztatták John F. Kennedyt az NSA szürkékkel kötött szerződéséről, amelyről neki
nem volt tudomása. Tájékoztatást kért a CIA-tól, amelyet az nem tudott, vagy nem akart megadni számára.
Fel akarta oszlatni az NSA-t, át akarta venni az irányítást a titkos szervezetek fölött. Nem érezte, hol van a
valódi helye, PINDAR akart lenni. Szembefordult az irányítóival, ami a halálához vezetett. A köztük lévő
bizalmas viszony hatására elárulta a titkot Marilyn Monroe-nak, aki azt kifecsegte, ezért neki is meg kellett
halnia.
A Föld országainak vezetői nincsenek tájékoztatva a földönkívüli lényekkel kapcsolatos dolgokról.
Közülük csak a legjelentősebb országok vezetői kapnak némi tájékoztatást, de lényeges információ nincs
eléjük tárva. Egy NSA osztályvezető sokkal több érdemi információval rendelkezik, mint akár az amerikai
elnök. Az elnökök, miniszterelnökök ugyanis a végrehajtó politika eszközei. Pozícióba juttatják őket, majd
ha elvégezték a feladatukat, vagy arra alkalmatlannak bizonyulnak, busás haszonnal a zsebükben távoznak.
A tudomásukra jutott titkot azonban őrizniük kell, különben…
A szürkék több százezer éven keresztül anyaűrhajókon éltek. Jelenlegi létszámuk itt a Földön kb. 15.000, a
Holdon kb. 3.000-en élnek.
A magas szürkék a legmélyebben érintettek a genetikai kísérletekben, az emberi lény és a szürke lények
hibridjének megteremtésében, elmeirányításban, a titkos szervezetekkel kapcsolatos megállapodásokban. A
magas szürkéknek tulajdonítható a genetikailag módosított emberek megteremtése, implantátumok
segítségével egyes emberek folyamatos ellenőrzése, embertömegek tökéletes passzivitásba süllyesztése
hipnotikus agyirányítással, a döntéshozó elit befolyásolása, valamint beépülés a nemzeti
titkosszolgálatokba.
Kis szürkék:
Ennek a fajnak a neve földönkívüli nyelven: dó (Dow). Ez a faj magába foglalja a Zeta Reticuli II
rendszerben őshonos szürkéket, valamint az Orion csillagképből származókat is. A Zeta Reticuli II-ből
származók ősei emberfajúak, akik a galaxisokban tanító, gyógyító tevékenységet folytattak, amihez óriási
tehetségük volt. Központi napjuk, az M-2 csillag már kihalt. Nagyon régen egy csoport kivándorolt a
csillagrendszerükből, azonban a hüllő fajhoz tartozó orioniak elkapták, majd fogságba ejtették őket.
Genetikai kísérletekbe kezdtek rajtuk, melynek a végére egy módosított, szürke-hüllő fajt hoztak létre.
Szándékosan úgy lettek megteremtve, hogy természetes szaporodásra ne legyenek képesek. Fejük túl nagy,
ezért arra egyébként sem volnának alkalmasak. Csak klónozás útján lehet új egyedeket létrehozni, lélek
nem lakozik bennük. Saját tudatuk nincs. Robotszerű, gyermekded lények, magasságuk 1m körüli.
Kezükön, lábukon 3 ujj helyezkedik el. Kollektív tudatuk van, egy központi számítógép irányítja őket. A
hüllő faj azért alkotta meg ezt a fajtát, hogy ők legyenek azok, akik az embereket vizsgálják. Teljes
mértékben ki vannak szolgáltatva a hüllőknek, azonban életben maradásukhoz emlős hormonokra van
szükségük. Az Új Világi vezetők sokszor fertőzött hormonokat, szerveket adtak át nekik, amelyektől
közülük sokan megbetegedtek, elpusztultak. Ezért néhány csoport fellázadt, megszökött. A
hormonutánpótlást saját maguk igyekeznek megszerezni, ezért manapság is ők követik el az USA-ban
gyakran előforduló tehéncsonkításokat abból a célból, hogy hozzájussanak az alapvető hormon
utánpótláshoz fennmaradásuk érdekében.
