LELKI ISMERETEK

2015.11.26 10:18
LELKI ISMERETEK
 
LELEONOK
 
A jelenlegi ismereteink szerint ötféle lélek részecske alkotja a leleonok csoportját, amik különböző méretűek és belső szerkezetűek, valamint eltérő programozású szellemmel rendelkeznek
Ezek (csökkenő méretük szerint sorba rendezve) a labda lélek, az isteni lélek, az emberi lélek, az állati lélek és a növényi lélek.
 
A LABDA LÉLEK a legnagyobb méretű időtartály a teremtésben, amit csak ismerünk. Az átmérője (a sámánok becslése alapján) 6-7 centiméter körüli lehet, vagyis nagyjából akkora, mint egy teniszlabda (innen a neve). Fehéres fényben világító, buborékszerű képződmény, ami alfatéri szerinóból keletkezhet és a térszorzások révén képes magát megduplázni vagy megtriplázni. 
 
A labda lelkek halhatatlan isteni lelkek, akik többnyire nem mászkálnak szabadon a világegyetemben, hanem életüket az általuk épített, jól védett támaszpontokon töltik, külön tárolókban lebegve. Afféle hálózati szerverként funkcionálnak, összekapcsolva az alájuk rendelt különféle lélek csoportokat (mint az államalkotó rovaroknál a királynő). 
 
Egyrészt kiszolgálók, másrészt parancsnokok, továbbá adattároló és feldolgozó feladatokat is végeznek. 
Elég nagy teljesítményűek ahhoz, hogy sok szellem programot futtassanak magukban egyszerre és egy időben kiszolgáljanak több ezer befutó kérést. Gyakorlatilag ők tárolják magukban az akashának vagy Beszélő Fény Krónikának is nevezett isteni mindentudást, amihez csak a beavatott lelkek férnek hozzá itt a Földön.
 
Az ISTENI LÉLEK egy porszemnyi méretű elemi részecske, ami a sámánok becslése alapján nagyjából 4 mikrométer átmérőjű lehet. Többféle színű változatával lehet találkozni, a misztikusok isteneknek, istenségeknek, félisteneknek vagy angyaloknak is nevezik őket. Ez bétatéri szerinóból keletkezhet és a térszorzások révén képes magát megduplázni vagy megtriplázni. 
 
Az isteni lelkek is halhatatlanok, a labda lelkek akaratának végrehajtói, akik jobbára szabadon mászkálhatnak a világegyetemben és aktívan cselekedve irányítják az alájuk rendelt lélek csoportokat. 
Afféle ügyvezetőként funkcionálnak, az isteni akarat megtestesüléseiként kapcsolatot tartva a labdák és halandók között. 
 

Szellemüket tekintve két nagy csoportjuk van. 

 
Az egyik a nullás másolatok csapata, akik a megteremtésüktől kezdve teljes tudással bírnak mindenről, ami a munkájukhoz kell. 
A másik az individuális másolatok csapata, akik üres lélekkel kerülnek megteremtésre, és mindent úgy kell megtanulniuk, saját fejlődési utat bejárva, mint a halandó teremtményeknek.
 
A fogalmak tisztázása érdekében megjegyezzük, hogy istennek nevezzük a saját világegyetemet fenntartó alfatéri szerinót és a köré épült labda lelket. 
 
Ilyen alfatér keltő istenekből a sámánok szerint 144 darab létezik jelenleg a teremtésben, akik közül az egyik, az első és legöregebb a főisten vagy ÖREG ISTEN(a hinduknál Krisna), az első rangú főszerán, akiből mindenki más származik. 
 
A mi világegyetemünk egy viszonylag fiatal rendszer, amit egy másodrangú isten hozott létre (a hinduknál Brahma).
 
A labda lelkek száma ugyanakkor jóval több ennél, mivel minden világegyetemben millió (milliárd?) számra működnek labdák (kiszolgálóként).
 
ISTENSÉGNEK nevezzük egy világegyetemen belül a különféle helytartókat, azaz galaxis szeránokat és csillagszeránokat, mint a mi Napistenünk, a köréjük épült labda lélekkel együtt.
 
FÉLISTENEKNEK nevezzük az istenek és istenségek nullás másolatait, vagyis a bétatéri szerinókat és a köréjük épült isteni lelkeket, míg az individuális másolatok alkotják az ANGYALIhierarchiát. 
 
Ők együttesen a HALHATATLANOK ÉGI RENDJE, akik létrehozzák és működtetik, irányítják és karbantartják, majd végül megsemmisítik a teremtésüket, a benne lévő különféle kísérleti nyulakkal, a halandókkal együtt.
 
