RÁK

2014.06.29 09:33

12815430035_4de5559005

Mi az a "rák"?

Tömeges, abnormális sejtek kialakulása egy adott testrészben, szervben. Agresszívabban szaporodnak, mint a normál funkciójú sejtek körülöttük. A normál sejtek egy bizonyos idő után elpusztulnak, ez egy természetets folyamat-APOPTÓZIS. 

A rákos sejtekben viszont ez valami oknál fogva kimarad, halhatatlanná szeretnének válni! Ahogy folyamatosan nő(halál nélkül), szüksége van egyre több táplálékra, ami a vérben található, azaz, a többi sejt elől "megeszi" a tápanyagot, ill. felveszi az oxygént.

Ahhoz, hogy tovább növekedjen, újfent csak táplálékra van szüksége, ezért, a sejtek, amikor bizonyos  bizonyos idő után leválnak, s új ereket kezdenek növeszteni, amiből táplálékot tudnak kinyerni. Ez sem természetellenes folyamat egyébként normál esetben, hiszen akkor , amikor pl sérülés van, szintén ez következik be,(vagy a menstruális ciknusnál is) ezt hívják ANGIOGENEZISNEK.

Azonban, ha az angiogenezis egyensúlya felborul, akkor betegség jön létre. Normál esetben napi szinten kb. 40 000 rákos sejt keletkezik mindenkiben, de az angiogenezis mindezt ellenőrzése alatt tartja, a a sejtek tehát "éhen halnak".

Sokféle zöldség és gyümölcs segít fenntartani ezt az egyensúlyt, amik hatékonyabbak, mint a gyógyszerek.(természetesek)

A rákos sejtek tehát igen nagy környéki szöveti károkozásra képesek, de ekkor még nem adnak áttétet sehova, csak helyileg szaporodnak-természetes sejthalálozás nélkül.

Ezt nevezik jóindulatú daganatnak, ami sok esetben sikeresen kezelhető.

Ha azonban a daganat egyre csak növekszik, előbb-utóbb elfogy számára a hely, tehát, igyekszik kiszabadulni- sejtjei leválnak,áttétet-metasztázist- ad más testrészbe, szövetbe is.

 

cancer_awareness

Ekkor már rosszindulatú daganatról beszélünk.

Ezt nehezebb kezelni, mert rosszindulatúbbá, agresszívebbé válik a terjedés folyamán.

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hu&prev=/search%3Fq%3DBruce%2BAlan%2BWalton%2Bk%25C3%25B6nyvek%26biw%3D1280%26bih%3D709&rurl=translate.google.hu&sl=en&u=https://www.newagegathering.com/heres-radiation-chemotherapy-two-approved-treatments-cancer/&usg=ALkJrhh1bhamROkBY_EOHnDl9Z7GRqWUHQ

 

Néhány példa a kezelésben természetes anyagokkal:

mellrák, bőrrák: pitypanglé-közvetlenül a felületre, vörös lóherevirág főzet-pasztában, vérgyökér-sanguinaria canadensis pasztában,

feketenadálytő kenőcs,

.

.

.

Van viszont olyan növény is, amely lefedi szinte az összes ráktipust, nos, nem más ez, mint a jó öreg cannabis.

 

 

Hogy miért csak a rosszat tudjuk róla, azt a képzelőerődre bízom! Valószínűleg valakiknek nem az az érdekük, hogy ennek gyógyító hatásairól is értesülhessünk. Sokkal inkább érdek a belőle befolyó hatalmas vagyon. Persze, közben meg pusztul az emberiség.

A következő felsorolás a teljesség igénye nélkül, amiben segíthet:

(belsőleges fogyasztásáról van szó)

Agydaganat

1.. A tanulmány a British Journal of Cancer végzett a Biokémiai és Molekuláris Biológiai Complutense Egyetemen Madridban, a tanulmány megállapította, hogy tetrahidrokannabinol (THC) és más kannabinoidok gátolják a tumor növekedését. Ők voltak felelősek az első klinikai vizsgálatért célja, hogy felmérje a kannabinoid daganatellenes hatásait, a  Kannabinoid szállítás biztonságos, és eléri a nulla pszichoaktív hatást. 

2.. A tanulmány a Journal of Neuroscience vizsgálata biokémiai események akut szakában idegi károsodás és lassaú, progresszív, neurodegeneratív betegségekben. Végeztek  mágneses rezonancia vizsgálatot, megnézték a  THC-t (a fő aktív vegyület marihuána), és úgy találták, hogy csökkenti az idegi sérülést patkányokban. A tanulmány eredményei azt bizonyítják, hogy a kannabinoid rendszer képes arra szolgálnak, hogy védik az agyat neurodegeneráció ellen.

3. A tanulmány a Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics már elismerte, hogy a kannabinoidok kimutathatóan, rendelkeznek daganatellenes tulajdonságokkal. A tanulmány bizonyítja  a kannabidiol hatását  (CBD, nem pszichoaktív kannabinoid vegyület) az emberi glioma sejtekre. A  kannabidiol drámaian  csökkentette életképességét glioma sejteknek(agydaganatoknak).  A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a kannabidiol képes volt jelentős tumorellenes(daganatellenes) aktivitásra!.