Szürkék voltak azok a földönkívüli lények, amelyek 1947-ben, az Egyesült Államokbeli Roswell
közelében űrjárművükkel balesetet szenvedtek. A szürkék az amerikai kormánnyal kötött megállapodás
alapján engedélyt kaptak civil emberek elvitelére, és velük saját biológiai programjuk kiterjesztésére.
Igencsak aktívak az emberekkel végzett genetikai kísérletekben, folyamatos ellenőrzésében beültetett
szerkezetek segítségével, tudatellenőrzésben, agyprogramozásban, emberek klónozásában, hibrid emberek
megalkotásában. Nagymértékben érintettek világméretű problémák keletkezésében, de hozzájuk köthető
igen jelentős egyedszámú embercsoportok tökéletes blokkolása hipnotikus tudatkontrollal, illetve
agyprogramozással.
Szíriusziak – a Szíriusz B-ről:
Emberszerű lények a Szíriusz B csillagrendszerből, ahol a központi csillag – amely kihaló félben van –
körül keringő bolygók rendkívül szárazak, és gyakran valamely gyík, vagy hüllő jellegű faj megszállása
alatt állnak. Közülük némelyek vörös színűek, mások bézs, vagy fekete bőrűek. A szemük a macska
szemére hasonlít. Vizi jellegű élőlények, valamint hüllők is lakják ezt a naprendszert.
A Szíriusz B rendszerből származó emberek fontos szerepet játszottak idegen technikák (pl.
interdimenzionális utazás) átadásában titkos kormányzati hivatalok részére. Részt vettek a Montauk
projektben, a Philadelphia kísérletben, a torinói lepel elkészítésében, ők voltak azok, akik átadták az
amerikai kormánynak a montauk technológiát. Ezt abból a célból osztották meg a titkosszolgálatokkal,
hogy a katonaság támadóképességét növeljék egy lehetséges földönkívüli fenyegetéssel szemben. Az a
biológiai anyag, amely az Ebola vírusához lett illesztve, szintén a Szíriusz B lényeinek volt az „adománya”
a kormányzat számára. Ki is lett próbálva a gyakorlatban, mindannyian emlékezünk még a hatására.
A Szíriusz B-ről érkezett humanoid földönkívüliek csoportja főként technológiai programok cseréjében
érdekelt. Az együttműködés főleg olyan katonai technika átadására korlátozódik, amely alkalmas lehet
esetleges földönkívüli fenyegetés elhárítására.
A macska és a pálmafa a Szíriusz B-ről származik.
Anunnaki, vagy Abbennaki
Emberszerű lények, akik fontos szerepet játszottak a Föld emberekkel való benépesítésében, és akik
szabályos időközönként visszatérnek a Földre. A sumérok anunnaki néven írják le őket, szülőbolygójukat
pedig Nibiru névvel illetik azokon az ékírásos agyagtáblákon, amelyekből néhányat Zacharia Sitchin
fordított le, és ismertet a könyveiben. Közülük néhány magyar nyelven is megjelent. Ezekben sok
információt nyújt, és sajátos értelmezést ad a több ezer éve Mezopotámiában történt eseményeknek. Az ő
írásai alapján ismerhetjük meg az anunnaki királyi vérvonalának, az „isteneknek” a panteonját, mely az
alapját képezi a későbbi babiloni, görög, római hitvilágnak. Az anunnaki király, annak fiai, családjának
tagjai, kezdetektől fogva istenekként tűnnek fel az ősi mitológiai, és vallási szövegekben.
.