 
Az EMBERI LÉLEK az isteninél valamivel kisebb, valószínűleg 1 mikrométer átmérőjű elemi részecske, aminek itt a Földön 12 színű változata ismeretes. 
 
 
(ez nem az, csak hasonlóan képzeld el)
 
 
 
Ez sejtésünk szerint egy monád fotinóból keletkezik és elvileg fényszorzások révén képes magát megduplázni vagy megtriplázni.
 
 
Az EMBERI LELKEK HALANDÓAK, és alárendelt teremtményekként az isteni terv végrehajtói. 
 
Üres állapotban kerülnek megteremtésre és mindent önállóan kell megtanulniuk a világról, bejárva és felfedezve
 
Az állati lélek vagy ugyanakkora, mint az emberi lélek vagy kicsit kisebb, ezt nem tudjuk biztosan. Nem tudjuk, hányféle színűek lehetnek, de egyesek szerint szürkén világítanak, ami azt is jelentheti, hogy színük a látható fény tartományán kívül esik. 
 
Ez sejtésünk szerint ugyanúgy egy monád fotinóból keletkezik, mint az emberi lélek, csak más szerkezetű a feltudatának burkolata. 
Elvileg fényszorzások révén képes magát megduplázni vagy megtriplázni. Az állatok szintén halandóak és üres állapotban kerülnek megteremtésre.
 
A növényi lélek ugyanakkora vagy kicsit kisebb, mint az állati lélek. Nem tudjuk, milyen színű, talán szürke. Az emberi és állati lélekhez hasonlóan monád fotinóból keletkezik és képes magát megduplázni vagy megtriplázni. A növények is halandóak és szellemileg üresen kezdik az életüket.
 
A lélek részecskék megfelelő gerjesztés hatására ugyanúgy képesek elbomlani két részre, mint az anyagi részecskék (neutronok). 
 
Ezeket értelemszerűen neveztük el: labda proton, labda elektron, isteni proton, isteni elektron, emberi proton, emberi elektron, állati proton, állati elektron, növényi proton, növényi elektron. Egy lélek proton és elektron együtt lélek társulatot képes alkotni.
 
 
A lélek elektront a misztikusok szentélynek vagy tudatalattinak nevezik. 
 
Az ebben található szellem a belső én, ami tartalmazza az adott lélek minden tapasztalatát a megteremtésétől kezdve, akár szabadon töltötte az időt, akár testbe bújva.
 
A lélek protont értelemszerűen feltudatnak vagy hamis egónak nevezik. 
 
Az ebben működő szellem az ideiglenes én, ami tartalmazza a testbe bújt lélek tapasztalatait az adott reinkarnációjáról, átmeneti életéről a születésétől a haláláig. 
 
A feltudat információ tartalma folyamatosan beíródik a tudatalattiba is, ami képes szükség esetén bizonyos információkkal ellátni a feltudati szellemet, szándékosan (tanítás, sugalmazás) vagy spontán módon (információ szivárgás).
 
A lélek részecske belsejében működő időfraktálok csomópontjait összekötő időszál ízületeket megkülönböztetésül lélekágaknak is nevezzük.
 
Az időtartály THZ fátylai által alkotott burkolatok hasonlóak az anyagi részecskékéhez, de a méretbeli különbségek miatt formailag kicsit másfélék. 
 
A lelkek feltudatának felszínén időfraktál kitüremkedések figyelhetők meg, fajtánként eltérő számban és méretben, amik lényegében bimbózással növekvő és adott ütemben leszakadó anyagi részecskék. 
 
...minden lélek faj egyféle anyag fajt képes kelteni magából két pont oszcillációs rezgéssel, amik adott ütemben rázódnak le a felszínéről, elvándorolva a környezetben. 
 
Tehát a lelkek anyagot szülnek a működésük mellékhatásaként, nem tudni milyen mennyiségben.
A felszínen növekvő anyagi részecskék bizonyos esetekben, nem ismert módon, hosszabb-rövidebb ideig képesek odatapadni a lélekhez, mint valamiféle fürtök.
 
Itt megfelelő gerjesztés hatására elbomlanak és társulattá alakulva társulati kötéseket alakíthatnak ki a lelket körülvevő agyszövet megfelelő idegsejtjeinek molekuláival. 
 
Ezeket lélek interfésznek vagy lélek tüskének, esetleg barionfürtnek nevezzük.
 
 
forrás: eseményhorizont
 
 

—————

Vissza