4.. tanulmány folyóiratban Molecular Cancer Therapeutics felvázolja, hogyan az agydaganat rendkívül ellenálló a jelenlegi rákellenes kezelésekkel szemben, így fontos, hogy megtalálják az új terápiás stratégiák javítását célzó, rossz prognózisú betegek számára a is a gyógyulás lehetőségét. Ez a tanulmány is bizonyította, hogy   megfordítható a  tumor aktivitás glioblastoma multiforme diagnózis esetén is.

Mellrák

5.. A tanulmány az amerikai National Library of Medicine által végzett a kaliforniai Pacific Medical Center megállapította, hogy kannabidiol (CBD) gátolja a humán emlőrák sejtek szaporodását és terjedését. Azt is kimutatták, hogy jelentősen csökkenti a tumor tömegét.

6.. A tanulmány a Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics megállapította, hogy a THC, valamint kannabidiol drámaian csökkentette a mellrák sejtek növekedését. Ezek megerősítik  hatékonyságukat  e vegyületeknek.

7.. A tanulmány a Journal Molecular Cancer azt mutatta, hogy a THC csökkentette a tumor növekedését és a daganat számát.Megállapították, hogy a kannabinoidok gátolják a rákos sejtek szaporodását, rákos sejt apoptózisát, és akadályozzák a tumor angiogenezisét . Ez a tanulmány erőteljes bizonyíték arra, hogy  a kannabinoid alapú terápiák használata alkalmas  a mellrák kezelésére.

8.. A tanulmány a Proceedings of the National Academy of Sciences, az Egyesült Államok (PNAS) megállapította, hogy a kannabinoidok gátolják a humán mellrák sejtek szaporodását.

Tüdőrák

9.. tanulmány a  Oncogene folyóiratban , a Harvard Medical Iskola Kísérleti Orvostudományi Osztálya megállapította, hogy a THC gátolja epidermális növekedési faktor által indukált tüdőrák sejtek migrációját és így tovább... Azon vannak s hirdetik, hogy a THC fel kell tárni az új terápiás molekulák ellenőrzésére.mely alkalmas  növekedés és áttét legyőzésére bizonyos tüdőrák fajtákban.

10.. A tanulmány az amerikai National Library of Medicine által Intézet toxikológiai és farmakológiai, az Általános Sebészeti Osztály Németországban megállapította, hogy a kannabinoidok gátolják a ráksejtek terjedését. Pozitív hatásait  megerősítette, hogy képes elpusztítani primer tumor sejteket tüdőrákos betegekben. Összességében az adatok azt mutatták, hogy a kannabinoidok csökkentik a rákos sejtek invazivitását.

11.. A tanulmány az amerikai National Library of Medicine által végzett Harvard Medical School vizsgáltuk a  kannabinoid  receptorok szerepét  tüdőrákos sejtekben. Ezek határozzák meg annak hatékonyságát,  javasolta, hogy  használni kell a kezelést tüdő rákos sejtek ellen.

Prosztatarák

12.. A tanulmány az amerikai National Library of Medicine illusztrálja a  prosztata rákos sejtek csökkenését.

13.. A tanulmány az amerikai National Library of Medicine vázolt több tanulmány bizonyítja hatékonyságát a kannabisznak prosztatarákban.

14.. másik tanulmány az amerikai National Library of Medicine megállapította, hogy a klinikai vizsgálatok a CBD ellen prosztatarákban belengedhetetlen. Ez a kannabinoid receptor aktiválása indukálja prosztata karcinóma sejtek apoptózisát.Megállapították, hogy kannabidiol jelentősen gátolta a sejtek életképességét. 

Vérrák-leukémia

15.. tanulmány folyóiratban Molekuláris Farmakológiai nemrég kimutatta, hogy a kannabinoidok indukálják növekedés gátlást és apoptózist mantle sejtes lymphomában A tanulmányt támogatja a Svéd Cancer Society, a Svéd Kutatási Tanács és a Rák Társaság Stockholmban.

16.. A tanulmány az International Journal of Cancer is megállapította és mutatja, hogy a kannabinoidok  antiproliferatív(növekedés gátló) és proapoptotikus (sejtelhalálozást elősegítő, kiváltó) hatást fejtenek ki  különböző típusú rákokban, és a köpeny-sejtes lymphomában.

17.. A tanulmány az amerikai National Library of Medicine-ben jelent meg,ennek elfogadásaként a  Farmakológiai és Toxikológiai Commonwealth University Virginia  úgy döntött,hogy a kannabinoidok apoptózist indukálnak leukémiás sejtekben.

Száj-és szájüregi rák

18.. A tanulmány az amerikai National Library of Medicine eredményei azt mutatják, kannabinoidok hatékonyan gátolják a sejtlégzést  a rendkívül rosszindulatú orális daganatokban.