Az anunnakik tevékenysége abban nyilvánul meg, hogy primitív népekkel (ilyen pl. az emberiség)
népesítenek be bolygókat, majd hagyják őket elszaporodni, miközben sokkal fejlettebb fajok – a mi
esetünkben a honos hüllők, gyíkemberek – gondjaira bízzák őket, akik aztán lefölözik az emberiség javait
„teremtőjük” akaratának megfelelően. Ennek a folyamata jól megfigyelhető az emberiség történetében. Ez
a kizsákmányolás, kihasználás nem ért véget, folyamatosan zajlik jelenünkben is.
Az anunnakik rokonságban állnak a földön őshonos hüllőkkel, a gyíkemberekkel, akikkel megállapodást
kötöttek az emberi faj „menedzselésével” kapcsolatban. Néhány anunnaki titokban itt maradt a földön, és
szerepet játszott az emberi faj uralkodó rétegének, elitjének a kialakításában, az uralmukat biztosító
szervezeti formák kialakításában.
A kezdeti időkben uralkodó sumér királyok, egyiptomi fáraók is közülük kerültek ki. Érdekes adalékhoz
juthatunk a sumér királyok névsorának, vagy az első egyiptomi fáraók listájának tanulmányozása során,
ugyanis a kezdeti uralkodók több ezer, több tízezer éven át uralkodtak. Ez nyilvánvalóan úgy volt csak
lehetséges, hogy a királyok maguk az „istenek”, azaz a bennünket megalkotó, majd egy ideig közöttünk élő,
földönkívüli lények voltak.
Az anunnakik legfőbb tevékenysége az emberi evolúció hosszú távú befolyásolása elit csoportok,
rendszerek és intézmények által, valamint az emberi tudat kontrollálása.
A korai időktől kezdve Sumerban, és azóta minden civilizációban, társadalmi rendszerben az uralkodó
osztály, a királyi család tagjai mind alakváltó hüllők voltak, és azok ma is.
Rájöttek arra, ha meg akarják tartani az 50-50 %-os genetikai arányt – amely az alakváltozáshoz
nélkülözhetetlen -, akkor egymás között kell szaporodniuk annak érdekében, hogy ez meg ne változzon.
Azért nagyon fontos ez számukra, mert ha az egyensúly valamilyen mértékben megváltozik, nagyon nehéz
átalakulni egyik állapotból a másikba. Ha az arány az emberi genetika felé tolódik el, akkor nehezen tudnak
hüllővé változni, ha fordítva, akkor pedig nehezen tudnak emberré alakulni, vagy nem tudják ezt a formát
sokáig megtartani. Rájöttek arra is, ha emberi húst fogyasztanak, vért isznak, emberi hormonokat szednek,
viszonylag sokáig tudják tartani az emberi alakot. Ekkor alakult ki közöttük az emberi feláldozás szokása,
titkos szertartások gyakorlása abból a célból, hogy az emberi húst, vért, hormonokat megkapják. Ezek mind
a mai napig is így történnek.
Abban az időben az emberiség már elfeledkezett a hüllő fajról, mivel személyesen már hosszú idő óta
nem találkoztak velük, elszoktak tőlük, nem is emlékeztek már rájuk. A létezésük a köztudatban már nem
volt jelen, esetleg néha emlékként bukkant elő a múltból mesék, elbeszélések, legendák formájában.
Az uralkodó hibrid hüllő fajnak viszont állandóan emberi formában kellett maradnia, hogy álcázni tudja
magát. Az emberi feláldozásokra, szertartásokra titkos helyeken jöttek össze, és ekkor, ennek keretében
alakultak át hüllő formába. Ezt azonban nem lehetett gyakran megtenni, mert az átalakulás elég nehézkes,
és körülményes volt. Nem tudták a tagokat mindig összehozni, gyakran el kellett halasztani a szertartást, de
viszont a vérre, húsra, hormonokra szükségük volt. Éppen ezért, áthidaló megoldásként alkották meg a
házidisznót. Ebben az időben még csak vaddisznó élt a földön, ezért emberi és vaddisznó genetika
keverésével hozták létre a házidisznót. Ezt az állatot direkt azért alkották, hogy alapvető, fontos
hormonokhoz jussanak a következő szertartásig. Ez a disznófaj a mangalica volt, amely tehát Sumerból
származik. A mai modern orvostudomány előszeretettel használ sertés szerveket az emberi
beavatkozásokhoz, pontosan azért, mert ez a lény genetikailag nagyon közel áll az emberhez.
Ma Magyarországon az emberek legszívesebben disznóhúst fogyasztanak, ez a szokás is Sumerból
származik.
Mi magyarok, mint népcsoport – a finnekkel együtt -, mi vagyunk a sumérok európai leszármazottai. Mi
vagyunk a Líra csillagképből származó emberi faj – proserpinei, majd marsi közvetítéssel – Földre menekült
tagjainak genetikájából, és a hüllő genetikából megalkotott embertípus egy törzse. Létezik olyan
történelemfelfogás, hogy a magyarság Sumerból ered, de a hivatalos történelemírás ezt tagadja.
Országunk körül az összes nép más és más nyelven beszél, a mi nyelvünk teljesen egyedülálló ebben a
térségben, nem hasonlít egyetlen közel-távol élő nép nyelvéhez sem. Mint egy kis sziget, úgy állunk itt a
nagy szláv, és germán nyelvóceánban, ezen népek közé beékelődve, és bármerre tekintünk, sehol nincs egy
rokon nép sem. Gosztonyi Kámán professzor, aki kutatásokat végzett a sumér és a magyar nyelv
összehasonlítása tárgyában megállapította, hogy a magyar nyelv áll legközelebb az ősi sumér nyelvhez.
Hogy lefordítsák, megértsék a sumér nyelvet, írásokat, a magyar nyelv bizonyult a leghatékonyabbnak
ennek megfejtéséhez.
A mi nyelvünk egyáltalán nem hasonlít egyetlen európai, ázsiai, vagy afrikai nyelvhez sem. Nem hasonlít
az ókori kánaánita, hibru, perzsa, egyiptomi, arab, asszíriai, indiai, vagy föníciai nyelvekhez sem. Vannak
hasonlóságok más népek nyelveivel, ilyen pl. a finn, a török, valamint a mongol nyelv.
Sumer volt az a hely, ahol elkezdődött a nagy titkolózás, ahonnan a hazugságok kiindultak, és ahol
megkezdődött a megalkotott embertípus sokaságának, az emberiségnek a félrevezetése. A kékvérű
anunnakik, a Marduk bolygóról származó, hüllő típusú lények lettek a sumérok istenei. Ezek közül az
„istenek” közül soroljuk fel a legfontosabbakat, amelyeket a sumérok számokkal is jelöltek, rangjuknak
megfelelő sorrendben:
Anshar – az egek istene
Anu – égi isten, az istenek királya, száma 60 – felesége Antu 55
Enlil – a levegő ura, Anu törvényes örököse, 50 – felesége Ninlil, 45
Enki (Éa) – a víz istene, Enlil féltestvére, 40 – felesége Ninki, 35
Nanna (Szín) – Holdisten, 30 – felesége Ningal, 25
Samas (Utu) – Napisten, 20 – felesége Aja
Iskur (Adad) – viharisten, 10 – felesége Sala
Ninhurszag – Anu leánya, a fekete, afrikai ember ősanyja,
Inanna (Istar) – a szépség, szerelem, háború istennője, 15 – férje Dumuzi
Nergal – az alvilág ura, – felesége Ereskigal, Inanna nővére
A legfontosabb sumer városok, melyek a civilizáció kialakulása szempontjából a legelsők voltak: Eridu,
Badtibira, Larak, Sippar, Suruppak, majd a vízözön után Kis, Éanna, Ur, Uruk, Ngirsu, Nippur.
Említést kell tenni az ún. sumer királylistáról, amely felsorolja az ország királyait attól az időtől kezdve,
midőn a „királyság alászállt az égből”. Különbséget tesz vízözön előtti, valamint vízözön utáni királyok
között . A legmegdöbbentőbb azonban az, hogy az első királyok számunkra hihetetlen hosszú ideig
uralkodtak. Az első király, Alulim 28.800 évig volt hatalmon, majd utána Alalgar 36.000 évig ült a trónon.