Májrák

19.. A tanulmány az amerikai National Library of Medicine megállapította, hogy a THC csökkenti az életképességét a humán HCC sejtvonalakban (humán hepatocelluláris máj karcinóma sejtvonal) és csökkentette azok növekedését.

Hasnyálmirigy rák

20.. A tanulmány az American Journal of Cancer megállapította, hogy a kannabinoid receptorok vannak  emberi hasnyálmirigy tumor sejtekben és a tumor biopszia során azt találták, hogy  sokkal magasabb a számuk, mint a normál hasnyálmirigy szövetben. Az eredmények azt mutatták, hogy a kannabinoid beadás indukálta apoptózist. Azt is csökkentette a tumorsejtek növekedését, és gátolják a  tumorsejtek terjedését  a hasnyálmirigben.

...tehát...aki keres, az talál...Cannabist is! Gyógyászati célra természetesen...

Nem csak rákban kiváló, hanem sok egyéb betegségben is, pl. epilepsiában, agyvérzés helyreállításában, különbőző szövetelhalásokban, bénulásokban...és még sorolhatnám.

Dohányzóknak viszont nem ajánlom...!!!

Egyet azért meg kell jegyezzek: minden betegség a lélekben kezdődik, annak kiderítése, hogy miért éppen az, ami, már bonyolultabb feladat. Nem élég csak az alternatív vagy hagyományos fizikai kezelés, 

mindnen esetben meg kell keresni a kiváltó vagy HOZOTT okot! 

egy kis adalék hozzá szellemben

(ez szellemben értendő, s eléggé széles spektrumot ölel fel, de párat megemlítek: ha hozod, akkor lehet saját életed vagy a családod negatív karmája is. 

Lehet csupán a környezetednek szóló tanítás ,a betegséged által kiváltott reagálásuk, megélésük-nyilván pozitív elfogadás irányában kellene. 

A rák nem most keletkezik: sok élet negativ megélése kell hozzá. Amikor fizikai valódban megjelenik, akkor már szellemben megértél arra, hogy felvállald annak megoldását, amit elvétettél életeken át. Általában egy élet alatt nem tudod ezt a betegséget "leküzdeni", ez akkor sikerülhet, ha megértetted, hogy ezt TE magad vállaltad az előbb említettek miatt. És persze elfogadod -akkor akár gyógyult is lehetsz, ha "későn" ébredsz rá, akkor annyit tehetsz, hogy alázatosan viseled. Ekkor is nyertél, mert ebben az estben "elveszik" a fájdalmadat-ami a legfontosabb, mert iszonyú az! Ha megbékélést érzel minden és mindenki iránt. Legfőképp magadnak kell megbocsátanod.

Ha a család karmájaként vállaltad fel: akkor olyan nemes tettet vihetsz végbe, ami keveseknek lehetséges! Ez már sok évszázad összegyűlt negatív hozama ám-szellemben is. Elfogadással, küzdelem nélkül, teljes alázattal-ekkor törlődik az egész negatív karma-minden családtagodé, most, a múltban is, ill az utódok sem viszik tovább.

Minden esetben kapsz hozzá elég erőt!!! És a körülötted lévők is.

 

Amit még meg kell említenem, mert talán ez a legelfogadhatatlanabb: amikor gyermek lesz rákos...

nos, ez nem neki szól sosem, hanem a szülőknek, nagyszülőknek, testvéreknek, szűkebb családnak, környezetnek.  Nem Isten büntetése,  ó, nem!

Ez a lélek  azt vállalta, hogy neked segít jobbá lenni. 

Tulajdonképpen úgy is vehetjük, hogy helyetted -előbb!- lesz rákos, hogy neked ne kelljen ezt végigélni majd, mert előző életeidben már eljutottál oda, hogy ez szinte kikerülhetetlen.

 Az ő betegsége által válhatsz végre szerető, elfogadó,önzetlen,, másokat elvárás nélkül támogató emberré. Hozza a nehézségeket, amiket te  nem mertél felvállalni....és most kell! A te érdekeben. Ha ezt megértenéd, s elfogadod, akkor....meggyógyul, ha hibáztatsz, okolsz mindenkit, perelsz a Teremtővel, akkor hiába vállalta érted ezt a hatalmas, nemes feladatot. Üres kézzel, dolgavégezetlenül megy vissza....és nagyon szomorú!

 
Összefoglalva: ha gyermek, akkor nem a te betegséged, ha ifjú, akkor a sajátja, ha már idősebb, akkor lehet a sajátja, és lehet a családi is.)
 
 Ami sokszor igen csak rejtett...de persze, nem lehetetlen. Ehhez át kell alakítani a gondolkodásodat. Nem elég csupán ezt-azt beszedni, diétázni stb...
Ha megérted a betegséged valódi okát(  a betegség minden esetben figyelmeztetés, hogy letértél az Útról, amit felvállaltál, mielőtt leszülettél, nem törvényszerű, hogy beteg légy!) akkor a gyógyulás útjára léphetsz...egy dolog kell hozzá: hinni és bízni magadban...de nagyon!

—————

Vissza