A későbbi, vízözön utáni királyok is 1-2 ezer évig uralkodtak.
Hogyan lehetséges ez? Hát úgy, hogy először ők maguk, az „istenek” uralkodtak az emberek fölött, majd
utána az isten fiak (pl. Gilgames), majd a hibrid hüllő-ember királyok következtek.
Mint minden későbbi civilizáció, a sumér is romlani, hanyatlani kezdett, majd átalakult más kultúrává.
Sumérok alapították meg Babilont is. Közülük nagyon sokan vándoroltak át a közép-ázsiai (mai orosz)
sztyeppékre, valamint Észak-Indiába. Harcok robbantak ki emiatt az ott élő sötét bőrű emberekkel, a
dravidákkal, akik később közép és Dél-Indiába húzódtak le.
Atlantisz és Lemuria háborúban állt az afrikai törzsekkel, akiket az anunnaki hüllők teremtettek. Afrika
Atlantisz és Lemuria között helyezkedett el, ezért mindkét kontinensen élők szolgának használták az
anunnakik által teremtett fekete embereket. Sokkal számottevőbb volt ebből a szempontból Lemuria, az ő
szolgáik voltak a dravidák. A sumérok lettek végül is a Sum-arianiak, a sum-ariánok, az aryanok.
A vándorló népek vitték magukkal a rájuk telepedett kékvérű vezetőiket is, ők voltak a nemeseik,
királyaik. Az aryanok közül az alakot váltó kékvérű hüllőkből lettek a ráják, a szultánok, valamint az
uralkodó osztály egyéb tagjai. Észak-Indiában, valamint a Himalája lábainál telepedtek meg kb. i.e. 2000
tájékán.
Sumérok vándoroltak a kaukázusi területekre is, belőlük alakult ki a kazár nép. Majd innen indultak tovább
Nyugat-Európa irányába. Belőlük alakultak ki a cambriaiak, a frankok, a teutonok, vikingek, és a mostani
oroszok.
Nyugat-Európában már éltek atlantiszi menekültek akkor, amikor Sumerból a hüllő hibridek Európa ezen
vidéke felé törtek. Ezekből az atlantiszi menekültekből lettek a celtiek, a kelták. Közülük néhányan
elvándoroltak a mai görög, és olasz területekre. Az itt élő népek is genetikailag lettek kialakítva azokból a
földönkívüli eredetű csoportokból, amelyek Nyugat-Európában éltek. Ezek a földönkívüli csoportok a tau
cetik, antariaiak, aldebaranok, arcturusiak voltak.
A kékvérűek beolvadtak a kánaánita emberek közé is, akik a mostani Izrael területén éltek. A mai zsidó
nép nem más, mint a hibru és a sumér genetika keveréke. Az ősi hibrukat a „buborékfejű” szíriusziak
alkották, majd Atlantiszról menekültek Egyiptomba, belőlük lettek a későbbi föníciaiak. A föníciaiak
kiterjesztették uralmukat közel-keleti (ma Libanon) és észak-amerikai részekre, valamint az angolszigetekre
is. A föníciaiak voltak az ókori philistiaiak, amiből a Palesztina szó is származik.
A hibru és a sumér faj keveréke lett a zsidó faj, mely palesztinai területekre lett telepítve Ott számukra egy
új vallás lett kialakítva és átadva. A teremtő, akiben hittek Elohim volt. Az ókori palesztinaiak arámi
nyelven beszéltek, amely hasonlított az arab, farsi, és más térségbéli nyelvekre.
A mostani zsidó fajnak semmiféle genetikai kapcsolata nincs a Közel-Keleten élő népekkel. Az ókori
hibruknak a genetikai alapokon kívül semmi köze nincs a mai zsidó néphez, nem lehet őket összekapcsolni.
A hibruk a Líra és szíriuszi genetikából lettek megteremtve, szíriuszi nyelven beszéltek, ez az ókori hibru
nyelv. Ez a nyelv egyszerre csak felbukkant a semmiből.
Az ókori hibruk Egyiptomba mentek vissza, és idővel a hibru nyelv összekeveredett az arámi, valamint más
nyelvvel is. A hibru nyelvet Egyiptomban a titkos szervezetek, valamint a papok használták.
Indiában az arianiak összekeveredtek a dravidákkal, amelyből kialakult a hindu osztályszerkezet,
kasztrendszer, amely nem más, mint a hüllő féle osztály másolata.
Korábban már említettem, hogy a rigeliek alkották meg azt a tipikus ázsiai fajt, akik elsősorban Kína,
Japán, és a Koreai-félsziget térségét népesítették be. Ezen ázsiai népek megalkotása céljából a rigeliek és az
igazi, tisztavérű – a Föld belsejében élő – hüllők között együttműködés alakult ki. A rigeli ember típusúak –
mint ahogyan korábban már említettem – hátat fordítottak múltjuknak, és régi ellenségüket, a hüllőket
szolgálták.
Korábban az egyiptomi civilizációba is beolvadtak a hüllők annak ellenére, hogy ez egyáltalán nem
tetszett a szíriusziaknak. Egyiptom valójában görög eredetű szó, először nem így hívták ezt a Nílus menti
országot, hanem a neve Hi-gi-ptos, vagy Hat-ha-ptah volt. Az itt élő ókori nép saját nyelvén országát
Khemitnek nevezte, amelynek jelentése: fekete föld. Azért kapta ezt a nevet, mert az áradások miatt a föld
nagyon termékeny volt. Khemit akkor alakult meg, mikor Atlantisz elsüllyedése után a menekültek egy
része ide, a Nílus mellé települt át.
Ekkor történt az is, hogy a Plejádok csillagrendszerből megérkeztek a procyonok segíteni az
atlantisziaknak, és a lemuriaiaknak. Segítségükkel alakult ki aztán a maya, azték, inka civilizáció a föld
négy sarkára, ahogyan ők mondják. A procyonok ember alakú lények, az emberi fajhoz tartoznak.
Magasságuk kb. 2 méter, rézszínű a bőrük, bronzszínű a hajuk, aranybarna a szemük színe. Szellemi
lények, technikailag nem fejlettek. Ők is tagjai a Fények Galaktikus Szövetségének. Valójában tehát az
inka, azték, maya nép a procyon faj, és az atlantiszi faj keveréke. Hitviláguk szerint a föld négy sarka, ahol
ezek a civilizációk létrejöttek nem volt más. mint:
– Sumer
– Khemit (Egyiptom)
– Sierra Mexikó, az Egyesült Államok Arizona, Új Mexikó, Utah, Colorado által határolt része, ahol az
anasazi indián kultúra virágzott,
– Machu Picchu (Peru).
Ezek a civilizációk már ismerték a nap 5 ciklusát, ami folyton változik. Az öt ciklus a következő:
l. Khepper – a fúró (felkelet)
2. Ra – a makacs (délután)
3. Oan – a bölcs (délutáni nap)
4. Aton – a legbölcsebb (amikor a nap a legerősebb)
5. Amen – a bujtatott (sötét est)
Ezeket a fázisokat időrendben is elhelyezhetjük.
1-es ciklus, a Khepper 65 000 évvel ezelőtt kezdődött
2-es ciklus, a Ra 50 000 évvel ezelőtt kezdődött
3-as ciklus, az Oan 30 000 évvel ezelőtt kezdődött
4-es ciklus, az Aton 20 000 évvel ezelőtt kezdődött
5-ös ciklus, az Amen 5 000 évvel ezelőtt kezdődött
Mexikóban az azték indiánok is úgy hitték, hogy a világegyetem nagy ciklusok szerint működik. Papjaik
ősi tudása szerint korábban négy ilyen ciklus létezett az emberiség teremtése óta. A mai korban élő
emberiség pedig az Ötödik Nap korához tartozik. Azon ritka kódex szerint (Vaticano-Latin Codex) amelyet
a spanyol konkvisztádorok nem gyűjtöttek össze és égettek el, a napciklusok a következők voltak:
– Első Nap, Matlactli Atl: tartama 4008 év, ebben a korban éltek az óriások. Az első napot elpusztította a
víz, az emberek halakká változtak.
– Második Nap, Ehecoatl, tartama 4010 év. A második napot elpusztította a szélkígyó, az emberek pedig
majmokká változtak.
– A Harmadik Nap, Tleyquiyahuillo, tartama 4081 év. A harmadik napot elpusztította a tűz.
– A Negyedik Nap, Tzontlilic, tartama 5026 év. Az emberek éhen haltak egy vér és tűzözön után.
– Jelenlegi korunk az Ötödik Nap, a Tonatiuh már nagyon öreg, és a ciklus végéhez közeledik. Ennek a
kornak a kezdete nagyon régen, a keresztény naptár szerint i.e. a IV. évezredben volt.
Ez a legutóbbi „Amen”, vagy „Tonatiuh” ciklus tart a mai napig is, melynek előreláthatólag 2012 december
23.-án lesz vége.
Melyik időszakban kezdődött el ez az ötödik, Amen korszak? Akkor, amikor a hüllők először olvadtak be
az emberek közé Sumerban, és úgy alakították ki a vallásokat, hogy az összes éltesse „Amen”-t, ezt a sötét
kort, amelyet a kékvérűek vezetnek a mai napig. Ezt vehetjük úgy is, hogy az egész Föld, az egész
emberiség őket élteti anélkül, hogy tudná, mit csinál, amikor az „istenhez” szóló imája végén az ámen szót
elrebegi. Azt hiszi mindenki, hogy Istenhez fohászkodik, de nem, ezt a sötét kort, ezt a sötét erőt éltetik a
vallásos emberek milliárdjai. Az emberi jóságot, hiszékenységet kihasználva erőt, energiát nyernek a hüllők
ebből a szóból, amelyre rá vannak hangolódva.
Ugyanis minden, ami létezik, az energia, frekvencia. Így van ez a kimondott szavakkal is. Amikor valaki
kimondja ezt a szót, hogy „Amen”, ezzel olyan energiát gerjeszt, amely táplálékul szolgál a hüllő faj
számára. Ebből nyerik energiájukat, amelyet aztán az emberi faj ellen fordítanak. Nagyszerűen ki van ez
találva, jobban nem is lehetne. Nagyon sokan tudják, hogy ez így van, de csendben vannak, hallgatnak,
mert vagy nevetségessé teszik őket, vagy ha megszólalnak, ellehetetlenítik őket, véget ér a karrierjük, vagy
az életük.
A mai emberiség egy látszólag nyitott börtönben él. A végletekig kizsákmányolják az embereket,
sokszorosan húzzák le róluk a bőrt, szinte alig tudnak létezni. Az ember amíg él, fizet. Fizetnie kell a
kölcsönöket, azoknak a kamatait, a számláit, az adókat, szinte már mindenért fizetni kell, csak a levegő van
ingyen, de az is csak azért, hogy élni tudjon, hogy tovább fizethessen. Az elvégzett munkád után fizetést
kapsz, ennek nagy részét az adórendszeren keresztül elveszik tőled, nem magadnak dolgozol, hanem nekik.
Ez azonban a jövőben változni fog, mivel egyre több embernek nyílik ki a szeme, és veszi észre ezeket a
csalárd dolgokat. Előbb-utóbb felébrednek, és kitörnek ebből a mesterségesen kialakított mesevilágból,
közöttük talán Te magad is, kedves olvasó.

Forrás: https://1010101010f.wordpress.com/inception-az-emberiseg-eredetenek-kutatasa/a-fold-titkolt-tortenelme-a-fold-az-idegenek-nezopontjabol/

—————

Vissza